-
Re: Re: plosím
Nebo na vii.sk *15* -
Re: plosím
NO, tak to nevim, nebo takhle vim o jedné stránce, ale nevim, jestli je tam už čtvrtá sezóna! *15* xkrat.cz -
plosím
prosím vás neví někdo kde by se dalo PB sledovat online (bez stahování),kdyby to jen šlo i česky??díkuu za ¨každou odpověd ahoj -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Teď už jsem doma, takže nic *15* *14* -
Re: Re: ?
Děkuji Spartinko! *15* Chtěl jsem Vám dát adresu na youtubko, kde to najdete, ale nebyl čas *14* -
Re: ?
Stinky je to pravda umře ae neni tak jak umře koukni se na ten dil na http://www.vii.sk/video/3q4hgbqrwi/ pb-4x22 je to v poslednich 5 minutach -
Re: ?
Čusky.Mne to taky nejde:(zkoušela sjem to tak 10x a stejně to nešlo.Klikla sjem na to a zobrazil se mi wentům profil. -
?
čau, tak jsem se konečně registrovala :D to video last 6 minutes mi nejde :( jen na to kliknu, zmizí mi to :( nevím proč :( no a jinak jsem slyšela, že Michael umře. Je to pravda? *9* -
No jakože jsi říkal,že musíš vstávat brzo,aby jste už byli na letišti,tak se ptám co tam děláte... -
Re: Re: Poslední minuty
Nee na youtube, má ho tady went ve videoklipech *15* *14* -
Re: Poslední minuty
a kde to videjko najit? *1* ja to hledala na youtube a nic :( -
Poslední minuty
Prison break last 6 minutes-tahhle se jmenuje to video, podívejte se na něj *3* -
No, to podle toho, co přesně máš s letištěm na mysli? *15* -
Re: Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(
Zkusim Vám se všem, co sledujete i nekoukáte na čtvrtou sérii, hodit video, jak končí.....až bude přidané, dám vědět *15* *14* -
Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(
Tvůj skvěle ztvárněný Michael Scofield... =) R.I.P. -
Promin,že odepisuju až teˇˇd.Nák sjem se nedostala na net.Tákže...
První věc:Co na letišti?
Druhá věc:Myslela sjem si to taky:D.Omlouvám se.
Třetí věc:Baby?No myslím španělky.Jaké jsou?......Je mi TED jasné,že to asi nák ani neregistuješ.:)
Doufám!Že si to užiješ!....Ale musíš my vysvětlit co s tím letištěm. -
Re: P.R.E.G.N.A.N.T
V 1. dílu 4. série leží spolu se Sárou v posteli a Michael si zrovna obléká tričko..ale "akt" samotný neukazovali -
Re: Re: Re: Ach jo
Mno...právě, že podle nejnovějších spoilerů se mi to nezdá jako důstojný konec:( Tohle si ti, co tim žijou co já vim, tři čtyři roky nezaslouží... -
Re: Re: Ach jo
Je to smůla, že už končí, ale nadruhou stranu *4* z toho nebude "Nekonečný příběh!" *15* Skončí to důstojně, tak jak by měl správný seriál skončit! Jsem moc rááád že to nějak neprodlužujou, protože už teď se z toho pomalu stává něco úplně jiného, než byl útěk z vězení v prvních sériích! *15* *14* -
Re: Ach jo
Ahoj taky jsem naštvaná, že už to bude končit. mám skoro všechny serie na dvd kromě posledních pár dílů 4 *9*