-
Re: Re: Re: fuj
coze danieloj je 20 a ne 29 kdyz se v tom vubec neorientujes tak bud radsi ticho laskave!bye -
Re: Re: law & order
to teda jo... *1*
mno premiéra v USA bude 23. září 2009 tak za kdy to tak asej u nás bude že? -
Re: law & order
Cože? on tam bude hrát jako normálně hlavní role? Ty jo, já tyhle detektivky úplně nesnáším ale asi změním názor. A kdy to máme čekat? No, než se to dostane až k nám, tak to bude asi 100 let, co? -
the final break
Ahojky, prosím vás kde se dá sttáhnout The Final break s CZ titulkama? nikde to nemůžu najít..díky moc *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: law & order
Mrkni na profil sepíšu ti tam "slohovečku" *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: law & order
Podobně jako u tebe:(.......a co jinak?Chyběla jsi mi:). -
Re: Re: Re: Re: law & order
No u mě nic moc.Prázdniny na nic a co ty? -
Re: Re: Re: law & order
Tak to ej na prd.:(......co jinak ,lidi? -
Re: Re: law & order
má se objevit jen v jednom díle.Což je fakt škoda . . -
Re: law & order
Áno(:...nadšená....ale nevím,jestli bude jen v tom jednom díle,bo v každé:(...nevíš? -
law & order
Možná to už víte, ae Went se nám ukáže v nové řadě seriálu Právo a pořádek, už sem viděla fotky z natáčení, je boží s tím odznakem u pasu:D:D:D *14* -
Re: Re: Re: Konec PB
Titanic byl proti tomu pohádkou pro mimina. Tohle bylo mnohem horší. *5* -
Re: Re: Je stráááááášně sexy že jo???
je naprosto k sezrani *14* *14* *14* -
Smutno...
Á lidi....je mi smutno z toho,že nejsou o něm žádné novinky,fotky..nic!!...Jako kdyby snad neexistoval..:(... -
ahojky
Přeju všem hezké odpoledne,
mám takový dotaz.Mohl by mi někdo poradit kde a jak by se dali stáhnout všechny díly PB? Mám hrozně ráda tenhle seriál a tak sem se sem zaregistrovala.Samozřejmě že nejvíc oblíbený herece je Went :D hlavně kvůli němu se a něj koukám...
díky a čau *1* -
Re: Re: Konec PB
taky mislim ze konec byl supr ale na titanic nemel *3* -
Re: Je stráááááášně sexy že jo???
*14* *15* -
Re: Re: ...PŘEKVÁPKO!!
:D:D:D -
Re: Konec PB
Pššš, snad nechceš, aby ti co to ještě neviděli přišli o tak dojemný konec! *14* *15* Jinak přesně, konec byl horší než titanik *15* -
Je stráááááášně sexy že jo???
je užasnej nádhernej je to můj hrdina *4* *4* *4*