Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Není jich tolik. *1*
    Ještě,že mamka umí s těma botama:D.Jinak k tomu divadlu:D.Byla jsem dneska na zkoušce,všechno vph,ale na konci vyučování,tedy hodně dlouho po té zkoušce na hodině Dějaká.Mám učitelku,s kterou hraju to divadlo.Mno jsem se začala smát,a ona řekla,že jsme vyloučení z divadla *1* .Tákže jsem se musela smát ještě víc.Je mi to už jedno.Ta učitelka,je to i naše třídní pěkná kráva. *1* *10* ....
    K Honzovi.Plně ti rozumím.Já jsem stejná.Vždycky jsem se zamilovala do nejlepšího kámoše.
    *9* *9* Když to nevyšlo,ztratila jsem kamarádství a všechno.Teď se snažím se "nezamilovat":D.Ale v mémpřípadě to NEMUSÍ být jako v TVÉM!
    Tákže NADĚJE:).Rozhodně je dobře,že se spolu bavíte a udržujete kontakt!(:
  • Re: Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

Tak já jsem viděla jeho AKTUÁLNÍ fotky,a vypadal normálně.Tv přidává.Ale ikdyby...KRÁSNEJ CHLAP *14*
  • ken

Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Tak to je super *1* Každopádně pokaždé budete potřebovat špetku štěstí!!! *15* Oba nápady jsou super, záleží na tom, jaký si vyberete *3* Já bych uskutečnil oba *15* *14* Ne, myslim, že ten druhý je reálnější, ale záleží, jaký vztah cítíš k Honzovi *3* Třeba ti ten lyžák vyjde *14* *15* Držim palečky, nápad je super!!! *15*
  • veronika16

Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

hele to je docela zajimavy..jen aby ti to opravdu neublizilo pac bys chvili byla s honzou jako par a pak najednou by bylo po srande a ty aby sis nerikala jak to bylo krasny a netrapila se...na druhou stranu do aprila casu dost a kdovi jak to vsecko skonci...treba ty a honza...*3* *1*
  • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...

aaaaaaaach tak tohle je tezka romatika.....fakt moc ti to preju...jak se to obratilo to je fakt nadhera.nejdriv ze nic a pak najednou to bylo...kouzlo okamziku....na me ted pada podzimni deprese takze mam aspon vas a vidim ze to muze vyjit....to je asi jediny co me drzi pri zivote jinak bych to s tema klukama asi vzdala uz vopravdu...ted sem po dlouhe dobe videla kamose, kterej takovej trosku muj byvali ale nic vaznyho sme spolu nemeli...no a zjistila sem ze je mi s nim moc dobre..a nechtelo se mi od nej pryc jenze bydli tak 120 kilasku ode me...vubec nevim co mam se sebou delat...jezismarja zenska *13* *7* *3*
  • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

oooou dekuji moc....do moulin rouge sem nesla protoze nebyl cas.a hlave sehnat tam listky je dost slozity...proste nekdy priste az tam nebudu se skolou... *1*
  • pitrisa

Re: Wentík nějak přibral

Taky jsem si všimla že v té košili má pěkný pupek. Ale vsadím se že to dělá ta kamera *15*
  • ken

Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

*1* No, nevim jestli pribral *15* Me se zda porad stejny!!! *14* Zato v dalsich dilech (patnáctý) ma normalni postavu *3* *15* NO, uvidime, jak bude v dalsich dilech vypadat *15* *14*
  • Re: Re: Wentík nějak přibral

Videla sem 4x09 a tam je to videt opravdu hodne, jen mi to k nemu trochu nesedi ale v tvari je to poznat hodne
  • pedriska

Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Napadlo jí žebychom se domluvili s klukama a s některými lidmi ze třídy a v den apríla to udělali tak že bychom se pořád motali kolem kluků říkali jim zlatíčko atd. a v matice se domluvili s učitelem aby honzu posadil ke mě . . (zuzka z Danem v matice už sedí)no a takhle s nimi byli celý den a marii řekli že jsem s dali dohromady . . . *1* já vím je to šílenost a taky má Zuzka strach že by to nemuselo být dobrý pro mě , protože ona říka že by to zvládla zahrát , myslí si že bych to zahrála i já ale neví jaký by to pak mělo dopad na moje city . . myslí si že by to pro mě nebylo dobré. . . . takže co si o tomto šíleným nápadu myslíte vy? *7*
  • pedriska

Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Takže tady jsou detailíky k tomu potrápení Marie. *3* Ono ten nápad vznikl čistě náhodně na autobusáku.*1* Přemýšleli jsme se Zuzkou nad lyžákem protože jsme zjistili že Marie jede a Dano ne.Zuzka přemýšlela jaký by to bylo kdyby to bylo naopak , že by Marie nejela a Dano ano.Napadlo nás že by bylo hezký kdybych se na lyžáku dala dohromady s Honzou a pak , kdyžbychom přijeli z lyžáku a šli ve čtvrtek doškoly tak bychom čekali před školou jako každý čtvrtek (máme ve čtvrtek totiž tělák na 7:00 takže se ráno scházíme před školou a ještě si chvili s klukama povídáme)a kdyžby přijela marie ke škole normálně bychom si s ní povídali a pak až by přišli kluci šla bych k Honzoovi objala ho on mi dal pusu a Zuzka by šla k Danovi a objala ho a obě bychom pak řekli marii že jsme se na lyžáku dali s klukama dohromady.*1* Je nám jasný že by po nás marie začala řvát a tak jsem si představili že by se nás kluci zastali a my pak byli celí den s nimi a říkali jim miláčku atd . . no ale pak když nás napadlo tohle zjistili jsem že to moc reálný není . .*1* no zuzka si myslí že já a Honza bychom se k sobě skvěle hodili a já jsem jí řekla že nemám u něho šanci a zuzka na mě "co ty víš . . " a já jí znovu řekla že vážně nemám šanci , no a tak zuzka přemýšlela dál a napadl jí nápad na Apríla!*1*
  • pedriska

Re: Re: Re: Další týden . . .

No tééda já jsem překvapená tolik otázek Kristýý!!! *1* Dělám si srandu není těch otázek tolik! *1* Chápu že ti blbnul net , mě se to taky stává (hlavně ve škole) . . přeji ti hodně štěstí at to divadlo zvládneš!!!! *3* . . No a k těm botám , ty lodičky nejsou moc zničený , jen na pravé botě je trochu pokažená špička , urval se mi kousek kůže , ale mamka to zpravila. . . díky bohu za to že s botama pracovala asi 2 roky. *4* A máš pravdu s rodičema nic neuděláme *1*

Vyřídím Zuzce že jí držíš palce , já taky doufám že to zvládne!! *1* *3* . . jinak na Marii kašlu , já jí k životu nepotřebuji! *3* Já mám svý kámoše a taky VÁS a to je pro mě důležité !!!!! *14* *3* No a Honzovi ty ostříhaný vlasy slušej , hlavně když má culík! *14* No a co se týče toho mého vztahu k Honzovi , tak se s ním bavím jako kámoška ale zjištuju že ho mám ráda čím dál víc . . . *4* . . akorát přemýšlím nad tím jestli je to dobře nebo špatně. *4* *9* No a ty detaily k tomu trápení napíšu do nového článku protože z toho zase bude slohovka *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...

Jééé Páťulko tak to je uplně superky...fakt si to napsal krásně. A dali jste se dohromady asi nebo určitě?? Mocinko moc ti přeju aby sní byl štastnej tak doufám že vám to bude klapat *3* pá pá zase písni náký detailíky *3*
  • Re: Wentík nějak přibral

Fakt přibírá jo??to sem si nevšimla... *7*
  • Wentík nějak přibral

Ahojka nezdá se vám že Went nějak až moc přibírá? Že by v LA tak dobre varili? Ale to ne me tam nechutnalo.. Ted to maskujou ve volnejsich kosilich ale my neprehlidnem nic!!! *3* Ale i pres tohle vsechno je to FESAAAAACEK *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: nestíhám...

Holčiny,díky... *3* Já jí dnes viděl,sešli jsme se a já jí to chtěl říct,že to bylo jen jedno rande a že jsem jí nic neslíbil,že jsme si jen vyšli...jenže neřekl,přišla na to smluvený místo,byla krásná jako anděl,omluvila se mi za tu hromadu sms-ek,že už je psát nebude,ale to že mě miluje nevymaže...když jsem jí dva dny nenapsal tak to asi pochopila.Dala mi pusu na tvář a chtěla odejít,jenže tak krásně voněla,chytl jsem jí za ruku a políbil,najednou mi došlo,že i když to vypadalo,že to nebude ono,bez její vůně být nechci.Tak jsme to asi dali dohromady,ale ty sms-ky omezí...to by mě nebavilo.Jiank jsme si povídali snad tři hodiny a bylo to krásný *3* ona je taková křehká holčina... *3* no tak uvidíme...
  • Re: Re: Další týden . . .

Áhoj!Já se musím taky omluvit. *9* Ňák nám blbnul net,takže jsem se vůbec nedostala.Ani fotečky,to mne dost mrzí.U mne zatím nic nového,akorát budu hrát divadlo o Zrození Ježíše Krista,hraju tam Pannu Marii.:)Takže takhle:D........¨
    Pedri,musela jsem s smát,ale bylo mi to i líto,že jsi tak slítla *1* .Nemehlo nejsi.To se stane každému + když jsi měla ty lodičky.A ty lidičky jsou hodně zničené??Rodiče jsou hold rodiče.S těma už nic neuděláme *1* .
    Souhlasím se Zuzkou,že jsi všechno udělal dobře(ohledně Marii).Už teď mi je nesympatická,a všechno...prostě KRÁVA!!I to jak na tebe mluví,má nesmyslný kecy a všechno!!Těch kamarádek si nevšímej.
    ...........Jak vypadá Honza s těma ostříhanýma vlasama...sluší jo??:)Jinak Zuzy velká odvážlice,že ABSTINUJE:D:D...držím palce:)......
    Chtěla jsem se tě zaptat,víš ňák už jsi nám neřekla,jestli tvůj vztah je k Honzovi už čistě kamarádský bo jsi pořád do něho zamilovaná.Vrtá mi to v hlavě.Takže pověz:) a musíš DETAILY ohledně toho TRÁPENÍ!:D
  • Re: Re: Re: nestíhám...

Ahojkýý,Páťo nááš!! *14* ...souhlasím s Hani,konečně jsi po dlouhé době napsal.Ikyž ti TOLERUJEME,jako všem ko nemá čas:).
    Jak vidím,Ráďa si to užívá. *14* ..Hlavně ať se ji v tom světe DAŘÍ:)Pozdravuj do nás.
    Co se týče těch zkoušek-ZVLÁDNEŠ!Jsi JEDNIČKA *15* .Ta holčina.Musím souhlasit s Hani,že jsi neměl do toho lézt,ale tak trochu ti musíme pomoct.Musí tě to asi dost otravovat(ty sms)možná ne,ale rozhdoně to s ní nesmíš ukončit přes SMS!To by myslím nepřežila *9* (kdyby tě doost milovala).Šla bych na to pomalu a jistě.Promyslet si nejdřív co ji řeknu,jaký mám důvod apod.Sejít se s ní a říct jí co si o tom vše myslim.Vím,že to ZVLÁDNEŠ!Určitě....:)
    ,,Život je jako bonboniéra,nikdy nevíš,který bonbon rozbališ!" =>KRÁSA!....tohle si navždy zapamatuju,je v tom všechno. *14* ....
    Tomáškovi přeju moc štěstí k nové lásce.Doufám,že s ní je a bude šťastný.:)Áááá tobě přeju,aby jsi tu zkoušku udělal,promluvil jsi s tou holčinou a našel lásku svého života. *14*
    Kene,užij si s V. *14* Pak detaily *15* .....
  • Re: Re: nestíhám...

Pááááťooooo konečně si se taky ozval po tak dlouhý době ty kluku jeden *3* Moc si mě tim potěšil. Chápu že nemáš časík já toho časíku taky moc nemam ale občas sem něco přihodim hlavně když sem v práci což ted momentálně jsem *9* Je fajn že Tomáš si našel nákou slečnu a je štastnej moc mu to přeju a co se týče tebe a tý tvojí osmnáctky tak chápu že jí nechceš ublížit ale to sis sní neměl nic začínat když sní nechceš nic mít protože ted jí určitě ublížíš jestli ti píše romantický smsk tak tě úrčo chce a asi to pro ní bude dost těžký. NO věřim že to nějak vyřešíš a bude vše OKI *3* Zkoušky na sanitáře úrčo zvládneš ...držim palečky. pá pá a zasee písni...chybíš nám tu...teda aspon MĚ!!!! *9*
  • pedriska

Re: Další týden . . .

No a taky ve čtvrtek na třídnické Zuzi zachránila Honzu , protože začala třídnická a Honza a ještě další dva kluci nedorazili tak jim zuzi napsala SMS a tím je zachránila , i když pak byli pokárání od učitelky. . . . no a v pátek jsem zjistila že je Honza ostříhanej , ale sluší mu to! *1* *3* Byl to super týden a zase jsme se s Honzíkem dost bavili *1* A nejlepší na tomhle týdnu bylo že Zuzka se vsadila s Honzou o láhev vodky a gumové medvídky že rok nebude kouřit. *1* Snažila se to pak pozměnit ale Honza nechtěl a nakonec měla ve čtvrtek apsták takže jí Honza tu sázku zrušil a včera jí sám dal cigáro *1* nakonec si zuzka nezakouřila , nechala to cigáro v šatně a zamknula ho tam *1* někdy je s ní sranda (teda skoro pořád) *1* , a možná jsme přišli na způsob (nebo spíš zuzka) jak trochu potrápit marii *1* . . . . . no a co vy???co je uvás novýho??? *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit