Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Prison Break

Ahojky, tak jak to vypadá? Mám začít nahrávat další díly?? *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

Ty jsi šikulka! *15*
    Jinak je škoda,že to přerušila Marie....jinak nám dej info apod..jak to vypadá...
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

Hanisko doufám že ten pracovní víkend zvládáš.*3* Přeji ti hoodně štěstíčka at se ti všecičko povede.*3* Kristýnko taky si myslím že Honzu štastného neudělám . . . chtěla jsem si s Honzou promluvit už ve čtvrtek když mi to řekl , jenže jak už jsem psala když jsem s ním mluvila přerušila mě marie.Je mi ho líto.Uvidím jestli bude zítra ve škole.Od zítřka totiž 1.skupina (Honza , Dano , Zuzka atd . .)mají praxi ve školní jídelně.No tak uvidím jestli tam bude . . no a jinak v ředitelně jsem skončila protože v úterý ve vaření jsme já a ještě marie s Petrem(kámošem) balili mikulášské balíčky pro SOŠ do Ostravy a tak jsme za to byli v pátek pochváleni od paní řditelky =) *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

Jde(:
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

No, mě to občas taky blbne, *15* Důležitý je, jestli ti to jinak všechno jde!!! *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

Je mi to líto.Nemůžu říct,jak se asi Honza musí cítit bo nedejbůh mi sourozenec neumřel.Myslím,že šťastného ho neuděláš,spíš bych si o tom promluvila,aby mohl ze sebe dostat ten pocit,bo se vyřvat, cokoliv.Je mi to líto....
    Pedri,mne by také zajímalo,proč jsi byla v ředitelně *15* !...
    Hani,ty se uč,a ať ti to dopadne dobře!Dej nám vědět!
    Kene klape,klape...akorát včera sjem měla horzné nervy s těmi titulkami když se to spustí je to docela pomalé(ty titulky s tím co říkají)a když to dám napřed tak je to zas hodně...no nevím.....
  • Re: Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

JO jo víkend před námi a já ho mam bohužel pracovní - no spíš celej na učení protože příští týden píšu dva zápočty *9* umírám. Copak si dělala v ředitelně pedrisko??? *7* povídej...
    pa přeji krásný víkend *3*
  • pedriska

Re: Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

ahojky lidišky.Tak je před námi víkend . . . jsem ráda Hanisko že to s miláčkem jde *3* jen tak dáál!!! *3* věřím že je toho na tebe trošku moc , ale doufám že to zvládneš *3*jak vidím Kene všechno jde v poho a to jsem ráda!!!Honza dneska nebyl ve škole , byl na pohřbu a já dneska skončila v ředitelně , jinak celkem v poho den *3*
  • Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

ahojky miláčkové moji tak sem tu zase dlouho nebyla...omlouvám se ...ale prostě neni časík no!Ted sem zase v práci tak vám písám. Pedrisko to je mi moc líto co ses dozvěděla ale bude to dobrý uvidíš... jo zkus ho nějak rozveselit ikdyž nevim jestli to půjde v této situaci *7* .
    Já se mam jinak normálně...když sem s miláčkem tak se mam skvěle ale jakmile sem bez něj tak je to hrůza..navíc do toho škola je toho na mě moc trošku. zatim se mějte pááá *3*
  • ken

Re: Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

Ahojky, tak to je mi ho taky strašně moc líto *9* Jak se mám, jako obvykle!!! *15* Jinak doufám, že vše (co se týče PB) klape!!! *14* Ty Pedri, zkus ho zítra nějak rozveselit! Vím, že to asi moc nepůjde, ale promluv si s ním, určo mu to pomůže!!! *14* *15*
  • pedriska

Dost špatná zpráva . . aneb je mi Honzy líto . .

Ahojky zlatíčka!!Tak co jak se máte???já dosti špatně . .zuzka je nemocná a dnes jsem se dozvěděla dosti špatnou zprávu . . Honzovi umřel brácha . . . *9* když mi to Honza dneska řekl nevěděla jsem co dělat ,řekla jsem mu že je mi to moc líto , chtěla jsem ho i obejmout ale nakonec jsem se na to vykašala protože za 1)jsme byli ve třídě mezi dalšíma děckama a za 2)mě vyrušila marie s tím že musíme jít pro věci do češtiny . . . je mi ho strašně moc líto , byl dneska celý smutný a já nevěděla co dělat . . . *9* doufám že alespon vy se máte lépe . . . *4*
  • ken

Re: Třetí díl!!!! Jukejte!!!

Bacha na chyby v adrese *13* nevim proč, ale vždy když odešlu příspěvek, tak se tam objeví!!! *15* *14*
  • ken

Třetí díl!!!! Jukejte!!!

Ahojky, tak zde máte trojku:
    http://uloz.to/1013936/pri son_break03.avi

a titulky jsou tady:
    http://uloz.to/1013945/priso n.break.403.hdtv-lol.srt
  • Re: Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

No,když to řeknu takhle..tak Marie je tímto strašná.Nechci soudit lidi,když je neznám,ale opravdu mi přijde už teď nesympatická...nevím *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Jo do 16. no:D....jinak to asi dnes nestáhnu nevím...ale jo:D:Dtak si to užij!(:
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Týden . . =)

Přesně, jsem taky moc zvědaví!!! *15* Rozhodně ti přeju hodně štěstí a Marie!!! Určitě to chce mezi váma překazit!!!Ještě to řekne ve vaší přítomnosti,´no, to je hrůza!!! *15* *14* Tak zatim, dnes bude další díl!!!!
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Jasně, doufám, že ti to vše běží!! *1* *15* Dnes budu koukat na třináctku, tak už se moc moc těšim!!! Jinak by to mělo snad být do šestnáctého dílu a pak pěkně dlouhá pauza!!!! *15*
  • Re: Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Děkuji Kene!Jsi zlato,ještě dnes to stáhnu!
    Jinak jsem to taky slyšela,13.díl myslím a pak bude pauza a začne až na jaře myslím(;
  • ken

Re: Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Titulky: http://uloz.to/1009880/prison.break.402.hdtv-lol.srt
  • ken

Re: Re: PB-diskuze může začít;)...

Tak tady to je, postup stejný!! Zítra nahraju další!! *15* http://uloz.to/1009845/prison_break02.avi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit