Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Re: Re: plosím

Nebo na vii.sk *15*
  • ken

Re: plosím

NO, tak to nevim, nebo takhle vim o jedné stránce, ale nevim, jestli je tam už čtvrtá sezóna! *15* xkrat.cz
  • plosím

prosím vás neví někdo kde by se dalo PB sledovat online (bez stahování),kdyby to jen šlo i česky??díkuu za ¨každou odpověd ahoj
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Teď už jsem doma, takže nic *15* *14*
  • ken

Re: Re: ?

Děkuji Spartinko! *15* Chtěl jsem Vám dát adresu na youtubko, kde to najdete, ale nebyl čas *14*
  • Re: ?

Stinky je to pravda umře ae neni tak jak umře koukni se na ten dil na http://www.vii.sk/video/3q4hgbqrwi/ pb-4x22 je to v poslednich 5 minutach
  • Re: ?

Čusky.Mne to taky nejde:(zkoušela sjem to tak 10x a stejně to nešlo.Klikla sjem na to a zobrazil se mi wentům profil.
  • ?

čau, tak jsem se konečně registrovala :D to video last 6 minutes mi nejde :( jen na to kliknu, zmizí mi to :( nevím proč :( no a jinak jsem slyšela, že Michael umře. Je to pravda? *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..

No jakože jsi říkal,že musíš vstávat brzo,aby jste už byli na letišti,tak se ptám co tam děláte...
  • Re: Re: Poslední minuty

Nee na youtube, má ho tady went ve videoklipech *15* *14*
  • Re: Poslední minuty

a kde to videjko najit? *1* ja to hledala na youtube a nic :(
  • ken

Poslední minuty

Prison break last 6 minutes-tahhle se jmenuje to video, podívejte se na něj *3*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ..

No, to podle toho, co přesně máš s letištěm na mysli? *15*
  • ken

Re: Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(

Zkusim Vám se všem, co sledujete i nekoukáte na čtvrtou sérii, hodit video, jak končí.....až bude přidané, dám vědět *15* *14*
  • viapodia

Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(

Tvůj skvěle ztvárněný Michael Scofield... =) R.I.P.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ..

Promin,že odepisuju až teˇˇd.Nák sjem se nedostala na net.Tákže...

První věc:Co na letišti?

Druhá věc:Myslela sjem si to taky:D.Omlouvám se.

Třetí věc:Baby?No myslím španělky.Jaké jsou?......Je mi TED jasné,že to asi nák ani neregistuješ.:)

Doufám!Že si to užiješ!....Ale musíš my vysvětlit co s tím letištěm.
  • Re: P.R.E.G.N.A.N.T

V 1. dílu 4. série leží spolu se Sárou v posteli a Michael si zrovna obléká tričko..ale "akt" samotný neukazovali
  • Re: Re: Re: Ach jo

Mno...právě, že podle nejnovějších spoilerů se mi to nezdá jako důstojný konec:( Tohle si ti, co tim žijou co já vim, tři čtyři roky nezaslouží...
  • ken

Re: Re: Ach jo

Je to smůla, že už končí, ale nadruhou stranu *4* z toho nebude "Nekonečný příběh!" *15* Skončí to důstojně, tak jak by měl správný seriál skončit! Jsem moc rááád že to nějak neprodlužujou, protože už teď se z toho pomalu stává něco úplně jiného, než byl útěk z vězení v prvních sériích! *15* *14*
  • steinicek

Re: Ach jo

Ahoj taky jsem naštvaná, že už to bude končit. mám skoro všechny serie na dvd kromě posledních pár dílů 4 *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší