Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Wentík nějak přibral

Nemýlíš se.My ho máme rádi,takového jaký je.Jestli ´přibral,či ne je jen jeho věc.:)Jen říkáme....
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Pedrisko všichni ti tady píšou že na tom neni nic špatnýho mít kluka ze třídy...já neřikám že to špatný je ale dobrý to zrovna taky neni. Zachvili byste si lezli strašně na nervy protože byste spolu byli ve škole, doma, v soukromí prostě pořád skoro 24 hodin denně. Honza potřebuje svoje kamarády ve škole a ne aby se tam věnoval tobě jako holce...věř mi kluci jsou v tomhle takový jiný. My holky bysme snima chtěli být pořád ale oni ne...připadal by si před klukama hrozně blbě že zrovna ON má holku ze třídy. Úrčo tě má rád o tom nepochybuju ale když budete kamarádi tak to bude pro vás lepší i když se kvůli němu budeš tedka trápit. Hlavně měj očíčka pořád otevřený aby si náhodou nepřehlídla kvůli Honzovi kluka kterej o tebe bude stát a bude tě milovat. Pá mám tě moc ráda *3*
  • Re: Wentík nějak přibral

uz dlho chodim na toto forum a je mi to tu sympaticke su tu fajn ludia ale akonahle sa zacala tema ci went pribral uz mi to take sympaticke neni *9* zalezi na tom,myslela som ze went ma fanusikov ktory ho maju radi takeho aky je,snad sa nemylim *13*

,,Život je boj,ale někdy krásnej!".......třeba to KRÁSNÉ bude,nemůžeš předem vědět.Myslím,že ten BOJ ustaneš.Je to těžké.Chápu tě.Buď silná.Měj vůli.Uvidíš,že všechno dobře dopadne.
    Já tě mám taky ráda,myslím TEDA URČITĚ vím,že VŠICHNI:)
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Díky moc!!!Já se pokusím to ZVLÁDNOUT i když vím že to bude hodně těžké!!!snad se mi podaří to všechno překonat, . . . bud to skončí dobře a nebo špatně. . . pořád si říkám že budu bojovat , ale někdy už mi dojde síla na ten boj . . ale i přesto se pokusím všechno zvládnou . . je mi jasný že to nebude "jako dřív" a je mi jasný že tam v tý třídě budeme spolu ještě 3 roky . . .. ale já to snad dokážu . . . a děkuji všem za podporu!!!MÁM VÁS MOOCINKY RÁDA! *3* *14*

Já vím.Je to těžké.Ale musíš to ZVLÁDNOUT!..
    Myslím,že to nebude "jako dřív"....pro tebe určitě ne,Honza už ví,co k němu cítíš....a myslím,že to není "jako dřív"...prostě.....
    To,že budeš vedle něj,chodit kolem něj,a portsě budeš u něho.Ti asi neprospěje,ale musíš to brát jako SAMOZŘEJMOST.Ikdyby si např.zůstala doma či tak,tak i tak tam "BUDE" a "BUDE"tam i další 3roky.Takže to musíš brát takhle.
    Jak sjem řekla....DEJ TOMU ČAS.
    Věřím,že to ZVLÁDNEŠ.:)PUSU..
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Kristýý já věřím že nechceš abych se trápila ale ono je to těžký , kdykoliv zavřu oči vidím před sebou Honzu a slyším tu jeho větu "nikdy bych nemohl mít holku ze třídy . . " pořád tu větu slyším je to děs . . . *9* Nevím jak dál , přemýšlím co mám dělat .. . pořád mám slzy v očích . . a je mi ještě hůř než mi bylo ve čtvrtek . . *9* *9* ted mám tři dny volna na to abych se vzpamatovala a upravila si svoje city a od středy zase budu chodit vedle něj , možná si s ním povídat a zase bude všechno jak bylo , on a já budeme snad "kamarádi" . . o tom rozhovoru přemýšlím , zuzka slibila že to s honzou domluví tak abychom mohli spolu mluvit ještě jednou , prostě poprosí honzu o pomoc s nástěnkou a když tam budem jen my 3 tak to snad bude v pohodě , myslím si že si musíme ještě hodně vyjasnit . . pak nás čeká lyžák což taky může být fajn . . .uvidíme jak to všechno půjde kdyby se cokoliv změnilo dám vám vědět.a děkuji za to že jste!!!Díky moc za všechny skvělý kámoše co mám!!! *3* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Pedri,NETRAP SE! *9* Nechci,aby jsi se TRÁPILA.Vím,je to těžké.Ale,NETRAP SE...
    Musím souhlasit s Kenem,je jedno odkuď jste či tak,jde hlavně o LÁSKU,DŮVĚRU,UPŘÍMNOST,VĚRNOS T..a myslím,že když jste ve třídě spolu má to i svá +!Vidíte se každý den,máte společné kamarády apod....
    Myslím,že ten "rozhovor"nebyl až tak jak jsme si PŘEDSTAVOVALI.Honza,tě má určitě RÁD.A myslím,že by bylo určitě DOBRÉ,kdyby jsi s ním promluvila ještě jednou,ale ne hned třeba další den či tak.Možná tak za týden.Třeba se něco stane,co by tě nenapdalo či tak.Nikdy nevíš.Dej tomu čas.Zatím můžeš přemýšlet o jiných věcech.Můžeš jít ven,třebas sportovat,jít do kina,učit se.Prostě se BAVIT a NEMYSLET!:)
    Až si pak s Honzou "zase"promluvíš,určitě budeš vědět co mu chceš říct,ujasníš si city,a Honza si myslím,bude taky vědět.Možná si uvědomí,že nezáleží na tom,že jsi ta "Holka ze třídy".
    Dej tomu čas.:)
  • pedriska

Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Taky si říkám že bychom spolu mohli chodit i když jsem ve stejný třídě vždyt by ten náš vztah klidně mohl fungovat.*4* No uvidíme jak to nakonec dopadne , každopádně díky všem co tu jste za pomoc *3* snad všechno výjde *3*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

Díky mooc Kene jsi zlatíčko!!!! *3* Přeju všem hoodně štěstíčka!!!! *3* *14*
  • ken

Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Pedri *1* proste te jen má rád *14* Treba se to nejak spravi, promin, ale nikdy jsem neslisel neco o tmo, ze spúolu nemuzou dva chodit protoze jsou ve stejne tride!!! *15* VZdyt je to uplne jedno, odkud jsi *14* No, držim ti palečky, snad se ti to nějak podaří *15* *14*
  • ken

Děkuju! *1* Nevim, myslim že i bez kámoše bych to zvládl, ale možná by to nebylo takovéhle!! *15* Trvalo by to asi hodně dlouho a možná by mezi náma ke vztahu vůbec nedošlo *14* Každopádně to s tou růží mi dalo velikou sílu, kterou teď předávám tobě Pedri a hlavně vám všem, co hledáte *3* *15* *14*
  • pedriska

Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

řekla jsem mu že vím od Zuzky že s ním mluvila ale že mi Zuzka nechce říct o čem a že jediný co mi řekla bylo že ho musela k něčemu přemlouvat.Honza mi řekl že ho Zuzka přemlouvala k tomu aby si se mnou promluvil a že mu včera řekla že se trápím.řekla jsem mu že jsem to včera řekla Zuzi že si toho na mě všimla (podle jeho výrazu bylo znát že si toho asi taky všiml)a že jsem jí to řekla ale že jsem jí prosila at mu nic neříká ale že ona mě neposlechla.Taky jsem mu řekla že jsem s ním původně vůbec mluvit nechtěla že jsem nevěděla co mu říct . . Honza mi řekl že se nemám trápit a taky mi řekl že by nemohl mít holku ze třídy , že to vidí na svým kámošovi který má holku ze třídy a všechno co si provedou si pak ve třídě dají sežrat.řekla jsem mu že to chápu a že děkuji že jsem si s ním mohla promluvit a on mi řekl že je to v poho , že si se mnou klidně promluví.Pak jsem mu řekla o tom šíleným nápadu na lyžák a o tom aprílu.Smál se tomu ale zároven souhlasil se Zuzkou že by to pro mě nemuselo být zrovna nejlepší s tím aprílem.Pak už jsme šli ven za ostatníma.Poděkovala jsem Zuzi že mi to domluvila a ona mi řekla že nemám zaco děkovat.Bylo mi fajn a Marie šla s námi a Honza na ní že nemá být zvědavá a ona že není zvědavá , ušli jsem asi 3 kroky a on se mě potichu ptala o čem jsem si povídali a já zavolala na Honzu že už je to tady a Marii jsem řekla že jí to neřeknu že je to moje věc.Pak jsem ještě mluvila se Zuzkou a ona mi říkala že jí taky napadlo něco v tom smyslu co napadlo kámoše Kena*1*.Bylo mi fajn po tom rozhovoru s ním ale říkala jsem si že bych potřebovala víc času abych si s ním promluvila pořádně a abychom si všechno vyjasnili , a tak mi Zuzka řekla že by zkusila Honzu přesvědčit aby jeden den zůstal s námi po škole.řeknu vám když jsem s ním mluvila byl takový milejší , takový jiný , hodný , lepší než když je s ostatními.Bylo mi s ním fajn.ale když jsem se vrátila domů uvědomila jsem si že je mi ještě hůř než mi bylo včera . .*9* začala jsem brečet , už jsem to nevydržela a jen mě mrzí že jsem holka z jeho třídy. . . *9*
  • pedriska

Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Ještě jednou všem moocky děkuji za rady a názory.Hanisko to víš že si nám CHYBĚLA!!!jsem ráda že jsi zpět!!! *3* No a jinak jsem dneska mluvila s Honzou. *4* Ale začnu od začátku.V dějáku byla celkem sranda , Zuzka totiž začala psát dost srandovní příběh a tak to dala číst Honzovi a ten se smál a Zuzka z jeho smíchu a z poznámek jednoho kluka ve třídě nemohla , *1*celý děják byla sranda ale Honza mi vůec neřekl že chce se mnou mluvit nebo tak něco tak jsem se rozhodla sama.Po dějáku ho Zuzka zastavila a řekla mu at chvili počká že by s ním nějakej človíček chce mluvit , samozřejmě jsem stála hned vedle ní a všichni jsem se začali smát a Honza řekl že počká.šli jsem si do šaten dát věci , když jsem si je dávala do šatny začala se ptát Marie proč s ním chci mluvit a já jí řekla že je to osobní že si s ním potřebuji promluvit o něm a o mě.Pak jsme šli ze šaten a Honza čekal , Zuzka odvedla Marii pryč a já se začala bavit s Honzou.
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

No vidíš,Pedri.Honzík je vystrašenější než ty.Myslím,teda vím,že to dopadne určitě DOBŘE.
    TÁÁkže........dej nám vědět,co mu švehcno chceš říct apod...:)A nemusíš za nic DĚKOVAT!Jsme tu pro tebe...
    Ááááá Haničko,ty jsi nám taky CHYBĚLA a MOOOC!Jak se máš?Co škola??...já se mám zatím vph,jde to..jsem právě ve škole a odtuď vám také píši.Máme ájinu a pak občankua jdu dom:DUžijte si víknedík!:)
  • Re: Re: Re: Pro nezadané holky...

Takže Páťulo s holčinou ti to klape jo???Je fajnky že si jí nepustil...moc ti to přeju at si štastnej! Mam tě mocinko ráda...pááá *3*

ahojky lidičky tak mě tu zase máte...máte radost??? *1* Moc se mi po vás zase stýskalo! Jinak Pedrisko ten rozhovor zvládneš určitě ničeho se nemusíš bát ...až mu vše povíš tak uvidíš jak to z tebe spadne a uleví se ti. Hlavně nám pak písni jak to vše dopadlo a co ti na to řekl. Jinak Kene ty si hotovej romantik normálně (no teda si tvuj kámoš) s těma růžema to je úžasný! *3*

S tou RŮŽÍ.NÁDHERA *14* .
    Jinak myslím,že kdyby nebylo kámošů,ale taky Tebe a Verů,tak by jste nebyli ani spolu!:(.........Je dobře,že to na Tebe kámoši NARAFIČILI:D.
    Jinak Pedri,souhlasím s Kenem.
    Ty to ZVLÁDNEŠ. *15*
  • pedriska

Děkuji všem za rady snad to zvládnu.*4*Mluvila jsem po třídnické totiž se Zuzkou a ta mi řekla že mluvila s Honzou a že prý mu naznačila něco z toho co jsem jí dneska říkala a že prý ho k něčemu přemluvila. . . Vůbec nevím o čem s ním mluvila nic víc mi totiž neřekla a jediné co dodala že Honzovi dala čas do čtvrtka příštího týdne aby si se mnou promluvil a že jinak s ním bude mít rozhovor ona. . . . Jinak mi říkala že když šla po schodech dolů a mluvila s ním takže Marie chtěla poslouchat ale Honza jí řekl že je s tím posloucháním trapná , vsadím se že chtěla poslouchat aby mi to pak všechno mohla říct. . . Taky mi zuzi říkala že to co řekla Honzovi a to co dělá je jen pro mé dobro a taky že když řekla Honzovi že s ním chce mluvit o něm a o mě takže honza je z toho prý vystrašenější než já. . . . *1*Vážně ještě jednou díky za rady.*14* *3*Jste zlatíčká a já jsem ráda že vás mám.*14* *3*Děkuji za všechno!!!!*14* *3*Jak se věci pohnou dám vám vědět a Kene to s Verčou mě dost pobavilo.Doufám že to tak dobře dopadne i u mě.Díky za všdchno lidičiky!!! *14* *3* *14* *3*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška

"No, nevim jak, ale musíš si s ní promluvit *1* Vím, že budeš mít trému, ale je to jako když stojíš na schodech a do davu holek rozhazuješ několik růží. Mezi růžemi je ale také jedna, nejčervenější.. Ta která ji chytne, bude pro tebe ta pravá!" *15* Po těhle slovech mi dal takovou sílu a v tvém případě, Pedri, chytil Honzík tu nejčervenější!!!! *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit