Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: PB

v aj je to nejlepší protože jim i občas rozumíš a dabing je hroznej překládají to hrozně na PB koukam už jedině v AJ jinak některý díly si můžete skouknout na sleduj.org ciao
  • ivetka936

Re: Re: Re: Re: Re: Filmografie

Já si ty dva zase spletla v Super náhradníkovi, pak jsem si to uvědomila.
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Souhlasím s Kristou.Potřebuješ odpočinek! =) *3*
  • Re: Re: Re: Re: Filmografie

Promiň IF!To mělo být na sikes *13*
  • Re: Re: Re: Filmografie

Nu já sem na to nepřišla já sem jí taky psala že si nemyslím, že to je on ....
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Užij si to,Hani!Potřeboješ si oddechnout..:)
  • Re: otázečka

Já bohužel ne...protože neni časík *9*
  • otázečka

Kdo sledujete Útěk z vězení na Nova Cinema??? *4*
  • Re: Re: Re: tak po dlouhy dobe

ááá už si vybavuju *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

ahojík pedrisko tak to sme mocinko moc rádi že sis ten lyžák užila. jinak vám všem přeju krásnýho valentýna. Já sem bohužel v práci takže s miláčkem budu až večer...je to jako naschvál. mějte se hezky a užívejte víkendík... už vám zase začíná škola...a mě od pondělka týden volna...ááá už se těším *1*
  • kasnic

Re: klikni a pošli dál:

www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191"
    Hsou tam chyby..musíte tam kde je ten otazník dál zpět-je tam mezera..
  • kasnic

klikni a pošli dál:

www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191"
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Jasně:) kasnic
  • Re: Re: tak po dlouhy dobe

aaa sry ja sem se podepsala jinak......ja sem veronika16 jinakk.akor sem nebyla prihlasena...sorry:)
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!

Kristýnko mám prosbičkuJestli jsi registrovaná na osonosti.cz napiš mi prosím tvoji přezdívku! =)Díky mocinky! =)
  • Re: Re: Re: Jsem zpět!

Jsem napjatá,co se dovím!:)
  • pedriska

Re: Re: Jsem zpět!

Kristýnko jsem ráda že jste to tu alespon něják zvládli.Já jsem si to celkem užila i když jak jsem psala ze začátku jsme chtěli někteří domů , určitě ti o všem povykládám (napíšu) , za chvili jdu ven tak ti jen napíšu že mám dost informací o Honzovi.Určitě brzy písnu více zatím pap =)a užíj si prázdniny! =) *3*
  • Re: Jsem zpět!

Pedri,doufám,že jsis to UŽILA!...Já sjem hodně zvědavá,tak se ptám,o jaké človíčkovi??:D...

Já se mám docela fajn,teď máme týden prázdniny,tákže se budu válet doma:D.Zvládali jsme to tu jak jen šlo.:)Doufám...:D..co ty?
  • Re: Re: Filmografie

Možná,že jsou TROŠKU podobní,ale neuměla ybch si představit WENTA jak tancuje hip hop! *1* ..
  • pedriska

Jsem zpět!

Ahojky zlatíčka!Tak jsem tady!!Byla jsem týden (od 1.2. - 6.2.) na lyžáku a už jsem doma!Lyžák byl celkem fajn , i když prvních pár dní jsme chtěli někteří domů nakonec jsme si říkali že chceme zůstat.Myslím si ža na tom lyžáku jsme se dost poznali a zjistili jaký kdo je a taky jsem se dozvěděla hodně informací o některých lidech ze třídy a hlavně zajimavý informace o jednom určitém člověku.No a co vy Kene , Kristýnko , Hanisko????Jak se máte???A jak jste to tu zvládali????Mám vás ráda!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit