Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pickwick

Re: Filmografie

To si děláš srandu nebo to myslíš vážně?!?!? *9* booožee...
  • Re: Filmografie

mila sikes on tam nehral ..hlavni roli hral Tatum *13*

ja sem si taky drive myslela ze tam hral, ale neni to pravda,koukni se na titulky
  • Re: tak po dlouhy dobe

Taky vůbec neznám *7*
  • Re: Re: Filmografie

Trošku blbost ne?! Kristýnka má pravdu!!
  • Re: Re: Filmografie

Ták to jste na omylu!Tylera hrál Channing Tatum!..
    Úplně nevím jak jste na to přišli...

Nu já si teda nejsem jistá, ale nemyslím si že to je on *4*
  • Filmografie

Nevím jestli to víte, ale Wentworth hrál i v Let's Dance ( v orig. Step Up ), v jedničce, hrál tam hlavní postavu, Taylora... *14*
  • Re: tak po dlouhy dobe

Promiň.Kdo jsi?:)
  • Re: Re: PB

Ahojda, měla bych zájem i o třetí (nevadí mi že je s titulkama :) i o čtvrtou řadu. Možná jsme natvrdlá ale nepochopila jsem jak ty to dopravíš ke mě :D Poslat poštou na dvd? Nebo jak:D? Omlouvám se jestli otravuju, ale tohle mi jaksi nedocvaklo.
    Po dnešním úmorném dnu (škola) je to super zpráva, miluju PB tak už se moc těším až to všechno zkouknu :)
    Určitě se mi ozvi Kene, buď sem nebo na meil (Barborka.11@seznam.cz) Děkuji moc za ochotu.. Verča *3*
  • tak po dlouhy dobe

aahoj ted sem tu nebyla ta mesic a koukam co vsechno mi uteklo.mam rozbitej net takze nemuzu nic...tak pisu aspon ze skoly..ted sem tu mesic nebyla kvuli praxi takze to proste neslo vubec....taky koukam na cineme kazdej den...doufam ze mi to brzo spravi abych sem mohla chodit casteji...moc mi to chybi....zatim paa *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..

Moc děkuji, Hani!Snažím se..:)

No ,Kene!Ty jsi teda parádní jednička!Chválím a klaním se ti.Úžasný!:)..Čeština je pruda...to tě chápu:)..jinak na cinemu...ani ejdnou sjem bohužel nekoukala..buď sjem už dávno spala,nebo koukala na něco jiného..co už:D...jinak myslím,že ZATÍM nové díly nemusíš..teda pokud je někdo nechce...já mám na sebe velkou zlost,protože jsem ještě neviděla ten 3DÍL!Jsem hrozná_...ale DĚKUJI!:)
  • Re: Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..

Čauky, lidi, tak u já měl na vízo jednu dvojku, z čj! *1* Nemám ji rád no *14* jinak sleduji PB na nova cinema, jak o závod, *14* viděl jsem to snad už dvakrát, ale vůbec mi nevadí, když to vidim po několikáté! :-) *15* Jinak, co bude s PB které díly chcete?
  • Re: PB

Čauky, neni problém, rád ti nahraju trojku, ale teď v březnu ji budou dávat na nově a v dabingu, já ji mám s titulkama(rád poslouchám, jak anglicky mluví) ale mám i čtvrtou řadu, myslim ale, že ta bude aktuální až později! :-) *15* *14*
  • PB

Ahoj,
    teďka jsem nově začala koukat na nově cinemě na PB a jsem úplně uchvácená.. Snažím se to stíhat, ale občas něco promeškám. Slečna (asi:D) přede mnou psala že si stáhla PB 3 (brala bych i všechny jiné díly) z netu. Mohla bych se zeptat odkud? Jak dlouho se to stahuje? Stáhne se to celé, nebo po částech? Už jsem to řešila i na jiných webech, ale vždy to tam bylo jakési podivné a já nevěděla jak to stáhnout. Mohl by mě to někdo naučit, nebo aspoň doporučit nějakou solidní stránku, nejlépe takovou s kterou se mi nestáhne do PC žádný VIR :) Znáte to nee?
    Děkuji moc všem za odpovědi :) Kunni - Verča *3*
  • Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..

Tak to Kristýnko moooc gratuluji k samým jedničkám. *3* Jsi šikula.
  • Re: Re: PB,Went,diskuze..

Áhoojte!:)

Děkuju KENE!Moc si toho vážím:)....

Je fajn,že jsi si je PARÁDNĚ UŽILA!Já ybch se teda bála,ale co no.:D:D...Jednou za život se musí zkusit něco takového....:)Chápeme tě!My máme taky povinnosti a všechno...
    Taky men to mrzí..ale nic s tím neuděláme...
    Vyýzo?........
    No oo....SAMÉ jedničky!:).....A co vy?...
    Učitelka mi pogratulovala,ale nák to mezi náma v poslední dobou vře,nevím co s tím,je zlá.Nechápu to...co no...
    Co vy?..Jak se máte?Užijte si VÍKEND!:)
  • Re: PB,Went,diskuze..

ahoj lásky moje tak mam chviličku tak sem zase tady...moc mě mrzí že už to tady neni jako dřív ale já sem chodim jak nejčastěji můžu...to víte škola, práce, miláček, rodina atd...nestíhám! Jinak sem vám chtěla říct že sem měla úžasný narozky...miláček byl naprosto úžasnej dostala sem od něj tandemový seskok padákem a dortíček s 20 svíčkama...no prostě skvělý *3*
    A co vy ostatní? jak se máte? a jaké bylo včera výzo??povídejte...
    zatim pa zase se tu objevim *3*
  • Re: PB,Went,diskuze..

Ahojky, jasne ze ti poslu dalsi dily, jen.... rekni si, ktery protoze jsem nejak zapomel... *14* mam ted spoustu lidi, co to po chteji a pro tebe, bych klidne stahnul celou serii! *15* Preju vam vsem pekne vysvedceni!!!! *1* *14* *15*
  • PB,Went,diskuze..

Ahojky lidičky!Konečně jsem se dostavila na comp,ták chci něco napsat!:)

Chybíte mi!A to moc!Je to teď pro všechny složité,protože každý píše jen když má chviličku čas.Ale i to se cení.Went není v 10osobností,ani v 10herců..ale i tak!Pro nás je to osobnost s velkým O!:)Co?

PB.Možná,že už to někteří víte.Není to ňáká novinka,ale pro ty ,kteří to nevědí to určitě bude.PB končí 4.řadou,budou,ale 2 extra epizody k dokončení seriálu.Je to smutné.Bude mi to chybět.Je to součást života.Nevím no..:(
    Kene,vím,že nemáš čas...stáhla sjem si akorát asi tak před 2měsícema bo dky to bylo ten třetí díl,ale nák sjem nestačila koukat.Jestli budeš hodný,tak ybch byla ráda,když to konečně "dokoukám" jestli by jsi mi neposkytl další díl.Ale vůbec to nespěchá a ani by mne nevadilo,kdyby to nebylo vůbec.Vím jaké máš teď starosti apod..:(..

Co WENT?Mám hrozně moc fotek,které bych Vám chtěla ukázat,ale je málo času.Budu je sem dávat po částech.Aspoň tak!Budu ráda,když je uvidíte.
    V BRAVÍČKU,což taková "bulvární"časopis byla Wentova fotečka s ňákou slečnou.Prý,že ji sbalil,a ej s ní do té doby,co přiletěl z Číny.Nevím co je na tm pravdy,ale Went na té fotce byl trošku při těle.:D:DÁle slušelo mu to!:)

Diskuze....mělo by se to tu trošku rozhíbat,ale jak sjem psala na začátku,není čas.Možná kdyby sem chodili i "nové"lidi apod...jenže..HLEDAT JE?:D..to asi ne...snad to bdue lepší..

Chci Vám jen říct!Doufám,že si aspoň trošku užijete ty prázky,víkend,každou chvilku volna.....UŽIVEJTE SI!:)Mám Vás ráda

*14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit