-
Re: Re: PB
v aj je to nejlepší protože jim i občas rozumíš a dabing je hroznej překládají to hrozně na PB koukam už jedině v AJ jinak některý díly si můžete skouknout na sleduj.org ciao -
Re: Re: Re: Re: Re: Filmografie
Já si ty dva zase spletla v Super náhradníkovi, pak jsem si to uvědomila. -
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!
Souhlasím s Kristou.Potřebuješ odpočinek! =) *3* -
Re: Re: Re: Re: Filmografie
Promiň IF!To mělo být na sikes *13* -
Re: Re: Re: Filmografie
Nu já sem na to nepřišla já sem jí taky psala že si nemyslím, že to je on .... -
Užij si to,Hani!Potřeboješ si oddechnout..:) -
Re: otázečka
Já bohužel ne...protože neni časík *9* -
otázečka
Kdo sledujete Útěk z vězení na Nova Cinema??? *4* -
Re: Re: Re: tak po dlouhy dobe
ááá už si vybavuju *3* -
ahojík pedrisko tak to sme mocinko moc rádi že sis ten lyžák užila. jinak vám všem přeju krásnýho valentýna. Já sem bohužel v práci takže s miláčkem budu až večer...je to jako naschvál. mějte se hezky a užívejte víkendík... už vám zase začíná škola...a mě od pondělka týden volna...ááá už se těším *1* -
Re: klikni a pošli dál:
www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191"
Hsou tam chyby..musíte tam kde je ten otazník dál zpět-je tam mezera.. -
klikni a pošli dál:
www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191" -
Jasně:) kasnic -
Re: Re: tak po dlouhy dobe
aaa sry ja sem se podepsala jinak......ja sem veronika16 jinakk.akor sem nebyla prihlasena...sorry:) -
Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!
Kristýnko mám prosbičkuJestli jsi registrovaná na osonosti.cz napiš mi prosím tvoji přezdívku! =)Díky mocinky! =) -
Re: Re: Re: Jsem zpět!
Jsem napjatá,co se dovím!:) -
Re: Re: Jsem zpět!
Kristýnko jsem ráda že jste to tu alespon něják zvládli.Já jsem si to celkem užila i když jak jsem psala ze začátku jsme chtěli někteří domů , určitě ti o všem povykládám (napíšu) , za chvili jdu ven tak ti jen napíšu že mám dost informací o Honzovi.Určitě brzy písnu více zatím pap =)a užíj si prázdniny! =) *3* -
Re: Jsem zpět!
Pedri,doufám,že jsis to UŽILA!...Já sjem hodně zvědavá,tak se ptám,o jaké človíčkovi??:D...
Já se mám docela fajn,teď máme týden prázdniny,tákže se budu válet doma:D.Zvládali jsme to tu jak jen šlo.:)Doufám...:D..co ty? -
Re: Re: Filmografie
Možná,že jsou TROŠKU podobní,ale neuměla ybch si představit WENTA jak tancuje hip hop! *1* .. -
Jsem zpět!
Ahojky zlatíčka!Tak jsem tady!!Byla jsem týden (od 1.2. - 6.2.) na lyžáku a už jsem doma!Lyžák byl celkem fajn , i když prvních pár dní jsme chtěli někteří domů nakonec jsme si říkali že chceme zůstat.Myslím si ža na tom lyžáku jsme se dost poznali a zjistili jaký kdo je a taky jsem se dozvěděla hodně informací o některých lidech ze třídy a hlavně zajimavý informace o jednom určitém člověku.No a co vy Kene , Kristýnko , Hanisko????Jak se máte???A jak jste to tu zvládali????Mám vás ráda!! *3*