-
Re: Re: Re: gay
Souhlasím,s tebou Kene!Není.. -
Re: Re: gay
NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* *14* *15* -
Re: gay
já si teda rozhodně nemyslim že je gay..a i kdyby tak s tim nic neuděláme....ale byla by to velká škoda..hoyyy -
Re: Re: gay
A je to tu zas, opět tu řeči kolují pořád dokola!!! *15* Já nevim, proč si každý myslí, že když si vyrazí chlap s chlapem *1* tak že je hned gay!!! *15* *1* To víte že neni!!! V seriálu (Sára) i mimo líbá spousty holek!!!! *1* *15* Nemusíte se bát, znám ho dobře!!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: ...PB
Jasně, úplně bezva super!!! *1* Až na Selfa, ale já už od začátku věděl, že v tom jede a tak jsem jen čekal, kdy to vybuchne!!! *15* *14* Jinak myslim Kristý, že si napíšem tady normálně přes vzkazy na tvém profilu, jen nevím, jestli tě mám v přátelích!!! :-))) Každopádně mi brzo napiš, ať můžeš jukat co nejdřív!!! .-) *14* *15* -
Re: gay
Áhoj tralala,to opravdu netušíme.Sice by to byla škoda,ale my to musíme tolerovat.Myslím,že není.(; -
Re: Re: Re: ...PB
Kene,kde myslíš?? -
Re: Re: ...PB
Supéér budem probírat 4.sérii huráá!!!!Kene viděl jsi už 12.díl???? *7* -
gay
hele nevite nahodou jestli je gay jak se povida doufam ze ne bylo by ho skoda *1* *1* -
Re: Já??...a co vy???
nemuzes mi vadit protoze te jeste neznam a vsichni nejsou stejny at jsou jakykoliv -
Re: ...PB
Ahojky, takže si tě přidám do přátel a nejak to probereme!!! *1* *15* Jakpak se jmenuješ!!!??? *14* -
Re: Re: Víkend . .
Haničko,chceme slyšet detaily:D -
Re: Víkend . .
ahojky lidičky tak já sem měla pracovní víkend takže nuda v práci. ale ten pracovní víkend mi zpestřil v sobotu miláček takže to bylo superky... *3* -
...PB
Kene,tákže...je KONEC 3.řady,a teď ybch se asi chtěla koukat na tu 4.řadu...:)jak to všechno bude probíhat?? *15* -
Re: Víkend . .
Áhoj:)tak já jsme vcelku měla pohodový víkend..spala,jako vždy:D:Dv neděli jsme šli s rodinou něco nakoupit a vyrazili jsme do pizzerky.Byla mňamka:)...a co vy? -
Re: Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Ahá..mno nic:D -
Víkend . .
Ahojky zlatíčka!*14*Tak co jaký jste měli víkend????Povídejte , přehánějte jak jste se měli????? *7* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
Tak vidíš.Jsou jen KÁMOŠI!:)
Jsem ráda,že to takhle bereš!Jsi naše odvážné zlato...x) -
Já vím že už jsi mnohokrát psala at neděkuju ale já musím! *3* Jsem ráda že jsem tě rozesmála XD XD . . taky jsem ráda že máme ve třídě tak schopný lidi . . . =) .. jo a k té jeho bývalce , podle zpráv co mám spolu nejsou , od tý doby co se rozešli jsou prý jen kámoši . .. a neboj já se s tím vyrovnám , snažím se stát nohama na zemi a všechno zvládnou ale i když to jde těžko tak já to ZVLÁDNU!!!VĚŘÍM že to DOKÁŽU!!!! *3* -
Kolikrát jsem už říkala,aby sji NEDĚKOVALA!
S tím Honzou a tou třídou si mne rozesmála:D:D....jsem ráda,že té holce se nic nestalo a že máš tak schopné KAMARÁDY:)
S tou holkou....nevíš jestli spolu chodíš bo tak,ikdyby jo,vím,že tě to bolí,ale někdo ti musí říct jaká je REALITA a stát NOHAMA na ZEMI!(:
Já vím...a mrzí mne to.....ale musíš to USTÁT!VŠEHCNO!Taťka je SUPER!Opravdu.....
všehcno dopadne DOBŘE.....jen VĚŘIT!a být nohama na zemi(: