Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • went

*14* *14*
    *14* *14*
    *14* *14*
    *14* *14**14* *14*
    *14* *14* *14* *14*
    *14* *14* *14* *14*
    *14**14* *14**14*
    *14* *14*
  • Re: 4000příspěvků

Úžasné!:)Sem ráda za VÁÁÁS *15*
  • Re: Prison Break

NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14*NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14*
  • Re: Prison Break

NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: wooww!

Myslím,že není až tak těžké sehnat Wentovu adresu,teda pravou určitě nezjistíš,ale těm co ten dopis "předávají".
    Nevypadá to složitě.Na tu malou obálku se má dát jaká známka?
  • Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

Já jsem tomu dávala naději,že se k sobě vrátíte a ,že se všše vyřeší.Ale když se hádáte apod.?Sice se říká,že bez hádek by to nebyla láska,ale myslím,že to není až tak moc dobrý.Určitě máte pořád zarytou ten první rozchod.Bylo to hodně bolestivý,rozhodně si mylsím pro tebe.Mýlím se?Jestli ano,tak mne to mrzí.
    Aha.Je určitě fajn,že budeš moct maturovat tam,bo by bylo zbytečné vracet se zpět když tam chceš zůstat.Kdybych byla na tvým místě tak bych rozhodně o tom přemýšlela.Možná ybch tam zůstala rok,abych si našla práci,bydlení apod.a kdyby se mi nevedlo tak ybch se vrátila zpátky domů.Ale přemýšlej o tom!Je to skvělá příležitost.:)
    Romeo?:DDoufám, že se najde někdo jako ty,jenže ty jsi JEDINEČNEJ tákže to bude určitě TĚŽKÉ.
    *3*
    Opravdu?Tak to je pro mne velká poklona!Moc velká.:)Děkuji.
    ........to odpuštění...neber vážně:)Nikdo by se na tebe enmohl zlobit. *15*
  • ken

Prison Break

WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14* WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14* WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14* WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14*
  • ken

4000příspěvků

Už je to tu zase!!! *4* Nedávno jsme slavili, že má WENT 3000příspěvků a dnes je to opět o jeden tisíc víc! *15* Důležité je, díky komu to je!!!! *3* Takže bych chtěl ze srdce poděkovat všem, kteří sem denně chodí a přispívají WENTÍKOVI!! *14* *3* JSTE SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!! *15* *14*
  • mexx.007

Re: Re: Re: Re: wooww!

skoda, chtela sem foto podepsat pro malou :) Ale tak ja si to teda zkusim nekde nejak najit a zjistit... :) dikes za snahu :)
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

No, začal bych asi takhle! *15* Chodim sice pořád s Verčou, ale je takové, no jak bych řekl NAHNUTÉ!!! *4* Buď se hádáme, nebo se kvůli něčemu rozejdem, prostě zvláštní! *4* *9* Do Ameriky bych měl jet na konci června! *14* Na jeden studijní rok, ale maturitu budu skládat tam a vzhledem k tomu, že už mi bude osmnáct, přemýšlím, jestli se vůbec vrátím *7* *7* *7* *3* Doma to neni o moc lepší, moje mamka je letuška, takže je neustále někde v zahraničí! Otec je protivnej a někdy si připadám v rodině jako páté kolo od vozu! *4* Jinak jste moje kámošky a holky VY!!!! *14* Kdo jinej by to měl být? Hlavně nemějte obavy, že zůstanete sami, určitě se najde Romeo, který Vás rozveselý, ukonejší a povzbudí!!! *14* Jestli tě to povzbudí, tak kdyby jsem byl sám, určitě bych se s tebou seznámil Kristýýýýýnko!!!!!!!!!!!! *14* *14*......Jo a děkuji za odpuštění! *15* *14*
  • ken

Re: Re: Re: wooww!

No, potřebuješ dvě obálky, jednu velkou a malou! *3* Na tu VELKOU obálku nalepíš známku, kterou si vyžádáš na poště(přesně nevim kolik stojí, možná kolem 20-30kč??) a napíšeš adresu. *4* Do té velké tedy vložíš tu menší obálku s fotkou WENTA, na který se ti podepíše. A teď to nejdůležitější, musíš na tu malou obálku napsat svojí zpáteční adresu+známku nazpět! *14* Takže: 1. Potřebuješ velkou a malou obáku 2. Na velkou napiš WENTOWu adresu+ známku 3. Do té velké obálky vlož menší s tvojí adresou a fotku WENTA 4. Potom už stačí jen obálku zalepit a odeslat. *15* Went otevře obálku, tu velkou vyhodí, podepíše se a v malé obálce ti to přijde zpět! *4* (adresu už má jinou, takže nevim, musíš se zeptat jiných!) *15* *14*
  • Re: wooww!

cauec, mohla bys mi pls na mail napsat adresu kam to poslat? Segra je z nej cela pryc, tak ji chci udelat radost, ale nechce se mi hledat nejakou adresu na netu... :) Mail je info@mdteam.eu ... predem dikes moc Nicolle
  • Re: Re: wooww!

Já chcí taký!!......Kolik to stálo?A vůbec...jak se to dělá?Nebo spíš posílá??..... *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

Ále Kene:)Neomlouvej se......to se stane!
    Je mi líto,že to doma pořád neklape,ještě,že sestra drží s tebou.

My jsme tvé holky?Tak to teda holky,je docela hodně velké slovo:D.Ne...je to KRÁSNÝ♥...

USA se blíží...uteče to jako voda.Těšíš se??Bude tam rok?Bo jak dlouho...No doufám,že se ROZLOUČÍŠ!!...Budeš nám totiž dost chybět!Moc,že holky?!...

Fešák.To se ti lehce řekne:D.Mne nikdo neodmítne?.....Tak to si teda nemyslím.

Jakto,že jsi zadaný nezadaný?Myslíš,že jen chodíš s ňákou slečnou bo jak?.....
    A co jinak??........Musíš nám toho moc říct...Dlouho si tu nebyl:(.Ale OMLOUVÁME TĚ.
    *3* *3*
    Nevím...
  • luluvamp

Re: wooww!

ááá...prosím,mužeš mi do vzkazů napsat adresu??
    Jo a musíš mít nějákou speciální známku,že,?
    Moc díkydiky *1* *1*
  • ken

Re: wooww!

Ahojky, takový dopis už jsem psal také, a poprvé mi přišlo všechno, jen podruhé, když to psala kamarádka, tak jí nepřišlo nic, možná měla špatnou adresu??? *14* *1*
  • wooww!

ahoj lidičky, v říjnu sem psala wentovi dopis, jestli by mi nemohl poslat fotku s autogramem...a tenhle tyden mi opravdu prisla fotka a na ni napsano...Terri, be good ..Went! Jéééééžiš ja sem tak ráádaaa.... *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

Mno, úplně jsem zapomněl na tvoje jméno Kristý, se omlouvám! *3* *14* Můj soukromý život??? *7* No škola celkem ujde, doma je to strašný až na sestru! *4* Ptáte se jestli mám holku, tak jo, řeknu vám to, moje holky jste vi!!!!!! *15* Moc vás všechny miluju!!! *14* Jinak do USA jedu až v červnu, takže se nemusíte bát, že bych odletěl bez rozloučení! *1* Kristý, musíš si najít nějakého pořádného fešáka, tebe nikdo nedmítne!! *14* Já teď v poslední době jsem i nejsem zadaný... *1* *15* Nevim o čem mluvit, takže něco navrhněte! *14*
  • Re: Re: ANKETA č.2

Hani,myslím,že to bylo za top mužskou osobnost či co.:)Ale nevím.
  • Re: Re: Re: ....Chybíte

Já tebe taky Hani:)a všechny....vy víte o kom mluvím:)

Kene,Kene...chyběl si nám!Hrozně moc...už jsem myslela,že jsi na nás ZAPOMNĚL! *9* ....ale jak dje vidět tak NE *15* !A to sjem móóóc ráda! *15*
    + Kasnic sjem já Kristá:D:D *1* *1* to je jedno:)....

Co je nového Kene??....Nevím od čeho začít.....škola?Fájn:)pohoda a jazz....co říct...rodina?brácha roste a zlobí:D:D a ostatní vph...kamarádi?s nima už je to na tenkém ledě....to je na dlouhý povídání.....kluci?ňák ej teď neregistruji,páč to stejně nemá cenu.......a co dál....to s emusíš ptát ty:D

Ale co ty??....kdy vůbec ejdeš do tý Ameriky??.....co holky?..

Já vím,Wentík a Čína silná dvojka *1* .No aspoň,že ten Obama zavítal.Ráda bych se na něj šla podívat,ale není to možné.Škoda.Snad někdo z vás se tam půjde podívat,ale myslím,že všechno co je kolem je až MOC přehnané.Je ajsné,že není jen tak nějaká osůbka,ale ej toho moc no.:)....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit