-
Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
ta holka měla dredy a po obličeji vypadala tak trochu jako já , taky nosí brýle a je mi podobná sice né moc ale trochu jo, když jsem se otočila zpět za zuzkou řekla jsem jí pár vět a pak jsem se otočila a viděla honzu jak tu holku objímá , ta holka brečela a honza byl smutný.řekla jsem zuzce že to musí být jeho bývalka a zuzka si toho taky všimla.už ráno jsem přemýšlela nad tím že bych tu holku jednou chtěla poznat ale nečekala jsem že to bude tak brzy i když něco uvnitř mě mi ráno říkalo že tu holku brzy poznám. . . zuzka se mě pak snažila uklidnit a říkala at se neotáčím.Věděla že je to pro mě těžké , i když jsme si to s honzou vyjasnili tak zuzka věděla že hned tak se můj vztah k němu nezmění tak jsem šli radši pryč a v autobuse mi pak zuzka řekla že si dano všiml že mi něco je ale že mu zuzka neřekla co.Taky mi zuza říkala že už když věděla že se mi líbí honza tak že tušila že mi dva se k sobě moc hodit nebudem.A taky mi řekla že včera když vyletěla z těch šaten chtěl Honzu seřvat proč ten důvod proč my dva spolu nemůžem být tak proč to říkal Marii a proč to neřekl mě do očí.Byla na něj naštvaná ale taky toho měla už dost , bylo toho na ní včera moc. . . .Když jsem přišla domů mluvila jsem s tatkou o tom co se děje a tatka se mi snažil pomoct , objal mě a řekl že tohle se v lásce stává , že ted to probrečím ale časem to bude dobrý.Jsem ráda že ho mám!!! *14* *3* a jsem ráda že mám vás!!!!! *14* *3* -
Re: Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
Díky za podporu Holky!!!Jste úžasní všichni!!! *3* Dneska jsem byli na gastrofestivalu , byli jsem tam se třídou a když jsme čekali na třídu chtěli jsme napsat Honzovi jestli náhodou neví kde je třída ale Zuza neměla kredit tak psala z mýho mobilu , už mám honzovo číslo jsem ráda . . . Honza nám napsal že třídu nenašel a tak jsme mu psali kde je a on napsal na cestě , začli jsem se se zuzkou smát.*1* Když jsem našli třídu zjistili jsem že když Honza a kluci jeli autobusem skolabovala v autobuse jedna holka tak vystoupili a pomáhali jí , nakonec to dobře dopadlo a když už jsem byli ze třídou tak chyběla jen marie a Honza , marie nedorazila vůbec a Honza dorazit měl , když jsem vešli dovnitř všimla jsem si že už konečně dorazil tak jsem běžela za ním a řekla mu že jsou všichni ve vnitř a že Petr má pro něj lístek tak mu Honza volal , když jsme měli končit s prohlídkou a úča nás chtěla rozpustit tak si zuzka všimla že opodál stojí holka a říkala že ta holka vypadá jako Honzova bývalka , zuzka už jí totiž párkrát viděla , podívala jsem se na tu holku . . -
Re: Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Já chodim spíše na jeho anglické odkazy, tam toho píšou víc *1* Skoro každý den jsou tam o něm novinky a hlavně spousty fotek!!! *15* Škoda, že mi je sem nejdou přidat *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Honza . . . . lhář????
Tj:D -
Re: Re: Re: Re: Víkend..
Tak to je super,že máte to volání zdarma,táta ho má taky,a je to fakt SUPER!Ikdyž chápu,že je úplně ěnco jinýho mít ho vedle sebe a slyšet jeho hlas......
Ten den,si naprosto UŽIJTE!A už ho nikam nepouštěj *1* *15* ......a žádné vyvádění:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Víkend..
Jo jo voláme si pořád ...má na mě udělaný volání zdarma takže to je super...ale stejně nemam ho usebe a jenom ho slyšet to je hrůza. Ale udělal mi radost a zítra mi přijede do Prahy mělo to bejt překvapení ale já sem ho pěkně prokoukla...on totiž vůůůůbec neumí lhát *3* *14* -
To je blázen...zahodit takhle 3 roky jo?! dyt si mohl udělat jenom dva roky nástavbu a měl by maturitu taky a nee přestupovat na jinou školu kde bude tvrdnout 4 roky. No nezávidim mu to *9* -
Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
Máš odvahu.A jakou!(:Si úžasná.
Honza teď byl k toně NAPRSOTO UPŘÍMNÝ,a ty jsi řekla,co jsi CHTĚLA.Teď už DOBŘE víš jak to mezi vámi JE!Kamarádství je krásná věc,která vás může sblížit,důvěřovat si, apod...myslím,že tím posílíte váš vztah.Nikdy nevíš,co se stane.:)Třeba rozbalíš ten správný BONBON! *1* .....
........Jsme tu jeden pro druhého,že Hani?!:) -
To znám.Blbý pocit,že sem se na to málo připravila apod..Ale tak nikdy nevíš...(:
To chápu.Ale voláte si nebo tak??.. -
4roky??To není hodně....
...jinak s tou maturitou jsi říkala,že to chtěl ten její táta,ne?..Stejně,jaký blázen by nechal školu,když už mu chyběl jeden rok...(myslím):D.. -
Re: Re: Re: Re: Honza . . . . lhář????
chodím na hotelovku do Havířova a jsem v prváku a Honza taky , Honza totiž už byl na jedné škole učil se za kuchaře 3.roky ale chce maturitu tak proto je na té škole =) -
Výsledky sice ještě nevim ale vim že sem to nedala tu zkoušku protože vim moc dobře jak sem to napsala *9* jj uživit se nějak musim to máš pravdu Kristýnko ...jenže ono je to bez toho mýho miláčka takový těžší než normálně. Mno nic musim to nějak zvládnout *3* -
Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
No tak to sme pedrisko mooooc rádi že ste si to takhle vysvětlili a že už je vše oki. Asi to bude nejlepší když zůstanete kamarádi...nemáš nám vůbec za co děkovat ...dyt tu sme jeden pro druhého *3* -
Re: Re: Re: Honza . . . . lhář????
Jak spolu teda můžete chodit do jedný třídy když jemu je 19 a tobě 15???To nechápu... kam to chodíš na školy panebože??? *7* *7* *7* -
Rozhovor s Honzou - vysvětlení
První co jsem mu řekla bylo že vím co řekl Marii , že vím že jí řekl že spolu nemůžeme být protože je mezi námi takový věkový rozdíl , pak jsem mu řekla že mě jen mrzí že mi to neřekl do očí.On mi řekl že jo že spolu nemůžem být protože je mezi námi takový věkový rozdíl a taky psychologický a třídní rozdíl ale že hlavně kvůli tomu věkovému a psychologickému , že jak bychom se líp poznali zjistili bychom že jsme úplně jiní.Řekla jsem mu že ho chápu a on mi řekl že měl X způsobů jak mi to říct ale že mi nechtěl nijak ublížit a zranit mě.Já mu řekla že ho chápu , že jsem ráda že vím pravdu , že se s tím srovnám a on řekl že obdivuje mojí odvahu a já mu řekla že už jsem od základky tak trochu zvyklá a on že se mu to taky stávalo až do střední školy a já mu na to řekla že alespon v něčem jsem stejní a on řekl že jo a začli jsem se smát.Taky jsem mu řekla že se divím že jsem vůbec sebrala odvahu abych mu řekla že ho mám ráda.Pak jsem mu řekla že už vím že dneska nezůstane po škole (měl nám pomoct s nástěnkou) a on řekl že né že Petr (jeden kluk ze třídy) ho zase do něčeho uvrtal takže nemůže , řekla jsem mu že je to v poho a taky jsem mu řekla že budu ráda když zůstanem kámoši a on řekl že jo že to je jasný.Pak jsem se ještě bavili o příštím týdnu a když odcházel usmál se na mě a podíval se na mě těho jema milýma očkama.*14* Jsem ráda že jsme si to vyjasnili.Konečně vím pravdu a jsem ráda že to takhle dopadlo konečně to ze mě spadlo a ted už vím jak to mezi námi je.*3* Hodně mi to pomohlo i když bych ho vážně nejradši zabila hned po tom co jsem se to dozvěděla.*1*Ted už jsem ráda že to takhle dopadlo.Dííky všem za pomoc a za rady jste skvělíí!!!! *14* -
Re: Re: Honza . . . . lhář????
Mooc dobře ti rozumím Kristýý!!K tomu rozdílu Honzovi je 19 a mě 15 on je narozenej 3.6 a já 25.3.No ale mám dobrou zprávu.ale začnu od začátku.po tom co jsem se to dozvěděla jsem měla chut honzu zabít , kdybych ho potkala asi bych na něj vyjela ale pak když skončila poslední hodina jsem šla do šaten se převlíct a viděla jsem tam zuzku , řekla jsem jí co vím , chtěla jsem vědět jestli to náhodou taky nevěděla ale ona řekla že ne a vyletěla ze šaten jak blesk chtěla hned mluvit s honzou ale já jí řekla že né že si to vyřídím sama , zuzka byla nějaká divná čekal jí totiž rozhovor s jednou holkou kterou nesnáší . . . no a tak mi potom řekla že si mám dělat co chci.Ptala jsem se jí co jí je ale ona mi to neřekla.a pak jsem šli měla jsem divný pocit , pak za mnou byla ještě marie že jí zuzka vyčítá že mi to řekla tak jsem zuzi vysvtlila že to nemá marii vyčítat a zuzka řekla že fajn.Když jsem byli venku zuzka se ještě musela pro něco vrátit a tak jsem se dala do rozhovoru s honzou.Zbytek viz článek Rozhovor s Honzou - vysvětlení. *3* -
Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Já no Fox nechodím,ale chodím vždy na jeho stránku www.wentworthmilleronline.cz a www.went-miller.sblog.cz a NIC!!....TÁÁK já nevím...:D -
Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Je to na fotkách, něco jsem četl na Foxu *15* a pak na těch různých jeho odkazech *14* jsou tam o něm super bezva nový informace!!! *1* *14* -
Re: Honza . . . . lhář????
Pedri,kolik je ten věkový rozdíl?...
..Myslím,že by jsi Honzovi měla na rovinu říct,ať je k tobě upřímný a řekne ti pravdu!Vždyť je to to samé jako když řekl,že s holkou ze třídy by nemohl chodit!Řeknu,že je to vůl no...nechápu,proč ti to hend neřekl!Myslím,že je lepší,že je ten věkový rozdíl,než ,že jsi ta "holka ze třídy"co myslíš?Musíš vědět ty...
Hlavně se nesmíš litovat!Tak budeš říkat,co sji udělal špatně apod...nesmíš se trápit.......rozumíš?? -
Re: Re: Re: Re: Víkend..
Tak to kino bylo dneska:D.Máj=>z části se mi to líbilo a z části ne,ta holka byla fakt hezká,ale jako musím říct,že jí asi hodně skákala,když jí nestačil jen jeden:D:D(promiňte:D)...
Ten Budapešť..taky bych jela,ikdyž je to jen se školou,musí to být super,takže si to užij!..
Hani..jak víš,že dopadla blbě??..už máš výsledky??...třeba o dopadne dobře!...tu práce mne mrzí,ale zase s emusíš nák uživit(: