Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kasnic

Fotky,fotka......

Pedri!!Až na to,že sjem slepá.D:Dbo Ňák pořádně tam nejdete vidět,vám to spolu slušší!!!:).........
    Fotky,mám na to nervy!!!Ale úplné....asi před 2-mi dny jsem sem dvala hromadu fotek-ze 4.řady se Sárou,pak náké nové,ale i staré a co z toho??zase se ukázaly jen 3!!Tak to jako fakt..........těšila sjem se,že uvidíte new fotky apod........mno mám faktický nervy! *9* *9* *9* *9* *3* *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Den jak na houpačce!

Souhlasím-den jak na houpačce *1* .....
    Ale musíš,uznat,že byl fajn ten den,ikdžy jak řekla Verů16,s malými chybkami.......musíš chápat vtou mámu,ale ona taky by měa chápat tebe........jasné je to její názor,ale neměla by soudit lidi podle vzhledu,a ty by jsi měla pochopit,že chce pro tebe to nejlepší!:)..
    co by jsi měla udělat???seznámit je spolu!!a pak tvá maminka rozhodne...:)na tu fotku hned jdu juknout a pak řkenu! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: out...

*1* Patriky *1* mno konec... *1* Se rozhodně ví,že nešlo jen tak o náké sprchování...víš co obdivuji??že i přes to,že nemáte sex,tak si plně užíváte..což je dost BEZVA!:)....přeju,přeju *15*
  • Re: Re: kino...

To dík:D:Dale máš pravdu,já se toho taky nejak nemůžu nabažit..je úžas:D...
  • pedriska

Re: Re: Den jak na houpačce!

Jo asi se s tím budu muset smířit.Mluvila jsem s ní a řekla jsem jí že takovej není.Mamka mi řekla že jen vyslovila svůj názor.Má pravdu jen řekla svůj názor.Možná je dobrý vědět co si myslí . . možná ne . . každopádně už je to doma v poho , dneska jsem to řekla tatkovi a ten mi na to nic neřekl , ale asi si myslí svoje . . . *1* *3* přeji všem pěkný den a hoodně štěstí =) *3*
  • veronika16

Re: Den jak na houpačce!

je mi lito ze se tvy mame nelibi...ale tak to bohuzel je..muzes skusit ji rict ze takovej neni...ale asi se nic nezmeni..mozna kdyby ho poznala osobne tak by zmenila nazor...ale jinak se s tim asi budes muset smirit...jinak si ale mela super den az na maly chybky... *4*
  • veronika16

Re: kino...

jo to ja sem na tom stejne...ten film sem videla uz dvakrat a porad se nemuzu nabazit....soudtrack sem taky musela mit hned...uplne me to uchvatilo....fakt supr...sem rada ze je tu nekdo stejnej magor ak ja! *1*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: out...

*1* *14* *1* Vím, úplně jsem zapoměl, detailíky jsou tady důležité *15* No, asi všichni víte, že nešlo o normální každodenní mytí ve sprše a bylo něco víc *14*Nic ale vážného se mezi náma nestalo, jak už jsem psal, pořád čekám *14* kdy bude chtít ona sama, takže v brzké době malé Patriky neočekávám *15* *14* *15*
  • pedriska

Re: kino...

je fajn že sis to užila , skupinu ABBA mám taky moc ráda! *3* Je to super skupina *3*
  • pedriska

Den jak na houpačce!

Ahojky všichni!Dnešní den jsem měla jak na houpačce.*9*Ráno jsem šla na 7:00 aby mi Zuzka udělala líčení a vlasy.Všechno šlo v poho , Zuzka a Tamara (jedna holka ze třídy) mě upravili a šli jsme na bažantku.*3* Bažantka probíhala v pohodě , třída měla program , všechno v klidu a pak jsme fotili fotečky se Zuzkou a Honzíkem!*3* *14* Fotku s Honzíkem už mám v profilu!*3* *14* No a pak jsem šli do šatny , zjistila jsem že mi Marie vrátila foták ale obal na foták ne.*16*Marie pak přišla do šatny a ptala se co se děje.Seřvala jsem jí , ptala jsem se kde je obal a ona mi odpovedela že ho dávala jedný holce ze třídy , poslala jsem jí ho najít.*16*Nakonec ho našla a měla štěstí kdyby se ztratil táta by mě zabil , protože v tom obalu byla ještě jedna karta do fotáku , plná rodiných fotek.No a pak jsem jela domů.Když mě viděla mamka , vůbec se jí nelíbilo líčení. *9* Pak chtěla vidět fotky tak jsem jí to ukázala a ona začala nadávat na Honzu , že to je určitě kluk kterej holky mláti , atd. . . *9* prostě se jí nelíbí a má strach že mě on a Zuzka naučí kouřit atd . . . *9* pohádala jsem se s ní kvůli toho . . *9* nejvíc mě mrzí že ona Honzu vůbec nezná. *9* nevím co mám dělat *9* , a jinak s Honzíkem normálně mluvím.Ve škole je zatím všechno v poho.Tak se mějte. *3*
  • kino...

Ahojky!!Co právě vyvádíte??.......já sedím,poslouchám soundtrack MAMMA MIA!musela jsem si ho stáhnout:D.....
    Včera jsem byla na tom filmu-tedy na MAMMA MIA!a byla to BOMBA!
    Kdo máte rádi ABBU,tak vás to potěší,já to znám od mamky a taťky,a mě samé se to líbí,takže an ten film sjem msuela...ÚŽASNÉ,takže když sjem řpišla dom,tak sjem to msuela zpívat pořád dokola:D:D.....a co vy lidičky??jak přežíváte??? *15* ..
  • Re: Re: Mejdan

To ej pravda-UŽIVAT SI MUSÍŠ,DOKUĎ JSI MLADÁ/Ý! *15* *15* *15* ...
    Jinak věřím to vstávání,bylo asi ost těžké.D:D........ale za to to šlo,ne?:D:D....jinak co jiného??máš už známečky ňáké?:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: out...

Týýjováá....mám zasík co číst! *1*
    Páťo,ten pokík bude nádhernej!Já mám se ségrunama a máme ho zelený a já na stěně mám azse Kačera Donalda,bo mi rodinka říká Kačerka(Kačer):D:Dtakže takové znamení..ale ÚŽASNÝ FAKT,by men nenapdalo Osla!zelená,šedá a bílá bravička-DOBRÁ volba!tak ať se to podaří!:)Jinak ty poklony-to je pravda!:).....ta pravá se najde! *4*
    Kene,to muselo být žůůůžo!!!!Hlavně,že jste si to oba užili!Bych řekla,že to byl akový mejdan:D:Dpro dva:D:D......:)jen si užívejte....
    Pedrisko,všechno dobře dopadne!! *15* Ty fotky sem musíš dát...aby jsme viděli!!!A bavíte se spolu??s Honzíkem??..........co?......
    Han ičko,ses rozjela:D:D....
  • Re: Re: Re: Re: out...

Jo jo Páťo pokoj bude vypadat úrčo superky... tak at se ti v něm hezky a útulně žije! *3* Jinak Kene fakt superky randíčko si měl držím vám s Veru palečky at takovejch randíček máte co nejvíc i když se ted moc nevidíte jako asi my s miláčkem *9* A copak ste v tý sprše spolu dělali??? *7* Pedrisko až budeš mít ty fotečky s Honzíkem tak si jí dej nachvili jako profil jo...chcem vidět toho tvého prince *3* zatim se mějte krásně... a přeju hezký víkendík *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: out...

No téda , ten tvůj pokoj Patriku bych chtěla pak vidět *1* určitě bude suprovej . . *1* hlavně ho pořádně vymaluj at tam máš útulno *3* a Kene jak vidím ty sis to s Verčou taky pořádně užil *1* a nebojte určitě budu psát dál tenhle super román! *1* Dneska jsem to celý řekla mamce a málem jí kleplo když zjistila že se mi líbí Honza *1* a jinak mi naše Mrs.Ocas neboli Mrs.Inteligent (jak říkáme s kámoškou Marii ) zase podělala celou přípavu na zítřejší bažantku.Zuzka mě chtěla po škole upravit jenže ocásek tam pořád musí oxidovat , takže jdu zítra na 7:00 , zuzka se pokusí domluvit s účou TEA (techniky administrativy) aby holky pustila na nácvik a pak mi bude dělat vlasy a líčit mě.Snad to výjde.a jinak se od pondělka stěhuju - sedím se Zuzkou! *1* Jsem štastná!!!!*1* a zítra možnááá budu mít fotešky s Honzíkem! *1* *14* Tak papa všichni *3*
  • ken

Re: Re: Re: out...

Tak to mate super, *4* takovy bytecek a jenom dva opusteni kluci *15* to musi byt super *4* Jinak jsem uplne zapomel napsat...s Verčou to bylo moc moc super *3* byly jsme v kine a pak jsme sli ke mne domu *1* Pustili pisnicky naplno a uz to jelo!!! *14* Nejdriv jsme jen tak tancovali a pak jsme spolu skoncili ve sprse!! :-) *15* *14* No uplne super bezva vecer, hned bych si ho zopakoval *3* az na druhej den, jsem musel vstavat v sest, ale tak to mi tak neva *14* hlavni je, ze jsem s ni mohl byt, protoze se s ni ted moc nevidim *4* Jinak mejdan musel byt moc super!!! *3* Nevim jestli by se ten muj za to mohl povazovat, neznam moc mejdanu ve dvou, *1* ale kazdopadne si to tady kazdy uziva *15* *1* Jo a Pedrisko, vubec se neboj nam napsat, je to fakt super roman *15* Jen pokracuj *14* *14*
  • Re: Re: out...

Teda,měl bych se červenat *3* takový poklony,díky *3* Vidíte a nevšimnou *1* Můj pokoj bude zeleno-šedo-bílý a bude mu vévodit oslík ze Shreka *1* ,který ho budu mít namalovanýho na jedný stěně,bude to hodně barevný,veselý a hlavně doplňky,ty pojedem nakupovat v neděli.Jinak spolubydlící se rýsuje,Tom přišel s nějakým Lukášem,ještě ho neznám...uvidíme... *3* Jo,pánská jízda,bordel...né máme rozpis s úklidem a musim říct,že tu máme na dva chlapi pořádek ukázkovej.Haniško,dobrá pařba... *3* to ti schvaluju až na ty raní následky-vstávání.Dnes mám volnější den tak už vyklízim na malování.Mějte se shrekovatě nebo úžasně to je fuk,prostě pohoda domova *1* .
  • Re: Mejdan

Je fajn že si poznala nový lidišky *3* Přeju ti hoodně štěstí a hlavně se na té škole udrž. *3* a řeknu ti v půl třetí ráno . . to je fakt síla , ale hlavně že sis to užila *1* *3* akorát to stávání musela bejt velká hrůza . . . *9* Tak se mějte a hoodně štěstíčka ! *3*
  • Mejdan

Ahoj lidičky tak včerejší mejdánek byl fakt super...sešlo se nás tam docela dost a byla fakt sranda.Poznala sem spoustu nových lidí a fakt sme si pokecali.Takže už jen kvůli těm lidem se na tý škole musim nějak udržet *3*. Trošku víc sme se s kámoškou opili a já sem přišla domu asi v půl 3 ráno mno a v půl 9 sem vstávala do práce *9* *9* Jsem dneska jak přejetá a to se musim učit *9* tak zatim pa mějte se *3*
  • Re: Re: out...

Ahojík Páťulko tak to je fajn že vám to takhle s Tomem hezky vychází moc vám to přeju a i to abyste si k sobě vzali ještě nějakého spolubydlícího..jak řekla Kristýnka ...pánská jízda každý den *1* Je superky že je Ráďa v tom španělsku štastná i když mi je hrozně líto Toma...musíš mu ten elán nějak dodat zase *3* A s tou holčinou jestli ti teda svitne nějaká ta naděje tak budu mocinko moc držet palečky *3* pááá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit