Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lítost

Všechno jde ,když se chce.:)

Já doufám,že JO.

Kdo ještě??... 😂
  • Re: Re: fuj

no to je fakt že na těch 35vůbec ale vůbec nevypadá... je to fakt krásňoučkej mužskej,má krásný oči,pusu,mno prostě všechno a jak si taky už zmínila má i charisma... podle mýho se takový mužský moc často nevidí...I LOVE WENTWORTH MILLER 😍 😍 😍
  • luluvamp

klásnej

Je krásnej 😍
    Jsem z něj hotová.... 😍 😁 😍
  • Nejkrásnější

Prostě je to ten neúžasnější a nejkrásnější herec 😍 😍 😍
  • SaRa.weLL

JE NÁDHERNEJ !!!!!!!!!!! 😂 😍
    tywoeee.. nejde popsat xD Žeru hO xD 😍 jo a dyžtak.. hrál eště v Underworldu xDD toho doktora xDD nejwíc jakO 😂
  • Re: Re: Re: Re: Lítost

Mno a myslíte že se nám to povede jo??? no ale kdo nic nezkusí ten nic nemá 😉
  • Re: zbužnuju ho !!

Vždycky byl a bude!!:) 😍
  • tynush737

zbužnuju ho !!

On je fakt moc pěkne a v roli Micheal jetak sladkej .. !! 😍 😍
  • kasnic

Re: Re: Re: Lítost

Já jsem s váma!...kdyby jsme sem třeba chodili já nevim ve stejný den bo tak....nebo začít ňáké OTÁZKY,DISKUZI apod....Moc bych si přála,aby jsme spojili ruce a pomohli k NÁVRATU WENTA na VRCHOL. 😂
  • pedriska

Re: Re: Lítost

Jo taky jsem tu už hoodně dlouho nebyla . .ale chtělo by to zase rozjet!!! 🙂
  • Re: Lítost

Jo jo Kristýnko souhlasim stebou...taky sem chodim ale vůbec nic se tu neděje je to hrůza... 😟
  • veronika16

Re: Lítost

taky sem pro zmenu....chtelo by to tu zase rozhybat....
  • kasnic

Lítost

Ahojky lidi.Musím říct,že je tu velice rušno(IRONIE).
    Je strašné,že sem nikdo nechodí.Je to velice frustrujicí.
    Je mi líto,že je tu jen "pár" lidí,kteří "někdy" napíší.Nepatřím mezi ně.Sice sem chodím,ale nenapíši,protože se bojím,že "nikdo" nenapíše.A to mne velice bolí.Už nejsou žádní fandové???......Co??.....
    Doufám ,že se někdo "pokusí"to změnit.

JSEM PRO ZMĚNU! 🙂
  • Re: otázečka

sleduju...jak bych mohla vynechat 😃
    Michael Scofield 😍je nejhezčí..kam se sere Brad Pitt 😃 😉
  • Re: Prdelní ksicht!!!

A jinak se vám omlouvám za ty malý nadávky 😃 Ztrácet čas s takovym smradem nemá cenu. 🙂

Upřímně, ty bys potřebovala přes dršku, aby ses naučila slušně chovat. Chováš se jak malej rozmazlenej fracek! Zalez a už sem nelez.. nedělej tady dusno! Hloupá slepičko, už se tady neukazuj jo? Nebo aspoň piš tady normální věcí ano? Děkuju ti kočko za pochopení 😎

Jdi si buzerovat někoho jinýho!! Je to tvůj názor, ale strč si ho někam a necpi to tady, když tady je místo jen pro jeho fanoušky krávo! Chcípni 😨
  • Went

hey, Went, upe nejúžasnější a muj nejoblíbenější herec. Jeho plakáty mi visí všude. Víc k němu nemám slov. MŮJ názor.. 🙂
  • peta.z

Re: Filmografie

vy jste všichni asi hodně blbý, že?on tam nehrál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 😡 😡 😡 😡
  • petulaa

Hmm..

no jo..Michael Scofield 😍 Je proště tak sladkej a nynoučkej 😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit