-
Re: Re: Re: Re: Re: Prison Break
Jo asi máš pravdu asi ted bude uzavřenější . . . a to chceš vážně číst další slohovky??? 😁 -
Re: Re: Re: Re: copak???
Čauky!!! 😁 Souhlasím, mrtvé to tu je, ale to jen proto, že není téma!!! 😂 Já mám ale otázku, chtěli byste pátou řadu PB a nebo dva díly navíc!!! 😍 Já jsem tedy spíš pro 2navíc!! 🙂 Aby to potom nebylo jako (ztraceni) nic proti těm, kteří to sledujou, 😉 ale už to maj strašně dlouhý!!! 🙂 Já bych PB nějak hezky zakončil s Miklem a Sárou a ukončil bych to!!! 😂 Doufám, že mu dají nějakou nabídku třeba na film a tak... 😍 V Lidské skvrně je úplně super!!! 😂 No, tak pište, jsem zvědavej!!! Jinak jsem byl dnes na vánočních trzích v Německu, Norimberku a fakt supér!!! 😂 Mám nakoupeno až až 😍 😂 -
Myslím,že teď bude trošku uzavřenější...nevím,ale myslím si to..
Povídej..... -
Klid nejsi blbá . .*4* od pondělka je na školním baru , 1.skupina má totiž praxi , říká že je v pohodě , že to zvládá , sice jsem jeden den zaslechla že prý kvůli tý holce a kvůli bráchovi mu není moc dobře , ale že ted už je to lepší.Ty problémy se týkají spíše mě , a mých citů . . . ono je to zamotanější . . . -
Já jsem debil....já pořád ,že marodí....je pořád smutnej? -
Honzin ještě marodí?Bo jak to vypadá...? -
Re: Re: Re: copak???
No...jenže jaké?:D -
Jsem ráda že máš dobrej pocit z té chemie 😉 .co já a škola???ani se neptej , známky jsou celkem v poho ale ten zbytek je na nic . . asi víš co tím myslím . . . -
Re: Re: copak???
No jo holky máte pravdu , je tu mooc veliký ticho.souhlasím Kristýnko že by bylo fajn vymyslet nějaká témata . . . a taky se omlouvám že to někdy zanedbávám , ale né vždy mi výjde čas . . 😟 -
Re: copak???
Hani,máš pravdu.Chodím sem já,ikdyž je pravda,že to ěnkdy zanedbávám což men mrzí..pak Pedri,Ken,ty...a nikdo...štve mne to!HROZNĚ!Musíme vymyslet ňáká téma:)... -
Re: Re: wentworth
Jo:)náš MILÁČEK 😍 -
Děkuji:)Ta chemie je vph..mám z ní dobrej pocit,ale z fyziky moc ne..no uvidíme..a co ty ,Pedri?škola? -
copak???
ahoj zlatíčka...tady je to nějaký mrtvý nic se tu vůbec neděje...už to neni vůbec jako dřív..moc lidí sem už nechodí co?! 😟 😟 😟 chjo...hrozně mě to mrzí 😟 😟 -
Re: wentworth
jo přesně, je prostě NEEEJ!!! 😍 😍 😍 -
Re: wentworth
Čauky!!! 😍 😂 To tedy je!!! Je fakt bezva, nepřestávám ho obdivovat!! 😂 😍 -
Re: Re: Re: Re: Prison Break
Přeji hoodně štěstí Kristýnko.Doufám že ta fyzika dobře dopadne a neboj tu chemii taky určitě zvládneš. 😉 -
wentworth
wentworth miller je hrozne krasnej krasnej krasnej krasnej I LOVE WENTWORTH MILLER 😍 😍 🙂 -
Re: Re: Re: Prison Break
Děkuji.:)Tak ta fyzika...no bylo to pěkně těžké,budu ráda i za 3!Ikdyž..:D...no prvky jsou lehké,tojo,ale já jsem vždycky úplně nervozní....
Jasně:) -
Re: Re: Prison Break
Mám se fajn!!! 😍 Držim ti palečky!! Prvky jsou ale v pohodě, to nejlehčí z chemie!! Počkej, až budou rovnice!!! 😂 Mě teda šlo všechno 😁 Až budeš mít vše skouklé, tak písni!! 😂 😍 -
Re: Prison Break
Já ten díl ještě emám stáhlej!Teď vůbec nestíhám...zítra ještě íšem z fyziky,takže se musím učit a pak ještě chemii prvky...no mám toho hodně no...ale oproti vám toho je málo:D....a jak se máš?...