Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: díky..

No ty lidi jsou fakt NENORMÁLNÍ *7* ,asi nemaj co dělat bo co...Bych tohle nikdy nemohla udělat,jenom pomyšlení na to,že ybch něco vzala,ukradla .....no HRŮZA *9*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: těhulka

Supér!!!!! *14* Držím vám třem palečky *15* ať vám vše dobře vychází *14* *15*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: hustý

Drby o něm asi nebudou *15* Už je totiž problranej od shora dolů!! *4* Co takhle si vybrat někoho jiného??? *4* Sára? Například? *3* *1*Ne, mě je to jedno, ale mohly bysme nahodit opět nějaké téma na někoho jiného z PB!!! *15* *14*
  • ken

Re: Re: Re: díky..

Went je prostě nejlepší *1* Že okradly Gretchem, mě je nějak jedno *3* ale Domča? Sucre? *9* Chudáci!!!! Vůbec si se tohle nemělo stávat!! *4* Bud to byly nějací fanitický fanoušci nebo nějaký hovada, co nemaj prachy!!!!!!!!!!!!! *15* Doufám, že se Sucreho pc najde, když říká, že tam má důležité věci!!! *14* *15*
  • pedriska

Re: Re: díky..

jo ta věta je dobrá ,*15* je mi moc líto že je okradli . . je to hnus!!!! *9*
  • Re: díky..

Četla,četla..mimochodem ta "ženská"nevím jak se jmenuje vlastním jménem,ale je to Gretchen,a ještě byl okraden Amaury!...moc jsem se pobavila tohle větou,který napsal ejden vězeň:,,Aspoň,že to Went umí se zámkem!":D:D:D..no chcípala jsem..:D:D
  • díky..

Fakt děkuju za kladné přivítání...sem četla ..možná že už někdo taky..na natáčení nových dílů PB byli herci v karavanech okradeni(hlavně Domča a ňáká ženská,sorry nevim jméno) a Wenta se to netýká páč je důkladnej a karavan si zamkl..ten je ale..... *3*
  • Re: Re: Re: Re: těhulka

Mey!Je jasné,že život není růžový...,ale máš kolem sebe lidi,kteří tě milují,a ty zas je..vím,že tě to určitě bolí(citově),a chápu to....:)
    Musí to být určitě krásný pocit,ale já si to vůbec neumím představit,že bych v sobě měla život.......:Dty trika apod...mno musíš s tím počítat!:D...
  • Re: Re: Re: Re: hustý

Joo,drby,drby...to asi nebude. *15*
  • Re: Re: Re: hustý

Went má fanoušků aleluja!!!Ale chtělo by to něco novýho,nějaký pokračování PB a nebo film a nebo prostě nějaký pořádný drb! *15* ale on je vzornej tak že žádný drb asi nebude *13* .Jinak písejte aspoň občas.
  • Re: Re: Re: těhulka

Díky moc *4* No,je to bomba,bříško ještě tak velký neni,ale už nosim věci pro těhulky,do kalhot normálních už se nedostanu a trička mám hrozně těsný,tak že už nosim větší velikost,je to sranda *1* hlavně je to divnej pocit,když sedim u telky a pozoruju to břicho a myslim na to jak tam něco je,jak se ve mě něco rodí,fakt divnej,ale hezkej pocit *14* Jinak bydlíme suprově,nemáme úplně vše zařízený,ale v pohodě *5* Vlado je spokojenej a já taky.Zase jsem teď u našich tak můžu psát.Teď je to s psanim dost omezený *9* Taky chodim domu k našim,když máma neni doma,máme dost neschod a nebaví mě se sní furt hádat *13* Něco klape a něco ne,život neni jen růžoví *4* *5* ale co,pro mě je nejdůležitější mimi a Vlado a táta.Jinak superky,že se máte taky super *4* buďte happy *4* Až to bude možno zase napíšu *5* Jinak termín porodu je na přelomu února a března *4*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Kristáá

Omlouvám se Kristo *1* ale fakt kolikrát nevim, co k zadanému tématu napísat *15* Nezlo bse, pořád na tebe myslim, na vás na VŠECHNY!!!!! *3* Spíš píšu vzkazy na mém profilu, tak se klidně ozvěte, jsme tam každej večer *14* *15*
  • pedriska

Re: Re: hustý

Jj souhlasím holky , Went má hodně fanoušků ale málo diskutují , klidně se přidej shannye , budeme rádi!!! *3*
  • Re: hustý

ahoj Shannye taky stebou souhlasím že Wentík má hodně fanoušků ale nikdo sem na tu diskuzi skoro nechodí ...nevim proč. Jestli chceš úrčo se přidej...budeme jen rádi *3*
  • Re: Re: Re: 6.díl

Týý jova tak doufám že mi to jako nahráli jestli ne tak asi umřu jako! Dva díly za sebou jo??hmm tak to musim vidět...jestli to bude pravda dej úrčo vědět *3*
  • Re: hustý

Shannye!Souhlasím s tebou!Má tu hoodně fanoušků,to je dobře,ale málo diskutují!Ále snažíme se UDRŽET WEnta aspoň na náké příčce TOP 10!Sice není v TOP10osobností,ale je na v TOP10herců!Takže i tak...My,ale nezoufáme,protože tady tu naší malou rodinku milujeme,teda aspoň já,a myslím,že nám to stačí,ikdyž nemáme žádný problém,když se tu někdo přidá bo tak!Jsme rádi!..jen upozornění-Jestli tu chceč můžeš se přidat apod...jak vidíš nediskutujeme tu jen o Wentovi a PB!Bavíme se tu o různých věcech,ale hlavně o NÁS!:).......
  • Re: Re: 6.díl

No doufám,že ti to nahráli!Protože tenhle byl neskutečně o emocích....Áno,áno..WENTÍK PLAKAL!Bylo to tak smutné!Dozvěděl se,že Sárina umřela!To bylo něco.... *9* *15* .....ty oči a všehcno..fákt hustý!Kamarád mi říkal,že teď budou dva díly po sobě,tak doufám,že je to pravda!:)...ještě zjistím a dám vědět!
  • hustý

Hele lidičky mě udivuje kolik má Went fanoušků tady na Osobnostech,i když tady diskutuje jen pár lidí.Tím nemyslím nic zlého protože sama sem taky nedávám příspěvky.Nevim o čem se bavit,o Wentovi není moc new informací a koukat se jinde na PB nemůžu.
    Ahojky.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Kristáá

Detaily????O jakých detailech to mluvíš???? *1* *3* Jo a jinak šlo dneska zatím všechno v pohodě , ještě nás čeká třídnická hodina! *1* No a Honza se mnou mluvil a vytáhla jsem se Zuzky že prý jí Honza řekl že mě bere jako dobrou kámošku! *3* A co vy ostatní co prázdniny a co dnešek jak to šlo???? *3*
  • Re: 6.díl

Kristýnko nejukala sem a hrozně mě to mrzí neměla sem kde koukat protože já u sebe nemam jojku a spolubydlící už spala...doufám že mi to naši nahráli na DVD. Neřikej mi že Wentík plakal??? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit