Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Nemusíš se vůbec ničeho bát *1* To zvládneš levou zadní *4* Neni vůbec špatný, když ti Zuzka pomůže *15* Jaký já měl nervy, když jsem se snažil přijít Verče na kloub!! *3* Bylo to úplně stejné, taky se pořád bavila s někym jinym a mě připadalo, že mě bere jen jako kámoše *14* Nakonec mi kluci domluvili schůzku, aniž bych o tom věděl *15* Šel jsem si tenkrát něco koupit do obchodu a nikomu jsem to neřekl, ale došlo mi, že jsem se o tom musel zmínit, protože tam Verča byla *3* Začli jsme si povídat a nějak to vyplinulo *15* Ted uz vim, ze to bylo domluveny *1* *15* S Verčou jsem se seznámil ve škole, jsou tam dva obory, jeden pro nás a druhý pro holky *4* Něvim jak, kamarád si jednou všiml, že pořád pokukuju po Verče po delší době mě jednou zastavil a něco říkal*3*Zrovna šla kolem Verča. Jen jsem se za ní otočil a pousmál *3* Kámoš se zasmál a řekl: "Úsměvem ji nedostaneš!" *15* Já jsem se na něho obořil, jak to mám tedy podle něho udělat a on řekl:
  • Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Prosím tě.Jsme tu pro tebe.
    Je mi to líto.Nemuší se za to stydět.Zamilovanost je těžká věc.Zuzka je oprvadu skvělá.Bylo dobře,že tě podržela a všechno.Víš já si nemyslím,že je to až tak špatný,když si s ním chce promluvit.Ale rozhdoě by bylo lepší,kdyby jsi s ním mluvila ty.Je jasný,jak sji to řekla,že to "nezvládneš",ale já myslím,a Zuzi to taky řekla,že když jsi mu řekla,co k němu citíš tohle by bylo snažší.Možná.
    Zuzi může jen Honzovi NAZNAČIT o co jde či tak.Ale stejně mu to musíš říct.
    Dojde na to.On to bdue chtít od TEBE.:)Takže....bojíš se ještě?
  • Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Pak jsem se vrátili do třídy a Zuzka mi řekla že mi to s Honzou domluví.Prosila jsem jí at mu nic neříká a ona že buť si s ním promluvím já nebo to udělá ona a bude to horší.Řekla jsem jí že na to prostě nemám abych si s ním promluvila a zuzka řekla že si s Honzou promluví a prostě ten rozhovor mezi námi dvěma domluví.Vážně jí prosím at je ticho ,ale ona mě prostě neposlouchá.Vážně nevím co mám dělat.Doufám že mu nic neřekla.Jestli jo tak jsem v háji.Omlouvám se že vás tím zatěžuji a otravuji ale vážně nevím komu bych to řekla.Poradte co mám dělat??? *7*
  • Zuzka moje skvělá kámoška

ahojky všichni. *3* Zase píšu na rychlo ze školy . . *3* tak co jak se máte????co je novýho???? *3* U mě hlavně dnešní den.Není mi dnes moc dobře , když jsme šli ze ZPV zuzka si všimla že mi není nejlíp a chtěla vědět co se stalo.Tak jsem jí řekla že je mi smutno , že mi není dobře a že to všechno na mě zase dolehlo.(Tím vším myslím Honza atd . . )*9* Prostě už to nezvládám , měla jsem vážně náladu na nic chtělo se mi brečet , chtěla jsem utéct , prostě jen tak zmizet.*9* Říkala jsem si že se Honzovi začnu vyhýbat ale Zuzka řekla že to nejde.Pořád budu vedle nej ve škole , pořád ho uvidím.Když se dneska v matice podíval dozadu uhla jsem očima.Mám pocit že už to nezvládám.Vadí mi jak se baví s ostatními , a mrzí mě že se s ním takhle nebavím já. . . já vím jsem strašná . . *9* už vážně nevím jak dál.*9* Zuzka se mi snaží pomoci jak to je jde , řekla že bych si s Honzou měla promluvit osamotě jen my dva ale já jsem jí řekla že na to nemám.Zuzka říká že když jsem mu zvládla říct co k němu cítím zvládnu s ním i normálně mluvit a tak jsem jí řekla že to prostě nezvládnu , že nevím co mu říct.Málem jsem se rozbrečela když jsem s ní mluvila.Zuzka mě objala a snažila se o to aby mi pomohla.Jsem ráda že jí mám je jediná ve třídě komu jsem to mohla říct a jsem ráda že jí mám. *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Kristýnko to víš že se nám můžeš svěřit!Klidně sem napiš co citíš , taky si někdy tak připadám a tak to napíšu vám a uleví se mi.Moc mě mrzí že si dostala od táty vynadáno , vážně moc mě to mrzí.Určitě bude všechno zase dobré , uvidíš.Víš je těžký ti poradit co máš udělat , ale snažím se vžít do tvé situace , já bych se asi upřímě omluvila.Jak říkám je to těžký.Možná by se mi líp radilo kdybych byla vedle tebe a viděla to co se děje.Každopádně věřím že všechno bude zase dobré , čas to všechno vyléčí.A s tou změnou záleželo by na tom jak moc se chceš změnit a v jakém směru. . . každopádně ti přeji hoodně štěstíí *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Všechno je možné.Honza.Musíš jen věřit.(:
    Rozumím ti.Chtěla jsem to také napsat.Ale nevím.:D...
    S tou omluvou.Šla jsem za ní.Omluvila.A byla jsem na sebe naštvaná.Mluvila jsem hrozně.Místo toho,abych mluvila upřímně apod..sjem mluvila jak pipka!Naštvalo mne to moc.Učitelka mi řekla,že jsem ji PODRAZILA,a že jdu proti NÍ.Já řekla,že ne.Nevím ejstli tu omluvu přijala.Byla jsem hrozná.Styděla se za sebe.Přišla sjem pak domů,a pověděla to rodičům.Dostala jsem vynadáno(od TÁTY),že mi to říkal apod..,že je to kvůli mým kámoškám a všechno.Že se neumím chovat.Že mne pak učitelka pomluví,a že se nikam nedostanu.Bylo mi hrozně.Musela jsem brečet.Ale tak aby to nikdo neviděl.Šla jsem na záchod.Táta mluvil a nadával dál.Diskutoval s mamkou.Bylo to hrozné.Nevím co mám dělat.Zpravit si pověst?Změnit se?Omluvit se?.........nevím,ale vím určitě,že se za sebe STYDÍM.Nejradši bych řvala.Řvala.Cítím se hrozně.Musela jsem vám to říct.Nevím komu ybch to řekla.Nemám komu ybch to řekla,svěřila...jenom VÁM.Cítím,že kdykoliv to někomu jinému řeknu,cítím takový ,,Mne je to jedno."........nevím..............
    Děkuji za všechno.Za to,že jste.
    Tu hru bych možná zahrála.Nebudu.Nechci.
    To co sjem o tobě napsala je pravda.Vždycky je to pravda.Lhát se nemá.:)
  • Re: Re: Pro nezadané holky...

Děkuji.(:
    Musím říct.
    Víš....já se netrápím či tak,ani mi to nelez na mozek,jen ybch snad "jednou"chtěla toho "ňákého"...:)
    Citát.Další pravda.
    Já tě mám taky ráda.Nehorázně.A jak jsem řekla.Cením si tě. *15* *14*
    .....(:
  • Re: Re: Pro nezadané holky...

Děkuji.(:
    Musím říct.
    Víš....já se netrápím či tak,ani mi to nelez na mozek,jen ybch snad "jednou"chtěla toho "ňákého"...:)
    Citát.Další pravda.
    Já tě mám taky ráda.Nehorázně.A jak jsem řekla.Cením si tě. *15* *14*
    .....(:

Pedri.Moc děkuju.Cením si to. *14* *14* *3* *15*
    .......Jednou se snad najde.
    ........Musím věřit.x)
    ............Děkuji.:)
  • pedriska

Re: Pro nezadané holky...

Mooc hezky si to napsal Patriku! *4* Asi máš pravdu záleží na nás jestli zavřem oči a půjdem dál a nebo jestli tu lásku uchopíme . . *3* A věř že my tě máme Taky rádi Patriku . . teda alespon já ano *3*
  • pedriska

Re: Další týden . . .

A Kristýý já si taky cením TEBE a VŠECH co tady jsou.Možná i díky vám zvládám hodně věcí o kterých bych si ani nemyslela že je zvládnu. a zato VÁM patří VELKÝ DÍK!*3* *14*
    A věř mi že mi to taky tak připadá že jsem pro KLUKY ta která POMŮŽE,PORADÍ,POCHOPÍ,KAMARÁDKA , ale podle mě se snad možná jednou najde ten JEDEN JEDINÝ pro kterého budeš něco víc.A moc doufám v to že takového jednou najdeš a budeš s ním štastná! *3*
  • pedriska

Re: Další týden . . .

Aha tak už to konečně chápu *1* Je mi jasný že se ti za účou s tou omluvou moc nechtělo , ale rodiče většinou souhlasí s učitelkou i když párkrát se mi stalo že souhlasili se mnou.Bohužel rodiče jsou rodiče a nic s nimi nenaděláme *4* s tou hrou mě mrzí že to takhle dopadlo určitě by si to zahrála skvěle *3* a co se týče toho že ti rodiče říkají že ses změnila atd . . tak mě to říkají taky , takže si z toho nic nedělej *4* Gratulkuji ti k těm dobrým zmnámkam , ty jedničky jsou super *3* jen tak dál *3* *3*
    No a máš pravdu některým to štěstí padá do klína a někdy mi připadá že to spadlo do klína těm co ho zrovna nepotřebují . . (např. některé fifleny atd . . možná víš co chci říct) a je fakt že někdy si ho musíme najít sami a udržet si ho . . *4* Děkuji ti za to co jsi o mě napsala , je to moc pěkný. . .*3* víš na základce jsem si jako ta šedá myš připadala ale ted už moc ne. *4* A vděčím za to i VÁM!Mooc vám děkuji =)*3*
    Díky za to že si myslíš je Honza pro mě.Ráda bych s ním byla , ale nevím jestli je to možné. . .
  • Re: Pro nezadané holky...

diky moc za podporu...to ze sou kluci slepi vim...holky ale nekdy taky akorat nam to asi dojde driv...dlouho sem cekala az jeden otevre oci a pak mi doslo ze se to nestane...tak nechavam zivot plynout a uvidime co bude dal...jesi je nekdo skutecne pro me otevre *3*
  • Pro nezadané holky...

Tahle zpráva je určená hlavně asi Verunce a Kristýnce... *3* Rozhodně nemějte deprese,že jste nezadaný nebo že vám teď momentálně štěstí nepřeje...taky jsem byl dlooouho sám a kdybych měl mít depky tak už tu dávno nejsem.Věřte,že i mi kluci se někdy trápíme tím,že jsme prostě sami.Já se věnoval svým zájmům,nehledal jsem protějšek,jen si užíval svobody,prostě žil... *3* Láska přijde,ta si najde každýho,pak už jen záleží na nás jestli se jí chopíme nebo zavřem oči a půjdem dál.Já musim přiznat,že jsem byl hodně slepí a tuhle holčinu jsem taky málem nechal aniž bych ji dal šanci,ale tenhle anděl mi otevřel oči..asi svou vůní *3* Nebuďte vůbec bez náladičky...Jo,a další citátek "miluj život a život bude milovat tebe".Mám vás holky rád! *3* Tak že úsměv,nový účes,ohoz,krásně se namalujte a žijte,protože mi chlapi nejsme slepí jen nám déle trvá než otevřem oči... *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Hrozný sen.Ale byl to jen sen.:)
    Nebuď PESIMISTA!!Nikdy nevíš,co se stane......někdy je to dobré,někdy špatné...ale stane se to...musíš VĚŘIT v to co CHCEŠ! *4*
    Tak jsem se trefila,že ji Dano nesnáší.Honza je fakt "neutrální"bych mohla říct o sobě.:)Ikdyž taky nemusíš některý lidi,ale v naší třídě se bavím se všemi.
    Marie už se asi vzpamatovala z toho,že chlast a cigarety ji silnou neudělají a proto hledá útočiště zpátky u tebe.Myslím,že se bude asi hodně snažit pokuď bude chtít zpátky vaše kamarádství(jestli bylo *1* )........dej vědět jak to dopadlo:)

Pedri,asi jsi to trošku nepochopila. *1* Ale nevadí..vysvětlím,moje třídní(se kterou to hraju)mne vyloučila z té HRY,bo jsem se SMÁLA.:DAle už to neřeším,řekla jsem to rodičům,a ty plně souhlasí s učitelkou.Takže zítra musím naklusat za ní a omluvit se jí.Moc se mi do too nechce,ale už jsem docela zpytovala svědomí,je pravda,že někdy jsem na ni dost DRZÁ,a mrzí mne to,ale ona se ke mne taky nechová zrovna nejlíp.Tu hru,už,ale nebudu hrát.Kašlu na to,stejně řekla,že si za mne najde náhradu.Rodiče měli kecy,že ji nerespektuju,že jsem se hodně změnila,že to dělají kamarádky..apod......,ále mám dobré známky,se musím POCHVÁLIT!:)Dostala jsem z prověrek samé 1,ještě čekám na matiku tak uvidíme.Jsem moc šťastná.Konec mne *13* ...
    Pedri,moc ti děkuji.Myslím,že pro každého je trocha lásky a šěstí,jen si ho musejí udržet,ale také najít,některým to spadne do klína.(:
    Šedá myška nejsi.Pro mne tedy NE!...Já osobně si myslím,že jsi KRÁSNÁ,HODNÁ,MILÁ,SYMPATICKÁ.. .,ale to jsem všechno říkala:)....

Věřím,že Honza je jen a jen pro TEBE!Chci aby jsi byla s ním.Moc ti to přeju.Už jen proto,jaká jsi.

Moc si tě cením.Nejen TEBE,ale VŠECH co jsou TADY.Dali jste mi do života HODNĚ.A za to vám vděčím velký DÍK! *14*

Moc ti DĚKUJI.Ale myslím,že pro KAŽDÉHO KLUKA jsem jen ta,která:POMŮŽE,PORADÍ,POCHOPÍ,KAMARÁDKA.... *9* *3*
    .....Ale i tak DĚKUJI(:
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Děkuju všem za názor! *1* Řeknu vám kdyby ten lyžák vyšel a já se s Honzou dala dohromady byla bych štastná jak blecha! *1* No ale při mým štěstí (spíš smůle) z toho zase nic nebude . . *9* Co se týče toho co si Dano myslí o Marii tak jí vážně moc nemusí , už když jí vidí nejradši by zmizel , nemá jí rád a dozvěděla jsem se že se mu líbí jiná holka ze třídy. . . jak je na tom Honza nevím , Honza mě i Zuzi připadá takový "neutrální" prostě se baví s každým . . no ale dneska jsem se dozvěděla že Marie už chce zase Dana takže to její " v Itálii jsem na něho zapoměla" byla zase lež. . . dneska na ní bylo vidět že se se mnou chce zase normálně bavit . . a taky říkala že její rodiče přišli na to že v tý itálii chlastala a tak to vypadá že nepojede na lyžák . . no uvidíme lyžák máme zaplatit do 20.11. a to je ještě dost času . . . *4* No a řeknu vám dneska se mi zdál příšerný sen , doufám že se to nevyplní , zdálo se mi že Marie čekala na někoho ze třídy před školou a když jsem se jí zeptala na koho čeká řekla mi že na Honzu , když jsem se jí chtěla zeptat proč otevřeli se školní dveře , vyšel Honza , obejmul marii a dal jí pusu , pak zazvonil budík . . děsný sen co? *1* a co vy???co je u vás novýho??? *7*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Aha tak to jsem ráda že zkouška vyšla! *3* Dej pak vědět jestli jste teda hráli nebo ne.*4* Každopádně my máme skvělou třídní . . *4* ale někdy se najde učitelka která je fakt kráva . . *9* Co se týče toho zamilování , tak já mám na kluky už od základky smůlu.Vždycky jsem se zamilovala do kluka kterého jsem nemohla mít , protože já byla vždycky ta šedá myš a ten kluk byl něco víc.*9* Doufám že ted to bude dobrý , protože Honza mi připadá jako ten fakticky normální kluk , kluk kterého jsem hledala , sympatický , nápomocný , který si na nic nehraje . . . (možná je to tím že už je starší) . . . .ale neboj určitě ti to jednou výjde . . *3* myslím si že nám oběma to jednou výjde a budem štastné!!*3* Přeju tobě i všem ostatním hoodně štěstíčka protože já si myslím že každý má pravo alespon na trochu lásky . . . *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Je dobře,že Zuzi bere ohled na tvoje city.Což si myslím,že se cení.Ten lyžák-Přeju ,aby se ti povedl *15* .Ále nevyváděj *1* !........
    ...Jinak je pravda,že ty nápady nejsou až tak "reálný",ale mne se líbil ten PRVNÍ!Do apríla je času dost.....možná,že by se to dalo uskutečnit,kdyby jste si to domluvili s Honzou a Danym.Přeci ji myslím Dan moc nemusí a Honza je určitě na tom též.Takže nám pak pověz:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...

Jak řekla Verů:,,Těžká romantika!"....
    O tom se men může jen zdát.Patricku,přeju,aby jsi s ní co nejdýl vydržel.Ať se milujkujete:D,a všechno.DETAILY!! *3*
    Verů,nemusíš se za sebe stydět či tak.To je normální.Myslela jsem si,že vztah na dálku je na hovno.Nevidíš co tam dělá,s kým apod....ale přeci jen...
    Pokuď se milujete,a budete věřit,že váš vztah vydrží a překoná tu dálku,budete ten NEJŠŤASTNĚJŠÍ PÁREČEK *15* .DETAILY!! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit