-
Re: Re: Re: Re: Obrovská omluva
Tak to je úžasný,KENE!!Musíš si to žít..,ale doufám,že budeš mít možnost i nám napsat!:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Užili??
Mno, je mi jedno, ja kmi budeš říkat!!! *14* *15* Zkusim si s ní ještě promluvit, ale pochybuji!!! *9* Uvidíme no! *14* -
Re: Re: Re: Obrovská omluva
*1* Na příští a můj poslední školní rok *15* jedu studovat do Ameriky!!!!! *14* Jsem štěstím a blahem bez sebe!!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Obrovská omluva
Áhojdáá *14* ..chyběla sji nám!!A MOOC_♥
Je fájn,že s miláčkem Vám to klape!Jsem ráda za Vás oba!:).....Souhlasím s Kenem-->Užijte si ten maturák:)
Jinak,,,....taky by men zajímalo ,co to bylo?!:D -
Fákt??Já myslela,že se normal jmenuješ KenxD....tak to je good.....
Nevadí ti,když ti budeu říkat Kene?Už jsme na to hodně zvyklá:)...ale ejstli en tak klíďo ti bduu říkat Patriku:)
Víš......zkus věřit....třeba to není takový..možná je a možná není!
Nesmíš být až tak TVRDOHLAVEJ!Je jasný,těžko se dá věřit...ale zkus to... -
Re: Re: Obrovská omluva
Jooo???a jakej to je ten nejlepší dárek sim tě??? *7* *7* *7* -
Re: Obrovská omluva
Taky tě mooooc mooooc pozdravuju *15* Jsem rád, že jsi se ozvala *14* Hlavně si na maturitáku uzijte! *1* Co se tyce Verci, tak jsem z toho porad celi nestastny, ale na jednu stranu jsem taky docela rad *4* Dostal jsem totiz super nejlepsi vanocni darek, jakej jsem si kdy mohl prat *15* *14* -
Obrovská omluva
Ahojík lásky moe já se vám táááák mooooc omlouvám že sem tu tááák mooooc dlouho nebyla...snad mi to odpustíte a přijmete mě zase mezi sebe *9* moc mě to mrzí. Měla sem ale tolik starostí že sem prostě nestíhala chodit na net. Tak vám opožděně přeji vše nej nej do nového roku. Patriku nestačím se divit že ste se s Verčou rozešli...dyt vám to tak skvěle klapalo...nechápu to vůbec a hrozně mě to mrzí...at se z toho brzo dostaneš. Jinak u mě je vše oki... s miláčkem nám to klape takže páradička v pátek jdu na jeho maturitní ples tak už se moooc těšim. páá pááá mám vás moc ráda *3* -
*1* *1* No, já jsme Patrik!!! *15* Jinak, uz jsme o tom mluvily, ale nemelo to cenu! Neverim ani slovo *9* -
Cože?S tím Patrikem sem to nepochopila.......ále...
Co když to byl kámoš bo tak?Mluvili jste o tom? -
Kdyztak Patrik! *1* Me to tak mrzi, pres tydnem mi zavolal kamos, at zavolam Martinovi, ze jeho kamos videl Vercu v baru(kde jsme spolu taky nekolikrat byly) a ze pry byla s nejakym cizim klukem *9* -
Ten rozchod mě vážně moc mrzí Kene.Doufala jsem že se to zlepší a že bude všechno zase dobré.Vážně mě to moc mrzí Kene. *9* -
Cože,Kene???...TO SI DĚLÁŠ PRDEL!
Jak to?..Je mi to moc líto............
Bože,tak to by mne nikdy v životě nenapdalo! *13* -
Teď vůbec nestíhám!!! *1* Kristý, kdyby tak bylo usmiřovaní!!! *9* Bohužel jsme se rozešli!!! *9* Je to takový zamotaný, ale jsem teď z toho úplně mimo!! *9* Najednou tak sám a opuštěný!!! *9* No, hlavně co vy, doufám, že se vám daří dobře!!! *15* *14* -
Je božskej
On je prostě ÚŽASNEJ...poprvé jsem ho viděla v seriále Prision break...
a tam to prostě vypuklo...on je tak roztomiloučkej a neodolatelnej...ale mocky mu to sluší když se směje...to je úžasnej pohled... *14* *14* a s tím tetováním vypadá skvěle, ale sluší mu to i bez něj...je prostě k sežrání... *14* *4* *14* -
xD Wentík
Wentík je vážně krásný. Až na to že s ním nejsou v časopisech mos plakáty.TAkže jich mám málo.Ale kdyby byly v každém časopisu mám vylepený celý pokojíček XD *14* -
Re: Kristáá
Taky přeji všechno nej do nového roku a at je tento rok pro vás štastný a plný pohody a at se vám všechno vydaří a splní se vám vaše sny a přání!!!To vše přeje Pedriska!!! *3* -
Kristáá
Krásný,šťastný vstup do Nového roku 2009!
Ať se vám splní co si přejete,hodně zdraví,štěstí,radosti,smíchu,p ohody,sexu:D...a všeho!
Vaše
Kristinka:) -
Aha....no uvidíš!Já si myslím,že se to zlepší!..
Někdy se stává,že se dva lidi nepohodnou,každý má jiný názor,apod....to bude DOBRÉ!
Aspoň máte potom krásné usmiřování,ne?:) -
No jo! *9* Má teď problémy s rodiči a prostě se nějak neshodneme v názoru *9* Uvidim, jak to bude dál vypadat! Třeba se to přes svátky vylepší! *1*