-
Re: ...
Tak jsme zjistila....PROHRÁL.2.místo PB zase neminulo.Snad vyhraje dalším rokem. *9* -
...
Ahoj lidičky.
Hlasovali jste někdo na souboj-serialu.cz?PB JE NA TOM DOST BLBĚ!....Prohrává s HIMYM...Prosím hlasujte! -
I'm sorry..
Sorry, že jsem tady tak dlouho nebyla, však tak škola mě pěkně štve, vůbec není čas :(:( Koukám, že tu asi mluvíte o 4. sérii co?:D To já se nechám překvapit až bude u nás, protože stahovat mi ani nejde :D Ale docela by mě zajímalo jak už to dopadne a jestli bude happyend xD snad jo xD ale ta 3. série měla fakt málo dílů xD mě to aspoň teda nestačilo.. ani nechápu o co tomu Wistlerovi jde a jestli to je fakt hajzl :D Nevíte kdy bude v ČR v TV ta čtvrtá? :) se mějte, co nejdřív se tu zas ukážu .. -
Re: Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...
Nevím, přece jen zabil a znásilnil ty děti...jasný ted je dobrej, nemá chudák ruku a tak, ale přece jen v první sezóně byl ten nejhnusnější... -
Mám podobný názor! *1* Jen, T-Bag by klidně mohl žít taky, je to sice hajzl! *15* Ale taky si zaslouží rodinu... mi ho bylo docela líto, když se díval na fotku své matky, *9* která byla myslim někde v ústavu! *9* Sice to je kretén největší.... ale duši.... srdce má taky a lásku (opravdovou) určitě taky někde skrývá! *14* -
:)?
Ahoj, prosím poraďte. Kam, co mam napsat a poslat když chci Wentův autogram? Vím, že jste to řešili, ale nej by bylo kdyby mi odepsal někdo kdo už má zkušenosti..dík -
Jj,taky mi to neni jasný. A to, že je Linc proti Mikovi....nevim..¨přála bych si konec aby byla Michael se sárou a malym Scofieldem, Linc se Sofií a LJ někde v klidu...a s jejich matkou, která na ně srala může jít i s Padmanem do háje:D Sucre a Marikruz taky dítě a Mohano s manželkou....T Bag taky může umřít, je to hajzl:) Konec nemusí bejt až tak akční, happy end by byl stopro lepší.. -
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Rád ti pošlu odkazy, kterej chceč díl? :-) *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Chjo...
Hehe:D:D....Snad to bude ok:).. -
Re: Went
Nz..:) -
Re: Re: Re: Ahoj
Ahoj....rozhodně vím:)......zkus to na sleduj.to *15* -
Re: Re: Ahoj
haha...já se umím pohybowat we swětě stahowání filmu...jenomže to prostě nikde nemužu najít...a nikde mi to nejde... -
Je to cele nejake zmatene... taky sem to nechapala *15* -
Re: Re: Re: Re: Melete o sračkách...
No já už to pomalu přestávám chápat! *14* Ty klíče, atd... *15* Jasně, chtěj Scyllu, ale proč dá tedy souhlas, aby zastřelili Linka? *4* Je sice pravda, že se to nestane, ale PROČ vůbec? *15* *14* -
Re: Ahoj
Ahoj náhodou vim, ale je složité pro člověka, který se *3* nepohybuje ve světě stahování filmu! :-) *15* *14* -
Re: Re: Re: Melete o sračkách...
uz stahuju... diky diky :-D Tak ja jdu tedy ted zkouknout 17 dil... :) -
Re: Re: Melete o sračkách...
Na czsharu neni problém a na prison-break.cz titulky:) Pohoda a určo rychle koukni -
Ahoj
newite někdo na jaký adrese bych našla díly prison breaku a kde bych je mohla shlídnout???...díky za odpověď -
Went
nj to mas pravdu ale dik za odpoved *3* -
Re: Re: Re: Re: Chjo...
Tak zatim to vypada super... a nadejne :) hlavne uz me nikde nic nesvedi :-D