-
Re: Re: Re: Re: Re: Verča!!!
Já tebe taky ,HANI! *14*
Pedri,to chápeme...já jsem chodím tak ob den,též to nestíhám...,ale snažím se jak to jen jde:)
Jaké problémy?
Kene..Pedriska má pravdu:)VEŘ!.. *15* -
Ahojky lidičky.Moc se omlouvám že jsem se tu už delší dobu neukázala.První dva týdny v lednu jsem měla praxi , a ted učení , výzo a navíc problémy ve škole.Snad už se tu budu ukazovat častěji.
Hanisko taky přeji všechno nej!!!!!At se ti ty narozeniny vydaří!!! *3*
Kene s V. mě to mrzí , přeji ti hodně štěstí a zvládni to , všechno bude zase dobrý jen musíš věřit! *4* -
jéééé děkuju moc Kristýnko ...to vůbec nevadí že to je takhle předčasně...si zlatíčko moje. Mám tě moocinko moc ráda *3* -
Hani!:)To zvládneš..:)...
...Jinak...
V ŠEHCNO NEJLEPŠÍ,HODNĚ ZDRAVÍ,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,PENĚZ,DOB ROU PRÁCIČKU,DOBRÉ ZÁPOČTY VE ŠKOLE A VŠECHNO CO JSI PŘEJEŠ!.. *14* Mám tě ráda...koočoo mojé:)..
Trošku předčasně..,ále snad nevadí:)...a nejsi stará!MLADÁ,KRÁSNÁ,HODNÁ,INTEL IGENSTNÍ...a rpostě všechno! *14* -
wenty
ty vago ten wentas to je ale kadak ty vole kunda jedna *14* *14* *14* *14* -
Mno tak já se mam docela dobře sice ve škole je to samá zkouška a zápočet ale nějak to zvládám.Ted mam o víkend volníčko tak jdu slavit narozky...v pondělí mi bude 20...už budu stará *1* *3* -
Mám se fajn.Akorát teď je to hodně chaotické.Známky,vydvědčení,p -
Re: Re: Re: Re: Verča!!!
aa, nechme toho, co vy, jak se máte, no povídejte!! :-) *1* *14* -
Re: Re: Re: Verča!!!
Já doufala,že se to ňák vysvětlí.Asi za to opravdu nestála.Proč to enchce říct?Bo tak....to asi anicňák nevyjádřila?To je hrozné.....
Mrzí mne to Kene.
Žvot jde dál,to máte pravdu..ale pořád to bolí. *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Obrovská omluva
Ále Kene!Já vím,že jsme chodí i sostatní,a ty patříš mezi ně!Kdyby kdokoliv z nás odešel tak by nás to mrzelo apod..:) -
Re: Re: Verča!!!
No jo, jinak to nejde!!! *9* -
Re: Verča!!!
Takže ti to asi moc nevysvětlila co když si po 10 minutách odcházel???chjo je mi to moc líto že vám to takhle neklaplo...ale život jde dál *3* -
Mno téééda gratuluju...ty se máš...taky bych hnedky odjela studovat do ameriky..mno to nám jako musíš napsat na 100% *3* -
Verča!!!
Takže lidi, jsem z toho úplně mimo!!! *1* Je to hrůza, je toa si čtrnáct dní, co jsme se s V. rozešli!! *9* Byl jsem s ní a měla šanci mi to vysvětlit!! Ale nebylo to nic platné!!! *5* Bylo to strašný, sešli jsme se v jedné restauraci a všechno si to vyříkali.... neuběhlo ani deset minut a už jsem odcházel....No strašný, nikomu bych to nepřál... *9* -
Ále, Kristý, neříkej *1* nejsem jediný, kdo sem chodí *4* takže jeden Ken sem, jeden tam, na tom už nesejde!!! *15* -
Ne. -
Ále, určitě byste to přežili! *1* *15* -
Tak to sjem ráda!Nevím co bych bez TEBE dělala...VŠICHNI co by bez TEBE DĚLALI!:) -
Jo, to snad budu mit urcite... no stoprocentne.... na vas nemuzu zapomenout: *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Užili??
SEm ráda.Musíš to zkusit.:)