Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz -

Jo mám,tady je: 471839697 .Jinak ti moc děkuju .Jsi moc ochotnej. *1* *4*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

V pohodě, pro fanoušky prison breaku COKOLIV!!! *15* *14* Zítra začnu s nahráváním, jinak nemáš třeba icq? Tam se lépe domluvíme *7* *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Užili??

Sem ráda,že jste si to užili:)

Kene,copak??....něco se mezi vámi stalo??
  • Re: Re: Re: Re: dotaz

No totiž já bych chtěla celou 3. řadu,ae bylo mi trapné napsat o celou,páč je těch dílů hodně,tak sem chtěla aspoň pár :)Promiň...čau *1*
  • ken

Re: Re: Re: dotaz

Promiň, jasně nahraju jakýkoliv chceš!!!Ale nějak nechápu 1-4 díly z třetí série? *7* *14* Napiš! *15* *14*
  • ken

Re: Re: Re: Užili??

Vánoce byly super bezva!!! *1* Dostal jsem, co jsem si přál *15* A hlavně nejlepší dárek od rodičů!!!! *14* Akorát teď prožívám takové odpočinkové období s Verčou! *9* Je taková jiná a hlavně nešťastná kvůli mě... *9* A co vy, koukám, že jste si užili vánoce, tak to jsem moc rád!!! *15* *14*
  • pedriska

Re: Re: Užili??

Ahojky!Vánoce jsem strávila v pohodě ale jsem ráda že je to za mnou.No a vidím že ty sis je taky užila , to jsem moc ráda!! =)
  • Re: Re: dotaz

Jé to bys byl moc hodnej..no chtěla bych si stáhnout 1.4 díly 3.řady dyby to šlo..páč já se v tom stahování moc nevyznam..sem levá na pc techniku *1* díky moc..
  • Re: Užili??

Chci ještě podotknout: OMLOUVÁM SE!

Omlouvám se za to,že sem vůbec nedávám fotky,ale mrzí mne to..nebudu se vymlouvat na to,že je málo času..sice je,ale taky mne hrozně mrzí,že si s tím dám takovou práci,a pak se to vůbec neukáže,což jsem psala snad milionkrát.....
    ....Zkusím sem dát new fotečky přes tyto prázky.....ale i tak se hrozně OMLOUVÁM
  • Užili??

Áhojdá.

Doufám,že jste si plně užili Vánoce!:)
    Dostali to ,co jste si přáli a vaše touhy:).

Já,když se přiznám jsem se vůbec netěšila na Vánoce,mám je opravud ráda,rodinnou pohodu a všechno,ale tenhle rok vůbec....:(...
    Hlavně,že je to za mnou:D....

Co vy?? *15*
  • christmas

Takže všem přeju hezký Vánoce,jasně bohatýho Ježíšku..a hodně štěstí do Nového roku všem.....banzaiii... *1*
  • ken

Vánoce....

*1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* VESELÉ VÁNOCE a HLAVNĚ BOHATÉHO JEŽÍŠKA!!!!! *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15*
  • Re: Re: Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Já tu budu! *15*

Moc děkuji:)........
  • ken

Re: Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Děkuju!!! *1* Vám všem taky veselé vánoce a hlavně bohatého Ježíška!!! *15* *14* Já tu budu i příští rok a když to bude možné *3* i přes příští!!! *14* a doufám, že nebudu sám!!! *15* *14*
  • pedriska

Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Wow děkuji moocinky.Věřím že se tu budem i nadále scházet a že nový roku bude super!!!*3*
    Všem vám přeji hodně zdravíčka , štěstíčka a všechno co přeje Kristýnka myslím si že to napsala vážně skvěle!!! *3* *4* *3*
  • Vánoce,svátky...Silvestr

Ahoj,miláčci!:)

Chci vám popřát....

Pedri-->Věřím ,že pro Tebe bude Nový rok radost,až poznáš tu opravdovou lásku.

Kene-->Tobě přeji,aby jsi do Nového roku a dalšího,a dalšího zůstal s V co nejdéle!Milujte se..a přeji hodně štěstí i ve škole....

Hani-->Tobě také přeji,aby jsi byla se s vým miláčkem co nejdéle!A co nejdéle si opětovali svou lásku!Ve škole,ať jsi nejlepší a v práci též..:)

Pro všehcny:

Krásné,veselé Vánoce plné radosti,zdraví,štěstí,cukroví, dárků,splněných přání a šťastný NOVÝ ROK 2009! *15* *14*

PS:Doufám,že se tu budeme scházet i do dalšího roka...:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Sem ráda...
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Kristýý já už ho přestala milovat!!!Na ten dort se určitě vykašleme a když to náhodou Zuzka řekne třídě tak já se toho nezúčastním.A s tou oslavou se ještě uvidí.Děkuji všem za to že jste napsali a přeji všem Veselé Vánoce!!!a hoodně dárečků!!!Mám vás ráda!!!! *14* *3*
  • ken

Re: dotaz

Ahojky, no stahovat na stránkách je docela těžký, potřebuješ několik programů a tak... *15* Já mám všechny, řekni jakej chceš a já ti ho nahraju na server, kde si ho můžeš snadně stáhnout!!! *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Ken a Hani mají pravud..já taky nechámu ak thle někdo může udělat....

Vkyašli se na něho!Je jasné,že ho miluješ,ale musíš myslet na to,že to bude dobré pro tebe...nebudeš se trápit,nebudeš muset myslet na to co ti řekl apod...jen lépe pro tebe..!

Mamka to myslela dobře,to jen on se chová jak debil,však on je..
    Ty jsi mu dělala laskavosti,za které yb ti on měl poděkoavt!Za všechno a vůbec...
    Vždycky když potřeboval pomoct tak jsi mu pomohla a teď udělal tohle..

Na ten dort,se vykašlete!Si ho vůbec nezaslouží.......Jestli ho nechceš pozvat,tak nemusíš !Je to tvoje oslava..
    A kdy vůbec máš narozky??...:)

Je mi též líto,že ti pomáháme jen slovy!Ráda velmi ráda bych byla vedle khokoliv z vás.....:)Snad jednou....
    Te pravý přijde!.....uviídš...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit