-
Konec PB
Ahojky. Viděla jsem celou 4. řadu a ten konec jsem obrečela. *9* Viděla jsem také vysvětlení toho, co se stalo s Michaelem (jak vlastně umřel). Je to ve filmu k seriálu. Podívejte na stránky www.sleduj.org *3* Ale pozor, ten konec filmu je ještě emotivnější než v seriálu. Málem jsem to nerozdejchala. Myslela jsem, že snad umřu taky. Jinak Wentík je úžasnej človíček. *4* Miluju ho. *14* -
Re: ...PŘEKVÁPKO!!
*14* *15* To je pravda, taky brejlim jak blázen! *15* -
...PŘEKVÁPKO!!
Čusky lidi.Nevím ejslti jste si toho všimli,ale Wentík je mezi HERCI v top 10!Je sice 9.ale je to ÚSPĚCH!
...Že by se zase vracel na svoje místo v čele?.....Uvidíme!:) -
narozky
vše nej k narozkám hodně štěstí zdraví a LÁSKY *14* *14* -
Re: Někdo má narozeniny...
Přesně, nápodobně! *15* *14* *14* -
Někdo má narozeniny...
Asi jsem mezi posledními,ale vzpomněla sjme si na dnešní den se spojenectvím jeho narození hned ráno!:)...
....Tákže:HODNĚ STĚSTÍ,LÁSKY,ROLÍ,PENĚZ,RADOST I,POŘÁDNOU ŽENSKOU,SEXU a PLNO FANOUŠKŮ.
*15* *15*
-->Love you. *14* -
Narozeniny
Happy Birthday!!! Hlavně hodně štěstí, lásky a ještě dobrou práci no nových filmech *14* -
brouk má narozeniny
Jen to nej nej nej...vše nejlepší ke 37. narozeninám *14* *14* *14* *14* -
Birthday
*5* *14* Wše neeeeeej k narozeninám *14* *5* *14* *14* -
Re: plosím
čau koukni se na: iserialy.sk *1* -
happy birthday
vsechno nej k narozkamm** -
narozky
všechno nej Wentiku moc tě mám ráde zlato *14* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Taky přeju všechno nejlepší k narozeninám! *5* -
vse nej!
vse nej nej wentíku xD -
HAPPY BIRTHDAAAY
všechno nej nej nej nej nej nej nej nej nej NEJLEPŠÍÍÍ k 37. narozeninám, Wentíku! <333 *14* *14* *14* *1* -
Wšechno nej!!!!
Wšechno nejlepší k narozeninám Wentííku... *14* *14* *14* ...Hodně štěstí,zdrawí,lásky,pohody a spokojenosti do dalších let...A taky mnoho úspěchů w kariéře...A prostě wšchno nej... *14* *14* *14* -
Happy Birthday!!!
Všechno nejlšpsí k 37. narozeninám Wentie! Hodně štěstí, zdraví a další mega úspěchy v kariéře!! *14* *14* -
Re: Re: ?
Čauky :D:)) Tak aspoň nejsem sama .. Myslela jsem, že to je tím, že nejsem registrovaná a když jsem registrovala tak to stejnak nešlo :D A mám stejnej problém jako Ty, taky mi tam totiž skočí Wentův profil :D Jo a jinak díky Spartinko za to video :)) FAKT DÍKY MOC :))!! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
:D:D...To už máš ejdno,no:D:D -
Re: Re: plosím
jj..díky ti moc..ae já pako se na tom xkrat.cz nějak nevyznam :(ae stejně díkuju