Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Re: Re: Re: Re: Lidi??

Wau!!! *15*Takový slohovky, co tu čtu! *1* No, já vám to neřekl, jsem teď ve španělsku! *14* Sice se školou, ale je to super! *3* BYdlíme v hotelu ve Valencii, na pokoji jsme dva a každý večer máme super krásný západ slunce *14* *3* Pořád na vás myslim, co tam doma v čr děláte!!! *3* Jsou tady moc bezva příjemní lidi, krásné restauračky, kam bych vás hned všechny pozval *4* *15* Ti španělé jsou prostě příjemní!!! Já se už moc moc těšim na zítra, pojedem totiž podívat na bojové letouny *14* Jinak co se týče Verči, tak je to zatim mezi náma v pořádku a jsem moc moc rád!!!! *1* *15* Sice nesla špatně to, že odjíždim, ale každý večer ji z notebooku píšu *4* jako teď vám!!! *15* *14* Tak se tam mějte, zdravim všechny!!!!! *15* *14*
  • pedriska

Re: Re: Re: Lidi??

Děkuji moc Kristý , za to co jsi napsala!!!Mám vás tu všechny mooc ráda!!!*14* *3* Dneska jsme se s MArii pohádaly , když jsme šli na výdej (každý úterý totiž naše skupina chodí vařit)Nepřijel mi totiž autobus a tak jsem musela čekat na další a přijela trochu později , ale pořád jsme měli čas abychom dorazili na výdej tak jak jsme měli,Rychle jsem se začala převlíkat a pak přišla Marie a začala na mě mluvit Italsky prý at si pohnu.Byla jsme už tak dost vytočená a tak jsem po ní začala řvát a ona co je se mnou a já na ní že nic , že to ona se se mnou nebaví a ona na mě že se se mnou baví a že se jen trochu změnila po tom příjezdu z itálie ale že budem kámošky dál.Já na ní tak proč mě máš na icq v ignoraci a proč ses se mnou včera nebavila.A ona že byla trochu mimo , že se právě vrátila z Itálie . .atd . . Měla jsem toho dost.Pokusím se to s ní něják přežít.Tatka mi radí at na ní kašlu , at si z toho nic nedělám a prostě at jsem v klidu a bavím se s ostatními.

Jinak Veru jsem ráda že si se v Paříži měla fajn , taky bych tam jednou chtěla jet.Tak písni jaký to tam bylo!*3*a Hanisko držím ti pěstičky at ty zkoušky zvládneš a já věřím že je ZVLÁDNEŠ!!!!*3*Tak se mějte lidičky *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky

Aháá__to je sice takhle lepší,ale stejně to stahování..Mno niic..:D...
    ....Právě jsem jukala na PB,sice to dávali v neděli,ale já si to musela nahrát bo dávají už 2-díly za sebou,takže to končilo okolo půlnoci.
    Byl to 7,8-díl.
    ..............NEUVĚŘIT ELNÉ!Opravdu skvělý díl,sice jsem celou 3.řadu četla,ale to je jen něco jiné!..
    .....Trpíte SAMOMLUVOU?? *1* Já taky!.D..vždycky,když bylo něco co se mi nelíbila bo naopak,začala jsem křičet:,,Co děláš?"...,,Jen mu dej!?"...apod.Mno hustý:D:D... *15*
  • Re: Re: Lidi??

Haničko,je jasné,že ti miláček chybí,ale o to víc si pak užíváš s ním každé chvilky.Ten víkendík musel být fakt PŘEKRÁSNÝ!Je krásné,že jsi pohádkově šťastná,ikdyž se vídáte málo.Školu zvládáš na VÝBORNOU,kotě moje!;)Ty ZKOUŠKY ZVLÁDNEŠ! *15* Si naše PILNÁ ŠTUDENTKA:)......
    Pedri,jak vidím měla jsi + - tejden.
    Jsem šťastná za TEBE,že to máš SUPERKY s Honzinem.Musela to být sranda!Jenom to co jsi napsala mne pobavilo:D(Myslím to:,,Zloděj byl okraden!")mNO MÁLO *1* .
    S tou Marií mne to MRZÍ.Vím,že ikdyž jsi ji neměla zrovna v lásce,tak je ti to líto.Mne by to bylo taky!Souhlasím s Verů,že si myslí,že ji posit DRSNOSTI bo SEVĚDOMÍ.Nechápu jak si může např.ňáká 14-ctka myslet,že když kouří či pije,že je FRAJERKA!......Sice Marii je určitě víc,ale rozumíš mi,co chci říci.
    Pokuď jsi upřímná a vadí ti,to co se sebou udělala,tak jí to řekni.Možná ti řekne,že je její věc(to říkají všichni)hned bych měla odpověď,že to dopadá na ostatní.Dej nám vědět!...jen-MÁŠ MARII a HONZINA *15* ,kteří vědí,že NEJSI ňáký VZDUCH!A máš taky nás:)
    Verů,vidím,že jsis PORÁDNĚ UŽÍVALA!:)Dej detaily! *4*
  • veronika16

Re: Lidi??

no teda chvilku tu nejsem a mam cteni na tejden....zuzi je skoda ze se marie takle zmenila...asi ji to dava nejaky pocit drsnosti...jinak se vsem vede vicemene dobre koukam...mame noveho clena..no proste super..ja sem se ted vratila z parize.naprosto skveli..porad mam v sobe nadseni tak se bojim az vyprcha...ale mam zas spoustu fotek tak nezapomenu.. *14* proste bozi...horsi byl navrat do skoly dneska...nic moc..zase ten stereotyp...tak doufam ze to preziju! *9*a vy taky... mejte se zatim kraasne *14* *1*
  • pedriska

Re: Lidi??

Ahojky Kristý! *3* Ani se neptej jak to jde.*9* S Honzou je to v poho . . bavíme se spolu a je sranda , zrovna minulý týden jsem se dobře bavili o přestávce před dějepisem.Zuzka si půjčila od Honzy sešit z češtiny a pak mu ho nechtěla dát vždycky když mu nabídla že mu ho dá , tak nakonec uhla rukou , tak jsem jí ten sešit zebrala vrátila ho Honzovi , ten mi poděkoval a Zuza prohlásila zloděj byl okraden a my se začali smát. *1* Bylo to v poho.Marie byla v Itálii a všechno bylo super až na dnešek! *9* *9*Marie se na tom zájezdu začala dost bavit s lidmi ze třídy , s kterými tam jela ,(Jela s ní Tamara a René), ted se vrátila a je jak vyměněná , už nechce Dana , sekla s prací nástěnkářky a nebaví se se mnou , prostě si připadám jako vzduch.Dneska mi jen ironicky řekla at jí vrátím klíč od skřínky (měla jsem ho od ní projistotu , ona sama mi ho dala)a pak ironicky prohlásila "škoda že si nejela" . . já si v duchu říkala že je to dobře.Pak jsem zjistila že v tý Itálii chlastali každou noc a že Marie začala kouřit. . . hodně se změnila , začala více mluvit sprostě a chodí s nosánkem nahoru . .dneska řekla o Zuzce že je Zuza pi** . . . a pak když viděla Zuzku dělala jako by byli nej kámošky . . . *5*Mě ráno ani neřekla Ahoj . . a když bylo po anglině tak na mě vyjela " kde si byla 6.hodinu?" já na ní že jsem byla ve třídě a pomáhala Zuzi s nástěnkou a že to mám dohodnuté s třídní a ona na mě "ty ulejvačko jedna , nemůžeš se takhle ulejvat z hodin a proč si mi neřekla že budeš pomáhat?"a já na ní že aby něco věděla musela by se se mnou trochu bavit , pak jsem zabouchla skřínku a šla jsem.Taky sedím každou hodinu sama , protože ona sedí s Tamarou.úplně děsně se změnila . . . no hrůůza . . *9*!No a co vy lidišky???Doufám že alespon vám se vede líp . . *4*
  • Re: Lidi??

ahojík lidičky mno tak mě se vede docela dobře až na to že mi teda šíleně chybí miláček. Ted sem ale snim prožila uplně nádhernej víkend tak sem štastná *14* škola jinak v poho už mam zasebou tři zápočty - uspěšný ale tedka mě čekají zkoušky takže se musim učit hodně *9* zaatim se mějte krásně a písejte *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Fotečky

Kristýý myslím to tak že kámoška stáhne ten díl z pb.cz dá tam titulky a pak to nahraje na blog.Ty si už jen stáhneš díl s titulkama. *3*
  • Lidi??

Čusky!!...tak jak se Vám vede??Co vyvádíte??....
    Pedri,co ty a Honzík??...Hani, co ty??škola a miláček??Mey,byteček?Kene,co V?...:)Já se mám docela fajn,škola dává zabrat,musím se teď hrozně snažit abych měla dobré známky,zatím ve všech předmětech fajn-dobré známky,až na fýzu...mno musím učit,učit,učit...:D...

Pedri,to jako myslíš,že už jsou tam díly,hned a nemusíš nic stahovat bo jak??....
    Hani,to je SAMOZŘEJMOST!!Chci se s vámi podělit:)....budu se snažit sem dát zas kupu fotek a doufám,že se UKÁŽÍ!:)..

fotečky jsou krásný Kristýnko ...seš zlatíčko že nás tu takhle zásobuješ ...fakt superky *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky

Jo to stahování je těžký , ale kámoška to dává na blog a už je to i s titulkama *3* jsem jí mooc vděčnááá *14*
  • Re: Re: Re: Re: Fotečky

Se máte lidi.Já byhc to taky chtěla vidět,ale zase to stahováno a všechno.
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: díky..

Myslim, že o trest nebude nouze *1* Američani soudí spravedlivě!!! *15* Otázkou ovšem je, jestli je chytí!!!! *3* Jestli jo, tak to bylo jen dobře!!! *14* *15*
  • ken

Re: Re: Re: Fotečky

Presne, už se nemůžu dočkat *15* až tomu budu pořádně rozumět!!!!!! *14* *15*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: díky..

Jo souhlasím s Kenem.Taky doufám že se ten Amauryho počítač najde *4* ještě když říká že tam má důležité věci! *9* Ty lidi jsou fakt DOST HNUSNÍ!!!!!Taky bych tohle nemohla udělat.Jestli je policajti chytí ať jim dají nějaký pořádný trest!!!!!!!
  • pedriska

Re: Re: Fotečky

jj zahrál to skvěle *3* už se těším na další díly *3* a hlavně na úterý už 9.díl hurááá *1*
  • ken

Re: Fotečky

Jo, jo *1* Ten díl už jsem viděl, ale v hodně moc špatný kvalitě *15* Je to nanic, spíš se těšim na úterý, to ho uvidim s titulkama celej a v super grafice!!! *14* *15* Jinak co se týče Wenta, tak to zahrál dobře, nechte se překvapit .-) *3*
  • Fotečky

Ahojky!!...jestli jste si všimli,jsou tu 5 nových foteček.Někteří už jistě věděli,že jsou ze 4.řady!Mimo jiné,ty fotky zachycují i jak Wentovi je blbě...určo to Ken už viděl(ten díl),já jsme to neviděla:(,ale určo to musí být velmi NAPÍNAVÝ DÍL!!.....Tákže...když se ukázaly ty fotky,tak se pokusím dát sem ostatní slibované fotky,které se tu neukázali(fotky ze Šanghaje).
  • Re: Re: Re: Re: Re: hustý

Jo to máš pravdu...já bych mohla diskutovat o čem koliv...:)
    Sára a ostatní lidi z PB,jsou úžasní,takže je mi celekm jedno o kom:)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit