Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

No my Te taky milujem *14* *15*
  • mexx.007

Re: wow--

Tak hlavne je jedno jestli tam bude jedna nebo dve obalky... :)

Spis si mohla poslat adresu na kterou to maji poslat, pac kazdej sme posilali jinde :D
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Co já? :-) *14* To je na dlouhé povídání, ale prostě v pohodě!!! WENT??? že je tvůj?? Ani náhodou, už si plánujeme svatbu! *5*
  • ken

Re: wow--

Kámošce to tahkle nevzali, že prý nemůžou být na jedné obálce dvě známky a asdresáti!!! *15* Proto radši doporučuji to udělat takhle, když už do toho investuji, tak 2kč za druhou obálku mě nezabijou! *15* *14*
  • wow--

ja nevim kdo radil ze se posilaj slozite naky dve obalky..ja poslala jaednu obalku na ktreou sem napsala jeho adresu a z druhy strany moji adresu..do obalky sem dala mezinarodni odpovedku ktera setoji mimochodem 40kc, papir kde sem mu psala a malinkej papirek zase s moji adresou...prisla mi nazpatek jina velka obalka vc ni ta fotka s podpisem a na obalce nalepenej ten papirek s tou moji adresou jak sem posilala tam..oni to navrch nalepili..neopisovali to..
  • Re: Re: Re: Re: :)))

jeeeee hned takovejch otázek :D:D:D
    kdo jsem?:D mno normální holka :D mám se.. mno tak jde to no, mohlo by bejt líp :D a kdo jsi ty? a jak se máš ty?:D Jo Wentík je muj :D všude mi visí na stěnách, je to týpek :D:D *14*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

Já vás fakt všechny moooc MILUJU! *15* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

*1* *1* Stačí,stačí *1*
    Si mi připomněl tu písničku z pohádky Šíleně smutná princezna:,,Kujme pikle,kujme pikle...." *1* *1*

Niky má pravdu*1*.Proč bychom něco šily na jedinýho chlapa tady? *15* *15**1*:D:D...
  • ken

Re: Re: Re: :)))

*15* Tak začni, kdo jsi, jak se máš a co halvně WENTÍÍÍÍK!! *14*
  • ken

Re: Re: Re: 4 Kristaa

no, newim newim *15*
  • Re: Re: :)))

ooooo dííky Ti :D:D:D:D
  • mexx.007

Re: Re: 4 Kristaa

My??? takove hodne ovecky? neeee :) Prece nebudeme kout pikle na jedineho chlapa tady :-D
  • ken

Re: :)))

WELCOME!!!! *15* *14*
  • ken

Re: 4 Kristaa

K čemu stačim?? *15* Co.... co se děje??? *14* Se začínám bát že tu kujete na mě nějaký pikle!!! *15* *14*
  • mexx.007

4 Kristaa

tak ken nam staci ne? *1* teda aspon mijo *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Hello

Ok:).Smím ti říkat NIKY??.....

Ken tu je!:)Ale nemyslela sjem,zrovna něho.Myslela sjem jiné lidičky.Patricka...atd....
    Snad se to rozhejbe! *15*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Hello

:-) *14* *14* *14*
  • ADRESA 2

na dalšim blogu jsem zas našla jinou adresu :D já nevim fakt :D jestli ale někdo psal a autogram mu přišel tak by tu adresu sem mohl napsat :))
    Wentworth Miller
    William Morris Agency
    One William Morris Place
    Beverly Hills, CA 90212
    USA
  • ADRESA

Potřebovala bych pomoct... už je to dlouho ale někde v časáku myslím že v Top dívce nebo Bravíčku byla adresa, když chcete Wentův autogram. Ale je jiná, než tu píšete vy... :D
    Tady je:
    Wentworth Miller
    c/o Endeavor Agency
    9601 Wilshire Blvd.
    3rd Floor , Beverly Hills
    CA 90212, USA
  • :)))

čao, můžu se taky přidat?:D:D *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit