Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Určitě ho potkáš pedrisko neboj se...jsi ještě mladounká a vše máš před sebou takže se neboj. Na Honzu se vykašli..nezaslouží si tě! *3*
  • Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Děkuji všem lidišky.*3*Jsem ráda že jsem vám to mohla říct.*3*Kristýý , Zuzka byla u toho když to míša psala ale Honza první smskou kterou odepsal když zjistil že si z něj míša vypálila bylo že u Zuzky je toho prý víc čím to ona podělala.Zuzka říkala že mu bude psát aby zjistila co víc v tom je no tak uvidíme.Když jsem to včera s brekem řekla mamce co se stalo tak mi mamka poradila abych mu napsala a vysvětlila mu to já jí pořád říkala že to nemá cenu ale nakonec jsem jí posledchla a tak to dopadlo.*9*

Kene kdybys mi mohl něják pomoct určitě bych ti ti řekla , jenže bophužel není jak!Ale i tak vám děkuji alespon za to že jste napsali.*4*

Hanisko už včera jsem říkala mamce že na něj kašlu.Ten kluk je HAJZL.a já nechápu jak jsem mohla být tak blbá a pořád mu chtěla pomáhat . . jsem vážně pitomá a nedávno když jsme se zuzkou přemýšleli o oslavě jejich a mých narozenin tak jsme tam chtěli pozvat Honzu a taky mě nedávno napadlo že bychom Honzvoi jako třída udělali dort protože v červnu bude slavit 20 let ale jak to tak vidím asi se na to vykašlu , ten dort asi zrušíme a ani to třídě neřeknem že nás to napadlo a na tu oslavu jestli si to zuzka a honza vyřeší já nepůjdu.Kašlu ho.Určitě je hodně lepších kluků než je on.(Jenom jsem je asi ještě nepotkala . . . )

Ale ze všeho nejvíc děkuji vám všem , i když mi nemůžete pomoct fyzicky tak alespon vaše zprávy mě potěší.Děkuji za to že vám mám!!! *4*
  • dotaz

Prosím,mohl by mi někdo poradit kde a jak bych si mohla stáhnout jednotlivé díly PB? Dík za budoucí odpověď.. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Tak tohle už fakt nechápu.Proč ti takhle pořád ubližuje???Přijde mi že neni vůbec normální a když ti nevěří tak to je jako jeho problém. Taky mi tě je mocinko moc líto...škoda že ti nemůžeme pomoct nějak fyzicky ...néé jen slovama *9* chjo...vykašli se na ně pedrisko!!!
  • ken

Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Určitě to Zuzka neví!!! *3* Máte tam tedy ale pěkné rozbroje!!! *3* Co se týče Honzy, tak debil největší!!! *16* Vykašli se na něj!!! *4* Je mi tě strašně moc líto, kdybych ti tak mohl pomoct *7* Vůbec nechápu, jak to může někdo udělat *10* Nikdy bych nedokázal takhle druhýmu ublížit!!!! *9*
  • Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Jak si řekla...je to HAJZL....
    Sem tušila,že ho nechce....
    Ta Míša,to pěkně posrala...tohle bych nenapsala ani já akord s tím bráchou...což mi řpijde docela hodně krutý,ale to ,že ti nevěří...ŠKODA SLOVA!
    Zuzce věří?Bo teda Zuzy věděla,že to ta Míša píše?
  • pedriska

Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Přesně jak si napsala je to ZMRD!Je to HAJZL a dneska mi to potvrdil.Jen mimochodem Lucka Honzu nechce . . No a dneska jsme stáli před školou a jednu holku napadlo že si vypáálí s Honzy (nemá ho moc v lásce)no a tak mu napsala že ho někdo chce zabít at si kope hrob , pak mu v další SMS napsala že je to sranda a podepsala tam Zuzku , sebe a mě , přitom já s tím nemám nic společného.Honza odepsal že jsme to posrali , že prý nevíme s kým si to zahráváme.Před chvílí jsem mu psala že jsem v tom nevině , že mě podepsala míša a on mi odepsal že nevěří ani jedné z nás že prý kdybych nechtěla tak tam nejsem. . . . je to celý v háji . . *9*
  • Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Jak to mám nazvat.....PŘÍŠERNÉ!
    Opravdu.. .nechápu co to máš za "kamarádku"...cohle je příšerné..nepověděla sji mi ejstli Lucka chce honzu?..Myslím,že vůči tobě se Lucka zachovala dobře,jakože nebyla lhostejná a zlomyslná...
    Honza je převelikej ZMRD!Promiňte,ale jinak se to "nazvat"nedá.....nechápu...proč ti to dělá?lže?...má to zapotřebí?co z toho má?...Nepochopím........
    Ocásek (Marie?)pěkná kráva..to dělá naschvál,raduje se z toho,že jsi nešťatsná..jak takové potvory mohou existovat??....je to děs běs..
    Chápu tě........být já tam s tebou tak tě budu objímat,tak dlouho dokuď ti nebude líp....Šla bych za Honzou,a hend bych mu napálila,za TEBE!Takový hovado,si nezaslouží tebe...
    .....je mi to líto,opravdu..................nech ápu jak se k tobě tak mohou chovat! *16*
    Já být tvou kámojdou,tak se k tobě budu chovat úplně jinak....................
    ........ ......HROZNÍ LIDI!
  • Re: Re: Re: Divadlo...

Vidím,že jste si pěkně užili víkendík!:)sem ráda...
    Moc děkuji:)...snažila jsem se.........
    My máme prázky od pátku do 5.ledna...:)
  • Re: Re: Divadlo...

ahojky omlouvám se píšu až tak pozdě ale nebyl časík.Já sem měla víkend zase krásnej byla sem se svym miláčkem takže superky...nakupovali sme dárečky a večer pili vínko povídali si mazlili se atd.Jinak už mam prázdniny ve škole měsíc takže parádička. Ted sem teda v práci *9* ale jen 4 dny a pak mam 14 dní volno a budu se jen válet doma a koukat na telku. *3*
  • Problémy at už doma nebo ve škole!

Tákže Kristýnko a vy ostatní tady je ten článeček.Poslední dobou se toho u mě děje trošku více.První přišel tatka s tím že mě na konci roku dá pryč.Začala jsem protestovat , ale táta že prostě půjdu.Pak se kvůli tomu s mamkou pohádali mamka po mě řvala že jsem si měla vybrat jinou školu ale táta se mě zastal že ted už je pozdě na to po mě řvát.No a nakonec mamka přišla na způsob jak bych tu mohla zůstat.No a pak jsem se dozvěděla že Honza chce jednu mojí kámošku z 1.HB.Ta kámoška se jmenuje Lucka.Lucka mi včera řekla co jí Honza napsal za SMS , že prý jí chce že věkový rozdíl není problém a že je přizpůsobivý.Pak mi Lucka řekla že ví od Mrs.OCas všechno o rozhovorech mezi mnou a Honzou , já na ní koukala a nemohla tomu uvěřit.Vzpoměla jsem si na ty rozhovory mezi mnou a Honzou na to co mi říkal proč spolu nemůžeme být atd . . . kupodivu mě neštvalo to že to lucka ví ani to co jí Honza napsal a ani to že i honza "lhal"ale štvalo mě to od koho to lucka všechno vlastně ví.Lucka chtěla honzovi včera vlepit facku ale já i zuzka jsme jí zastavili no a tak lucku napadlo že ho dneska na výdeji polije polívkou , no a Zuzka si chce promluvit s MArii chce jí říct co si o ní myslí a pak jí chce seřvat za to jak se ke mě chová , protže Ocásek poslední dobou připomíná všechno co Honza udělá , úplně všechno , každý jeho pohyb a je jí jedno jak mi je.Prostě je to hnus.Už to poslední dobou zase nezvládám , jednou jsem ležela večer v posteli a měla jsem chut zvednout mobil a zavolat honzovi a seřvat ho ale věděla jsem že na to nemám právo.Já už prostě nevím jak dál . . . někdy mám dost smutnou náladu a minulý týden když honza byl na školním baru tak jsme za ním s OCáskem šli , jenže každý den co jsem přišla na bar tam byla HOnzová bývalka a ocásek se nezapoměl"polohlasem!zeptat jak to zvládám.Bylo mi hrozně . . . vážně někdy nevím jak dál . . tohle je asi ve skratce to co se děje!
    *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prison Break

Ok Kristýnko tak já ti to všechno povím, ale napíšu to do nového článku! *3*
  • ken

Re: Re: Divadlo...

Tak vidíš, *3* že jsi to všechno hezky zvládla!!! Gratuluji!!! *15* Víkend skoro stejný jako předhozí!!!! *3* S Verčou jsme byly v kině a potom u ní doma!!!! *14* Co vy ostatní, taky jste si užívalo dny s vašimi milovanými??? *15* *14*
  • pedriska

Re: Re: aaa

taky blahopřeji!!!! *3*
  • pedriska

Re: Divadlo...

Táák to to gratuluji.I k bráškovi , i k divadlu i ke známkám.Jsi šikulka!!!!! *3* Věřím že si měla trému , ale zvládla jsi to a to jsem ráda!!!!*3*

No a já . . radši se ani neptej je to na dvě věci . . *9* Určitě brzy napíšu víc.slibuji. *4*
  • Re: aaa

Blahopřeji!Naše "VELKÁ HOLKO" *1* ..:)
  • Divadlo...

Áhojte miláčci!Jaký jste měli víkendík??....
    Já měla takový spíš úklidový,starostlivý......moje mamka totiž porodila brášku v sobotu a já se teď musím starat o tátu a o ségry...tákže kopa práce:D..co vy?
    Dneska jsme měli takovou "PREMIÉRU"našeho divadla...bylo to divadlo o ,,Narození Ježíše Krista"...hrála jsem mj.Pannu Marii...měla jsem obrovskou trému páč jsem tam říkala dost věcí....musím se pochválit! *1* Zvldála jsem to,akortá ty koledy..no budiž *1* Bylo to fajn,ikdyž trošku jsme zapoměli slova v koledách tak jsme dostali zasloužený potlesk,což bylo velmi krásné:)....co vy?Ta z té chemie mám za 1 a z fyziky nejlepší známečku za 2!Jsem ráda,ikdyž ta fyzika mohla být lepší....:)
    Co vy?Hani?Kene?Pedri?Nevim dko další...Patrick se dlouho neukázala..May....Naše mámina:D....
  • veronika16

aaa

aaa takze vazeni pardon ze rusim diskusi ale dneska je mi 18...velka holka uz je ze me *1* a abych taky neco prispela do diskuse tak si myslim ze by konecne meli zacit davat novou radu na nove pac mam strasne pomalej net a nemuzu si stahovat dily.coz me tedy pekne stve jelikoz jsem wenta nevidela uz pekne dlouho *8* ale t ak doufam ze ty dalsi rady sou dobry a uzivate si je *14* ...jinak uzivejte jak muzete *3* papapa
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prison Break

Áno,áno..
  • Re: Re: Re: Re: Re: copak???

No téma tu není..až teď *15*

Tákže.....já myslím,že by byly super ty 2díly navíc..ale vůbec si neumím představit,že by mělo PB skončit *9* ..nevím:D.......
    Went by mohl dostat nákej ten džob,aby jsme se měli konečně na co koukat(myslím na něho :D)ne...,ale zase nechci,aby to byl nákej HAPPYEND...to by bylo fakt trapný....,ale M a S by mohli být šťastně spolu a třebas mimčo?:D....To by bylo fakt dobré:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit