Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pedriska

Re: Další týden . . .

No a taky ve čtvrtek na třídnické Zuzi zachránila Honzu , protože začala třídnická a Honza a ještě další dva kluci nedorazili tak jim zuzi napsala SMS a tím je zachránila , i když pak byli pokárání od učitelky. . . . no a v pátek jsem zjistila že je Honza ostříhanej , ale sluší mu to! *1* *3* Byl to super týden a zase jsme se s Honzíkem dost bavili *1* A nejlepší na tomhle týdnu bylo že Zuzka se vsadila s Honzou o láhev vodky a gumové medvídky že rok nebude kouřit. *1* Snažila se to pak pozměnit ale Honza nechtěl a nakonec měla ve čtvrtek apsták takže jí Honza tu sázku zrušil a včera jí sám dal cigáro *1* nakonec si zuzka nezakouřila , nechala to cigáro v šatně a zamknula ho tam *1* někdy je s ní sranda (teda skoro pořád) *1* , a možná jsme přišli na způsob (nebo spíš zuzka) jak trochu potrápit marii *1* . . . . . no a co vy???co je uvás novýho??? *4* *3*
  • pedriska

Další týden . . .

Chtěla bych se vám omluvit že jsem se tu ty dva dny neukázala.Neměla jsem moc čas , ve škole mi to nevyšlo a navíc jsem měla menší problém.Šla jsem ve čtvrtek na oběd bavila se se Zuzkou a slítla jsem před školou , mám dost odřený kolena *1* já vím jsem nemehlo *1* no ale horší bylo to že jsem si trochu poničila lodičky.Mamka a tatá řvali jak šílení i když jsem se jim omlouvala a snažila jsem se jim vysvětlit jak se to stalo.Táta mi pak řekl že místo vánočního dárku dostanu asi boty , protože v těch lodičkách podle rodičů nemůžu obsluhovat.Asi jsem si pohřbila naději na novej mobil. *9* No ale když se mi to stalo ve škole šla jsem se převlíct a zuzi měla jít psát písemku z matiky , protože jednu písemku nepsala , tak jsem jí řekla že se stavím do skřínky a vezmu si na třídnickou studijní průkaz protože ho máme mít sebou a zuzi mě poprosila abych jí ho taky vzala a já jí řekla že dobře a ona mi pak dala klíčky.Vzala jsem si svůj index a šla vzít ten Zuzčin.Když jsem odemykala její skřínku začala na mě mluvit Marie se slovy "šacuješ cizí skřínky?" a já že ne že jdu vzít zuzi index protože píše tu matiku.a Marie se mě pak zeptala jestli už je úča nahoře ve třídě a já jí řekla že nevím (neměla jsem náladu se s ní bavit a navíc mě boleli ty kolena a tak jsem jí to neřekla zrovna s úsměvem)no a v šatně byli ještě nějaký kámošky Marie (její new friends) a holky tak na mě "Mohla bys jí to říct hezčeji" a já jsem zavřela skřínku a šla nahoru a v duchu jsem si říkala "já se s ní normálně bavit nebudu".Zuzi mi pak odsouhlasila že jsem udělala dobře *4*
  • pedriska

Re: Re: nestíhám...

Díky moc kluci! *3* Jste ZLATÍČKA , všichni jste VELIKÝ ZLATÍČKA! *14* Patričku je fajn že si se ozval! *3* Vidím že se máš skvěle a to je dobře! *3* Kene s Verčou super!!!! *3* Mooc ti to přeju!!!! *14* Španělsko je vážně fajn , tak doufám že si to pořádně užíváš! *1* *14* Veru Francie taky supeeer!!!!!Jednou bych se tam taky chtěla podívat a možná se tam podívám už na konci roku , protože tam škola možná bude pořádat zájezd , ale radši bych tam jela sama , nebo s rodinou a nebo se svým miláčkem (pokud nějakého najdu *1* )a neboj se ty určitě nějakého miláčka najdeš a pojedeš s ním do té Francie! *3* Jsem mooc ráda že si užíváte lidičky!!!!! *1* *3* *14*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

*1* To víte, že se mi nechce domu!! *3* A jediné, co mě španělska odtrhne, je myšlenka na Verču! *14* Detailíky určitě povim!!! Se těšte! *15* *14* Nevim, jak si to vy tam předtavujete, ale bohužel se tu neválim na pláži se slunečními brýlemi na očích!!! *15* Je pravda, že máme občas volno, ale jinak musíme mít pracovní úbor nepřetržitě, mluvit mluvit a zase mluvit španělsky a hlavně dávat pozor!!! *15* *14* Jo, líbí se mi tu, potkal jsem tu jednu a španělku a je docela povídavá *3* Zítra mi prý ukáže nějaká zvláštní místa v okolí *1* tak se docela těšim *15* Pojedeme nějakym místnim autem, jsem zvědav *4* NO, hlavně budeme mít volno, celí den!!!!!! *15* *14* Tak se tam mějte, pak povim, dle vašeho přání DETAILÍKY!!!! *15* *14*
  • ken

Re: nestíhám...

Tak to super že jses taky ozval!!! *15* *1* Jo, ve španělsku je fajn, jen jsme od svítání do západu na letišti *4* ale jinak dobrý!!! *14* Mám docela problémy s netem, páč mi někdy funguje, někdy ne! *3* *1* Momentálně rychle odepisuji, aby nespadnul *3* S Ráďou se asi nepotkám, což je škoda *3* Hlavně ať to Tomíkovi vyjde! Držim mu palce!! *4* Já teď hodně smskuju a píšu mailíky Verče!!! *14* Už se nemůžu dočkat, až spolu někam vyrazíme, i když na druhou stranu, španělsko je španělsko!! *15* *14* Také souhlasim s Patrikem, co se týče tvé kámošky, Pedri!!! *15* Kouř, chlast a já nevim co všechno, radši se od toho drž dál *14* *3* Moji rodiče, spíš otec pije pořád a strašně *9* takže k těmto věcem mám veliký odpor!!! *3* Jinak se mějte hezky, posílám velkou pusu všem ze Španělska!!!!!!!! *14* *15* *14*
  • nestíhám...

Čau všichni *3* !Já to nějak nestíhám,práce,házená,volejbal ,thai-box, a ještě mě čekají zkoušky aby mě vzali na kurzy pro sanitáře... *3* Jinak ten list,že můžu učit dorost házenku-volejbal už mám!Kene,španělsko super!!! *3* Ráďa teď bydlí nedaleko Sevilli,přesně město Camas,maji tam s Fedem byteček,no byteček... *3* a má novou práci,dělá v květinářství a ze srandy na lidi mluví česky,prej jsou z toho lidi vykulený *15* mazec.Holky,ty vaše lásečky... *3* ať to klape!!!Pedri na tu kámošku-nekámošku kašli,takovou ty nepotřebuješ..."život je jako bonboniéra,nikdy nevíš jaký bonbón rozbalíš"kašli na Marii a jeď dááál...rozbal další bonbón.Hlavně nezůstavej na mrtvým bodě.To že někdo chlastá a kouří frajeřina opravdu neni,to je jen slabost,že se do toho nechala vtáhnout,ale ať si to zkusí ať si v tom vymáchá čumec,ještě tě ráda vyhledá... *3* Já jsem taky poznal dno a pak byl rád,že mám staro-nový kámoše...Verči,Francie super!!!Taky bych tam hned jel,ale to až s nějakou kočkou *3* Což mi připomnělo,že jsem měl v sobotu nádherný rande s osmnáctkou *3* pořád mi píše sms-ky je těžká romantička,ale mám pocit že by mi to s ní asi neklaplo a teď nevim jak ven,už jsem jí to naznačil,ale ublížit jí nechci...no holky je to na vás,můžete mi poradit??? *3* Jo,ale Tomáš ten už holku má a dost dobrý,už tu asi dvakrát přespala,je milá,vtipná,pohledná a chytrá,hodně sečtělá...ještě aby ne je to učitelka *15* ale učí prvňáčky.Tak jsem přidal slohovku a snad se zase někdy dostanu ke psaní.Pa!!!!!!!!!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Lidi??

Jééé tak to ti jako pekně závidim že si byla ve Francii. Taky se tam chci jet podívat s miláčkem ale zatim nejsou korunky žádný...snad se mi to někdy poštěstí. sem ráda že se ti tam líbilo a neboj milenec určitě přijde a pak tam budete jezdit jak řekla Kristýnka *3*
  • Re: Re: Re: Re: Lidi??

Musela to být fakt NÁDHERA.Závidím(:
    Jen..prčo jsi nešla do Moulin Rouge??Já bych tam hned šla.Muselo by to být ÚŽASNÉ:).Toho milence,si najdeš a do Francie budete jezdit každý víkend!:D
  • veronika16

teda Kene docela ti zavidim....hned bych zase vypadla....a jesete takle krasne na jih k tem horkokrevnejm spanelum....no nevim jesi by se mi pak chtelo vracet.....ale tobe se asi chce..kvulli verce...fakt vam to zavidim *14* ale v dobrym *3*
  • veronika16

Re: Re: Re: Lidi??

no takze detaily...je to tam nádherný...to starý centrum proste nemá chybu...starobyli ulice...hezký chlapi *3* Eiffelovka...nahore je to fakt mazec....ale taky romantický..byt tam s nekym koho mate rádi...aaach to by bylo.....jinak sem videla snad vsechno to zasadni...jako Vitezny oblouk...byla sem na nem nahore...Nottre Dame...Louvre....procházela se podel Seiny...opravdu je to mesto milencu...neumim si predstavit hezci misto pro dva zamilovany.....moc se tam chci podivat znova....hlavne bych chtela videt nejake predstaveni v Moulin Rouge...zvenku to vypada zajimave...ten vetrny mlyn...a co se teprv deje uvnitr *8* no nemuzu se od tech vzpominek odpoutat, pac sem se tam zamilovala...sic do cecha..ale sance ho jeste jednou videt neni zadna... *9* no ale snad nekdy najdu nekoho s kym tam pojedu *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky

Děkuji Kene!!Jsi fakt zlato!Už se na ně těším... *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

Mne to zahřálo u srdce,že ti můžu říct svůj názor,poradit,uklidnit.Fakt jsem za ro já VDĚČNÁ!...
    ...Máš pravdu,tihle lidé co jsou tady,jsou NEJÚŽASNĚJŠÍ TVOROVÁ včetně TEBE! *14* .........ty slova jsou fakt náhrná:,,Máš svou HRDOST!"Fakt krása,na to nikdy nezapomenu.Zuzi si aso dost vytrpěla:D..ještě,že to bylo jen na 2h!:)
    Kene,to je zajímavé,že jsi ji nepotkal *15* *1* ..Já taky nevím,kde přesně je,ale co:DStejně ani nevíme,JAK PŘESNĚ VYPADÁ.Snad se má fajn.Ty si to UŽIJ!Do pátku času dost,ještě toho zažiješ!Pak jak řekla Hani,DETAILY! *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

NO teda Keníku jakto že si nám neřekl že jedeš do španělska??? Tak si to tam hezky užij a pak nám budeš vyprávět detailíky jo?! *3*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky

Jaképak otravování!!! *15* *14* Budu jen rád!!! *15* Ti pošlu všechny ze čtyřky *15* se těš!!!! *14* *14*
  • ken

*1* *15* Příští pátek odlétám domů *3* bohužel!!! *9* Klidně bych tam zůstal, ale strašně moc se těšim na Verču!!! *14* JInak děkuji všem co mi přejí, ať si to tady užiji!!! *4* Musim říct, že jsem skoro od svítání do západu v hangáru, na letišti apd... *15* Ale každej večer sedim na notebooku a čtu si příspěvky!!! *14* Co se týče Ráďi, tak tu jsem zatim nepotkal!! *1* Vůbec nevim, kde ona je??? Já jsem ve městě Valencia, tedy kousek od něho!!! *14* *15*
  • pedriska

Kene užíj si to ve španělsku!Máš pravdu že tam je krásně sama jsem tam byla na dovolené!! *3* *14* No a Kasnic díky za to co jsi napsala.*3*Řeknu ti vážně mě potěšilo co jsi napsala , úplně to zahřálo u srdíčka! *3* *14* Jste tu všichni skvělí!! *3* *14* Víš někdy si říkám že to nezvládnu čelit takovým lidem , ale když si promluvím s tatkou a on mi řekne co a jak , jaký má názor dodá mi trochu síly a taky si vždycky vzpomenu na bráškova slova která mi řekl než odjížděl , řekl "Máš svou hrdost" vždycky si na tohle vzpomenu!a navíc vím že mám svý kámoše a vás!!!!!*3**14*a vy jste jedničky na celý čáře.*3**14*Vždycky dobře poradíte a pomůžete a zato jsem vám vděčná!!!!!!*3**14*Jste prostě NEJLEPŠÍ!!!!!!!!*14**3*Řeknu vám dneska to bylo fakt super.Honza byl zkoušený z jč , snažil se ukecat úču ale nezabralo to , bylo mi ho trochu líto.Kdybych to uměla šla bych k tý tabuli ale já neuměla ani slovo.Ale pak jsem si fajně povídali!Akorát mě mrzelo že úča na Tpt posadila Zuzi na 2 hodiny k Marii.Bylo mi jí líto.Chudák nevěděla co dělat.Pořád jsem na ní signalizovala at je v klidu.Nakonec to zmákla. *3* A ještě jednou díky za to že jste!!Jste ÚŽASNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! *3* *3*
  • kasnic

Pedri,vždyť víš,že nemáš DĚKOVAT!!....
    Musím souhlasit s tvým taťkou,kašli na ní.
    Marie to všechno svádí na příjezd a ty jsi to zvládla na 1!Mluvila jsi s ní o tom co se stalo a všechno.Chápu,že jsi měla dost velký nervy!Já bych taky musela křičet na celé hejno!Ti povidám *1* ..........
    Pedrisko,ty sji natolik integentí,milá,hodná,krásná holka,která těmto tvorům umí čelit!:)
    Heslo zní:Nevšímat,nenervovat a kašlat(nemyslím nemocná *1* )
  • kasnic

Moc děkuji Kene!Určitě tě poprsím tak příští měsíc!Protože chci se dokoukat na 3-řadu,která dává na Jojce a končí právě tenhle měsíc!Táákže tě budu pak otravovat,otravovat a otravovat *1* !Snad to ustojíš:D........
  • kasnic

Prý,že na nás myslíš,ale úplně jsi nám to ZAPOMNĚL ŘÍCT *1* !!...
    ...UŽÍJ si to TAM!Do Španělska bych hned jela:)...Teď mne napdalo,což je úplně nemožné,ale neva:D,že třebas tam uvidíš Ráďu!:D *1* ....
    V tě hrozně miluje,a to je pro každýho těžké,když se musí na nějakou dobu odloučit!Ješt,že je to tak na týden??Jak dlouho tam budeš?...
    Nezapomeň- U Ž Í J S I T O ! *15*
  • ken

Kristý *1* Na stahování neni nic těžkého *15* Můžu ti PB 4 nahrát na stránku, která se jmenuje uschovna.cz *15* Budeš to mít i s titulkama!!! *1* *3* Stačí jen říct, budu moc rád *4* když další z vás uvidí pb, proto taky fandim Wentovi!!!! Abych jeho herecký výkon mohl ukázat i ostatním lidem, kteří třeba neví, jak se stahuje nebo jim to nejde *14* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit