-
Re: Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)
héééj stačí ne?! už nic vědět nechceme! pšššššt *13* -
Re: Re: pozdrav
Ahojky Macíku tak to sme moooc rádi že si nám zase napísala sem už totiž moc lidiček nechodí *9* *9* Neboj v tom Peru to určitě zvládneš a je fajn že si pořád s Lonem píšete a že to je mezi váma čím dál tím hlubíš moc ti to přeju. Až tu budeš na prodloužený víkend tak si zase odpočineš ne?! zatim se měj krásně a at ti vše vychází pááá *3* -
Re: :)
Mno tak sem s těma informacema a otázkama! Rádi se zase pobavíme o Wentíkovi *3* -
Re: Re: Kristáá
Ále......jen já jsem to prohodila pro jiné-místo uživatele jsem napsala titulek!.D:DCo už....
Teď právě jukám na zprávy a dávají,že je CHŘIPKOVÁ EPIDEMIE,tak třeba ji maj:(....ale hlavně,ať sjou ZDRAVÍ! *3* -
Re: Kristáá
Dííky moc Kristýý!!Ted si na Honzíka musím pár dní počkat , je nemocnej a Zuzi taky takže sedím sama!*9*Ale zuzi se má příští týden ve čtvrtek vrátit a Honza se má alespon podle posledních zpráv vrátit už zítra , no uvidíme! *3* -
Kristáá
Pedri!!Teď to jde vidět *1* ..moooc vám to spolu sluší! *15* ...Honzík vypadá sympaticky a Zuzy taky!:)....
Ať se ti všechno splní!!Přeju,zlato *14* -
Re: :)
Myslíš PB??Tak to je mi líto,Tery!... *9* -
Re: Re: pozdrav
Ahoj Macíku!! *15*
Sem ráda,že jsi napísala jako ostatní!..Taky ti moc děkujkůů!Se snažím!:)Ikdyž někdy nervy a dranc,ti povím *1* ...
Jinak-v Peru to budou taky určitě nervy,ale jak tě "znám"tak to ZVLÁDNEŠ!a myslím,že se ti tam "možná"bude LÍBIT!Nikdy nevíš...:)S Lonem,si to pořádně užijte!Až "nastane"ta dovolenka,taky je dobře,že máš hodně nabídek,ikdyž pěkná dřina-spíš legrace:D....UŽÍVEJ!..
táákže ...MĚJ SE,SMĚJ SE!Pa Kristínka *15* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......
Jo Kene *1* ..ale máš pravdu,to přidávání je fakt blbí!!.......a Pedri,juknu!! -
To nevadí + jsi o nic nepřišla,zdál se mi takový "nudný" + povídala jsis s miláčkem,a to je mnohéém krásnější!:)
Tenhle díl byl oprvaud dobrej!!Už se těším na další *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: new.........
Fotečky budou,jenže nevím kdy....:(pokusím se opravud do týdne:).....
Mne se taky líbí celkově,myslím,že mu delší vlasy,až tak nesluší,ale v krátkých-k SEŽRÁNÍ,miluju jak se směje,tváří,jeho obličej,zadek *1* všechno...:) -
Re: Re: Re: Re: new.........
JJ Wentík má strašně krásný očíčka a ten jeho úsměv je taky skvělej ! *14* -
Re: pozdrav
Ahojky Marcy!Jsem moc ráda že jsi napsala!! *3* Přeji ti at se ti všechno vydaří a at všecičko zvládneš v klidu a v pohodě *3* A neboj se určitě ti všechno v Peru výjde! *3* A doufám že ta vaše nová spolubydlící bude fajn!A děkuji za vše , taky doufám že všechno s Honzou půjde fajn.Tak se měj a určitě se zase někdy ozvi!Papap! *3* -
:)
Kruci lidi sem nejde nic psát, pak jsou všichni naštvaný že to sem lidi píšou. Mám tolik informací a tolik otázek :( -
Radši fakt nic řekíje, radim dobře *15* Ten zraněný je Sucre a víc už neřeknu ani slovo, jen to, že dvacítka je napínavá *3* tak se máte na co těšit *15* *1* *3* čekám na další, ale už poslední díly, tak se mějte hezky *14* *15* -
Re: Re: Re: new.........
Určitě jeho pohled,oči,je milej a souhlasím že má velmi dobrý vkus co se oblečení týče a je fotogenický,což z mé profese hodně oceňuji *4* . -
pozdrav
Moc Vás všechny zdravím *4* !Dnes mám volno tak sem taky napíšu pár řádek.Je tu hodně zajímavé diskuze,jsem si opravdu početla,je to fajn a jsem ráda,že se vám daří.Z Pedrisky mám obvzláště radost jak se rozepsala,její příběh je napínavý a zajímavý.Doufám,že ti to s Honzou vyjde.Kristýnka je pořád taková holka šikovná a snaživá co se foteček týče,z Hanisky už je studentka na plný úvazek ať ti to ve škole jde a ať to zkloubíš i se svojí láskou,Kene ty si opravdu gentleman jak se chováš k Veronice.Mám z vás radost,že písáte atd.Já příští týden odjíždím do Peru na týden,tak jsem trochu nervózdní už teď.Taky mám docela dost zakázek hlavně na prosinec se mi to nějak hromadí.Tak že budu mít dovolenku asi v listopadu nebo až v lednu.S Lonem si stále píšu a je to čím dál tím hlubší,mám z toho dobrý pocit.Až přijedu z Peru,pojedu do ČR na prodloužený víkend,snad to klapne.S Grace máme novou spolubydlící Johanku.Jinak Patricku pokojíček super,k tobě tu moc nepíšu,protože ti píšu soukromě.Mám vás ráda ať se vám dáří *4* Vaše mamina Macík! *4* -
Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)
Viděla sme semdičku čtvrté řady a čekám až najdu někde osmičku. Musim si jí enchat na dýl, když příští úterý nebude nic :(( Jinak Michael prje pude v 15tce na operaci a na chvilku ho ztratí, kruci to bude napínavý :) -
Re: Re: new.........
Mě se líbí celkově *15* Má super postavu vypracovaný tělo *3* hned bych s nim dal pokec *4* Nosí stylové oblečený a je takový normální, *1* Doufám, že si o mě nebudete myslet něco divného, ale když se usmívá, tak vypadá jak čertík *1* *15* Strašně se mi to líbí *3* Ŕozhodně mu ale sluší krátké vlasy *4* Ale když je měl tenkrát v útěku úplně krátký, skoro žádný, tak to k němu moc neslušelo *3* -
Re: new.........
no Kristýnko už se moc těšíme na ty nový fotečky. Jinak mě se na wentíkovi líbí uplně všechno...ale hlavně ty jeho oči a ten pohled zamračenej a ta jeho pusinka k zlíbání *3*