-
Re: Re: Re: Re: Hello
hehe, nic nic, jen rikam, ze ne vsichni vymizeli... ze Ty jsi tady s nama zustal i nadale *3* -
Re: Re: Re: Hello
Kdo tady o mně mluví?? *15* *14* Něco jsem zaslechl, jen mluvte, mluvte.... *14* *15* -
Re: Re: Hello
jmenuju se Nicolle... :) Tak ken tady pise porad :) tak snad se to tady zase rozjede :) Bylo by skoda, kdyby to upadlo... -
Re: Hello
Ahoj..jen -Jak se vůbec jmenuješ?
Já se mám docela fajn...
Máš pravdu!Bylo tu víc živo,ale odešli lidičky,které jsme měli moc ráda(teda aspoň já).Snad to tu bude lepší!
U nás je poslední dobou KRÁSNĚ!... -
Re: Re: Re: Re: Hello
Je to na prison-break.cz jak se zmínil Ken.Ale tak krátce-->fandové např.PB se tam scházejí atd.. -
Hello
Tak co lidi? jak se porad mate? na to jak tady bylo kdysi zivo, tak posledni dny nic moc :(
Jake mate v cesku a vubec vsude tam kde jste pocasi? Ja jsem v soucasne dobe v anglii a pocasi nic moc... dneska sice bylo slunicko, ale pouhych 10 stupnu...chjo... -
Re: Re: Re: Hello
hehe... spravne kene ... :) byla jsem uz loni a byla sranda :) -
Re: Re: Hello
prison-break.cz *15* *14* -
a cože to je??? a kde že to je??? *7* *7* *7* -
Re: adresa
Ja jsem psala sem :) Tak snad Ti to pomuze...
Went Miller
Endeavor Talent Agency
9601 Wilshire Boulevard Floor 3
Beverly Hills, California 90210
USA -
Re: :D:D:D
Jasan.:)
Your name? -
Ahoj.Sice tě vůbec neznám,bo nevím o koho jde,ale doufám,že jsi si to v Anglii užil/a.:)
Bohužel nejedu.Jelikož a protože mi je ještě málo roků atd... -
adresa
Ahojky, mohl byste mi nekdo na mail poslat Wentovu adresu.rada bych si napsala o autogram..diky moc -
:D:D:D
ahojíík..můžu se přidat?Wenta má strašně ráda ako herce a tak bych se ráda podělila o názory a podobně..bo co se tu řeší:) -
Hello
Tak Vás zdravím z Anglie :) Ještě pár dní a fičím zpátky do česka... :)
Mimochodem, jedete někdo na Prison Break CON v letě? :) -
Re: Re: Re: Re: Re: wooww!
Asi tak.:D -
Re: Re: Re: Re: Re: ....Chybíte
Já tebe taky a to moc.Moc si tě vážím jako kamaráda,ale i jako člověka!
Každý má mezery!Nemysli si.I já.Prostě každý a proto máme i naše dobré vlastnosti,které ty mezery vypňují.:)
Amerika.To je sen snad každého:).Rozhdoně ti mocinečky přeji,aby jsi se tam udržel a našel svoje štěstíčko,které na tebe čeká.
Možná.Ale prostě si JEDINEČNEJ.Pro mne teda určitě,a myslím si,že pro holky taky.
Možná někde ,někdy na mne čeká.:)......Děkuji!
*14* -
Omlouvám se za ty slova: Určitě!!!! Psal jsem to narychlo! *15* *15* *14* -
Děkuji Kristý, mám tě moc rád a s tou Amerikou se ještě rozmyslim, ale to víš, je to můj sen! *14* Určitě je na světě víc kluků jako jsem já, takže určitě ho najdeš! *15* Určitě by jsi zjistila, že kdyby jsi ´byla semnou, tak by jsi našla ve mě mezery, které bychom museli řešit, takže každý je jiný a já jsem si jistý, že až budeš mít nějakého svého, určitě se staneš nejšťastnější Kristýnkou pod sluncem! *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: wooww!
Na tu malou musíš nalepit zpáteční známku, ale myslim, že musí být taky nějaká spešl! Tak nevim, zeptat se na poště, jedine! *15*