Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Hello

hehe, nic nic, jen rikam, ze ne vsichni vymizeli... ze Ty jsi tady s nama zustal i nadale *3*
  • ken

Re: Re: Re: Hello

Kdo tady o mně mluví?? *15* *14* Něco jsem zaslechl, jen mluvte, mluvte.... *14* *15*
  • mexx.007

Re: Re: Hello

jmenuju se Nicolle... :) Tak ken tady pise porad :) tak snad se to tady zase rozjede :) Bylo by skoda, kdyby to upadlo...
  • Re: Hello

Ahoj..jen -Jak se vůbec jmenuješ?
    Já se mám docela fajn...
    Máš pravdu!Bylo tu víc živo,ale odešli lidičky,které jsme měli moc ráda(teda aspoň já).Snad to tu bude lepší!

U nás je poslední dobou KRÁSNĚ!...
  • Re: Re: Re: Re: Hello

Je to na prison-break.cz jak se zmínil Ken.Ale tak krátce-->fandové např.PB se tam scházejí atd..
  • mexx.007

Hello

Tak co lidi? jak se porad mate? na to jak tady bylo kdysi zivo, tak posledni dny nic moc :(

Jake mate v cesku a vubec vsude tam kde jste pocasi? Ja jsem v soucasne dobe v anglii a pocasi nic moc... dneska sice bylo slunicko, ale pouhych 10 stupnu...chjo...
  • mexx.007

Re: Re: Re: Hello

hehe... spravne kene ... :) byla jsem uz loni a byla sranda :)
  • ken

Re: Re: Hello

prison-break.cz *15* *14*

a cože to je??? a kde že to je??? *7* *7* *7*
  • mexx.007

Re: adresa

Ja jsem psala sem :) Tak snad Ti to pomuze...

Went Miller
    Endeavor Talent Agency
    9601 Wilshire Boulevard Floor 3
    Beverly Hills, California 90210
    USA
  • Re: :D:D:D

Jasan.:)

Your name?

Ahoj.Sice tě vůbec neznám,bo nevím o koho jde,ale doufám,že jsi si to v Anglii užil/a.:)

Bohužel nejedu.Jelikož a protože mi je ještě málo roků atd...
  • adresa

Ahojky, mohl byste mi nekdo na mail poslat Wentovu adresu.rada bych si napsala o autogram..diky moc
  • :D:D:D

ahojíík..můžu se přidat?Wenta má strašně ráda ako herce a tak bych se ráda podělila o názory a podobně..bo co se tu řeší:)
  • mexx.007

Hello

Tak Vás zdravím z Anglie :) Ještě pár dní a fičím zpátky do česka... :)

Mimochodem, jedete někdo na Prison Break CON v letě? :)
  • Re: Re: Re: Re: Re: wooww!

Asi tak.:D
  • Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

Já tebe taky a to moc.Moc si tě vážím jako kamaráda,ale i jako člověka!
    Každý má mezery!Nemysli si.I já.Prostě každý a proto máme i naše dobré vlastnosti,které ty mezery vypňují.:)
    Amerika.To je sen snad každého:).Rozhdoně ti mocinečky přeji,aby jsi se tam udržel a našel svoje štěstíčko,které na tebe čeká.
    Možná.Ale prostě si JEDINEČNEJ.Pro mne teda určitě,a myslím si,že pro holky taky.
    Možná někde ,někdy na mne čeká.:)......Děkuji!
    *14*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

Omlouvám se za ty slova: Určitě!!!! Psal jsem to narychlo! *15* *15* *14*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte

Děkuji Kristý, mám tě moc rád a s tou Amerikou se ještě rozmyslim, ale to víš, je to můj sen! *14* Určitě je na světě víc kluků jako jsem já, takže určitě ho najdeš! *15* Určitě by jsi zjistila, že kdyby jsi ´byla semnou, tak by jsi našla ve mě mezery, které bychom museli řešit, takže každý je jiný a já jsem si jistý, že až budeš mít nějakého svého, určitě se staneš nejšťastnější Kristýnkou pod sluncem! *14* *15*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: wooww!

Na tu malou musíš nalepit zpáteční známku, ale myslim, že musí být taky nějaká spešl! Tak nevim, zeptat se na poště, jedine! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit