-
Re: PB-diskuze může začít;)...
Ahojky, tak to jsem rád, že už jsi to viděla *1* co se týče herců, tak se nech překvapit, sledovat PB můžeš do třináctého dílu, který bude zítra, jinak už ti nahrávám dvojku na net a titulky taky, tak chvilinku počkej *15* *14* -
PB-diskuze může začít;)...
Krásnej díl!Opravdu..možná,že jsem čekala víc,ale bylo to zárověň dojemné,napínavé a velmi překvapujicí.Nový agent(ten,který pomůže M,L a spol)se mi nejdřív nezdál,když sjem se poprvé dozvěděla,že tam má hrát,ale myslím,že se tam hodí;)je takový zvláštní.
Setkání se Sárou....chtěla jsem,aby tam řekl,to krásné slůvko ,,Sara"...které bylo v ukázce,bohužel neřekl mno...ale i tak KRÁSNÉ *14* DOJEMNÉ...opravdu...udělali to opravdu dobře..!!....jedno mi,ale vrtá hlavou..
Gretchen není MRTVÁ!Že ne?Viděla jsem pár ukázek i fotky,tak si myslím,teda vím,že není......:DTákže...velmi stručně=>líbila se mi scény-začátek,setkání,a jak se všichni zase sešli(:
+
Kene,moc ti děkuji!Už se těším,až si budu moct stáhnout další díl,ale nechci tě tím ZATĚŽOVAT!Vím,že toho máš moc...
......jsem VDĚČNÁ!;) -
Re: Re: Re: Re: Re: Týden . . =)
Jo,Kene,to máš pravdu!:)
Jinák..k té Marii,dávej na ni bacha!Myslím,že má něco v plánu,být tebou tak se jí rovnou zeptám co má za lubem s Honzou!
Jako,já bych tohle nikdy nemohla udělat!Kord když vím,že ho miluješ bo tak...mno,co se dá dělat,některí holky/ženy jsou prostě mrchy!
Ta sms...dost podezřelé:Dmyslím,že určitě moct dobře věděl,komu to posílá..přeci si pamatuju číslo své nej kamarádky ne?...to je jasné *1*
...asi mu začíná docházet,že by mohlo být i něco víc...mno uvidíme...¨:)
Jsem zvědavá.....i ty Kene co? *15* -
Re: Re: Re: Re: Týden . . =)
Každopádně nás ale poslední dobou děsí Marie.Pořád chce mluvit s Honzou . . . když jsme byli v pátek v tosce říkala jak má honza krásný oči atd . . když jsem to pak říkala zuzce ta mi řekla že jestli zjistí že se Marii líbí Honza tak jí
Na mistě zabije.za prvé protože ví jaký je honza a jaká je marie a za druhé protože jsem její kámoška . . .marie pořád říká že jak honza bude obsluhovat na baru zajde za ním , chce za ním jít v úterý protože my máme vaření a ona ví že jdu na výdej , takže u toho nebudu moct být, zuzka už honzu varovala ale nevím co mu řekla a co on řekl jí , možná se to zítra nebo ve středu dozvím tak dám vědět.*3* uvidíme co bude . . . .*3* každopádně díky všem a kene uvidíme co se za tím doučováním skrývá =) *1* a zuzka si taky myslí že bychom byli hezkej pár
*3* *3* -
Re: Re: Re: Týden . . =)
Kristýnko taky si myslím že se sny začínají plnit , alespon to tak vypadá!! *14*Jsem ráda že ho budu moct doučovat!!!*3* A taky si myslím že se lépe poznáme =) *3* a ty se hlavně uzdrav.Honza už je v poho dokonce mě ráno čekalo překvápko *1*, přišla mi Sms , myslela jsem že je od Zuzky ale byla od Honzy , *1*napsal že příjde pozdě do školy a navíc si spletl číslo myslel si že je to číslo zuzky *1*psala jsem hned zuzce a ta mi pak volala a ptala se jestli mě nevzbudil , řekla jsem že ne ,*1* . . . pak jsem je viděla před školou povídali jsem si ale pak už jsem musela jít.*3* stejně jsem pak ještě ze školy psala zuzce že jim odpadají hodiny a že se musíme domluvit na tom doučování a zuzka řekla že se poradí s honzou a taky se musíme dohodnout na dalším pokračování s nástěnkou.*3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Díky Kene!Zítra nebo ještě dnes napíšu,jak s emi to líbilo!Moc se těším!(. -
Tak to je super!! *1* Tohle jsou přímo romány!!! *15* *14* Čekám, jak to dopadne s agličtinou, tak určitě napiš!!! *14* *15* A pozor, mi kluci si občas vymýšlíme, že chceme doučit angličtinu a přitom nám jde úplně o něco jiného!!! *14* Doufám, že vám to klapne, protože podle toho, co jsi napsala, by jste byly nejzamilovanější pár na škole!!!! *15* *14* -
Kdyby něco, tak pište, jinak titulky pro PB první díl jsou uložený na:http://uloz.to/1004355/prison.br eak.s04e01.proper.hdtv.xvid-2hd.srt
Mělo by to fungovat bez problému, pamatujte, že opět nesmí být mezera v adrese!!!! Hezky jukejte!!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Ahojky, už jsem tu, tak titulky vám na tu samou stránku můžu hodit, jestli chcete, bude to lepší!!! Jinak se do seriálu přidávají tak, že sputíte díl a poté, jak máte BSplayer tak tam máte dvě šipky do leva a do prava, pro přetáčení, poté dva čtveřečky s plusem a mínusem, kamera a nakonec čtvereček s malím písmenkem S v rohu!!! To stiskněte a objeví se vám nabídka aby jste si vybrali titulky, najdete si svou složku, kliknete na titulky a dáte otevřít!!!! Pak už vám PB poběží i s titulkama!!!! *15* *1* -
Pedri,tobě se snad plní sny!Nástěnka,pak spolu domů..mno úžasný!Mám radost za tebe!Tím,že ho budeš doučovat se určitě ještě lépe poznáte,s tou bejvalkou to bylo jasné a to,že je Honza nemocný mne mrzí.Já zas enhel víkend posmrkala celý karton kapesníků,bolelo mne v krku,ale nechci být nemocná,takže ležím,piju čaj apod...aspoň tenhle týden nechci...máme dízu,pak ještě jdem v úterý na pracák,kde nám zhodnotí,na jakou práci by jsme se hodili apod....tákže...:DPedri,přeju ti,aby jsi byla stále šťastná.Myslím a pěvně doufám,že už jsi spokojená,idkyž vím,že ti je líto,že spolu nejste,ale jsi ráda,že jste aspoň kamarádi.(; -
Re: Re: Re: Re: Týden . . =)
Honza říkal že našel další autobus , kterým se dostane domů a tak jsem mu řekla že počkám s ním a dali jsme se do řeči.Něják jsme došli k tématu Marie a tak jsem mu říkala že jsem s ní mluvila že je na dně s Dana a on se mě ptal jestli ho pořád miluje a já mu řekla že jo že je do Dana pořád zabouchlá a taky jsem mu řekla že jak jsem mluvila s Marii tak že jsem jí řekla že prostě chci aby on a já jsme byli kamarádi a aby on věděl že at se deje cokoliv jsem tu pro nej , Honza mi řekl že se to hezky poslouchá.Usmála jsem se a řekla že prostě mám moc měkký srdce a on mi řekl že vůbec nemám měkký srdce . . .*3* pak jsme si ještě povídali o těch našich rozhovorech říkala jsem mu , že mi pomohli ale že si nemyslím že by pomohli Marii , on říkal že ona asi vážně žije v růžovým snu a já že jo . . .pak už musel honza jet a ve čtvrtek jsem se dozvěděla že je nemocný a zuzka mi pak řekla že honza by potřeboval ještě doučit angličtinu . . . jsem mooc ráda mooc hezky jsem si pokecali . . . středa byl můj skvělej den!!!!!Alespon ve škole *3* -
Re: Re: Re: Týden . . =)
Jasně že povím Kristýnko =)Ve středu byl můj nejlepší den.Já , Zuzka , Dano a Honza jsme zůstavali po škole abychom jako nástěnkaři dodělali nástěnku.*3* Všechno šlo v pohodě a nástěnka je hotová.*3* Po tom co jsme odešli , jsme se ještě před školou bavili o lyžáku a o škole a Honza řekl že by potřeboval doučit němčinu.Řekla jsem mu že ho klidně budu doučovat.*3* Zuzka mi pak řekla že by taky potřebovala doučit a tak jsem jim řekla že ve čtvrtek ve škole všechno domluvíme.dohodli jsme se a Honza se nás ptal kam jdeme a my že na autobusák že jedeme domů.Honza řekl že půjde s námi.*3* Zastavili jsme se s ním na poště a pak jsme šli na autobusák a bavili se o různých věcech i o té jeho bývalce , říkal že má pro ní dárek , a pak jsme si povídali jestli se k ní vrátí a on řekl že ne že by to nemělo cenu.Když jsme byli na autobusáku zjistili jsme že Honzovi zrovna před pár minutama ujel autobus a že bude muset vymyslet způsob jak se dostat domů.Zuzce jel náhodou jeden autobus který nebyl napsaný a tak jela domů a já a Honza jsme zůstali.*3* -
Stáhla jsme ty titulky,ale nejsou české!Jsou vůbec české? -
Re: Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Tak už je to stáhlý,ale nejsou tam titulky...kdybych si je stáhla z webu prison-break.cz jak by to pak šlo? -
Re: Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Kene,ty jsi zlato!Ani si to nezasloužím(:
Teď to stahuju,nejdřív mi to ňák nešlo,ale teď jo!Moc děkuji,a je to s titulkama?? *4* -
Re: Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Opět tam počítač při odesílání udělal chybu mezi písmeny pr a ison nesmí být mezera!!!! *15* -
Re: Prison Break 1 díl bude!!!!
Takže to zkus ještě tady prosím!!! *1* Zadáš do adresy, vyhledáš, opíšeš text z obrázku a klikneš na zelený rámeček, kde bude napsáno stáhnout soubor!!!
http://uloz.to/998543/pr ison_break01.avi -
Prison Break 1 díl bude!!!!
Ahojky, tak útěk uvidíš, to se neboj, jen to zkusim hodit na jinou stránku!!! Vyčkej chvilku!!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: gay
Jakto, že ti to nejde? *9* No, můžu to zkusit ještě na jinou stránku!! Jestli chceš!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: gay
Nejde mi to):