Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Týden . . =)

Asi tak Kene(.a pověz Pedri
  • Re: Re: Re: Re: Re: gay

Já to zkusím.(;
  • ken

Re: Týden . . =)

Šlo to *14* Namáhevej stejně jako ostatní!!!! *15*
  • pedriska

Týden . . =)

Ahojky zlatíčka!!!*3* *14* Tak co jaký byl týden???*7**3* Jak jste to přežili a zvládly????*7* *3* Já měla na jednu stránku super skvělej týden ve škole ale na druhou dost podprůměrný týden doma.Takže pište jak jste se měli vy a možná vám prozradím . . pokud budete chtít jak jsem se měla já . . =)už se těším zlatíčka!!! *3* *3*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: gay

Jakto, pravím na něj kliknout a stáhnout soubor!!! Zkus to ještě *15*

Kene,ta stránka mi jde,pak to soubor se začne stahovat za 10,9,8,...to se mi tma taky ukazuje pak to enjde jde tam ten rámeček,odškrtnu ho ,ale nejde mi to...:(
  • ken

Tak ještě jednou, snažim se vám tu napsat internetovou stránku, ale když ji pak zkusim najít, tak mi nejde naskočit!!!! *1* *15* Stránka je správně, jen jak máte download.php ?
    Tak tam za php nesmí být mezera!!!
    Až to vložíte do adresy, tak smažte mezeru mezi php a otazníkem!!!! Nevim proč, ale vždy, když přidám přízpěvek, tak se mezi nimi objeví mezera!!!
  • ken

Ou pardon, už hned poprvé a asi je to špatně, když vám nenaskočí adresa, tak jsem se asi překlepl takhle je to správně: http://www.iskladka.cz/download.php ?file=1227813213_prison_break01.avi

Ještě jednou se omlouvám!!!! *3*
  • ken

Takže, díl první ze čtyřky můžete stáhnou na stránce: http://www.iskladka.cz/download.php ?file=1227813213_prison_break01.avi
    Je to lehké, okopírujete odkaz do adresy a dáte vyhledat. Zobrazí se vám úvodní stránka (iskládka.cz) a napravo v rohu bude napsano: Odpocitavani bude zahajeno za 10, 9, 8.... Pak vám vyskočí okno s ulozenim souboru!!! Date ulozit do sve slozky a uz stahujete!!! *1* *15* Pokud-li, jako me, okno po uplynuti casu nevyskoci, mel by se nahore na strance objevit takový žlutý pruh, kde je napsáno: V zájmu ochrany zabezpečení zablokovala..... Kliknete na něj pravým tlačítkem a dáte stáhnout soubor!!!! *15* *1* Myslím, že to zvládnete bez problémů, jste přece šikulky!!!! Jestli k tomu nebudou titulky, tak pošlu, napište a pěkně jukejte!!! *1* *15*

Ok.(:
  • ken

Jasně, dnes to tam bude!! *15* Ještě chvíli momentík, nahrávám to tam. Potom napíšu, jak to stáhnout, zvládnete to je to to nejlehčí, co může být!!! *14*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Víkend . .

Tak tohle bych chtěla zažívat(;...
    ...ROMANTIKA NADEVŠE!NÁDHERA!NIC VYTKNOUT! *14*
  • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: ...PB

Ále nebudeš!Tu 3.řadu si někdy pusť....třebas když máš volno v práci bo tak(:a uvidíš,že to rychle skoukáš...a pak můžeš stahovat!(:
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Víkend . .

wow to je tak krásnýý =) jak vidím užila sis to a já ti to ze srdce přeju =) je to vážně krásný a ty srdíčka a lístečky mě dostali je to skvělýýý!!!!! *14* *3*
  • kasnic

Nainstaluju.A jaká je tvá stránka?A kdy to tam bude nám povíš?..

ano toto téma že Wentík je gay už tu dlouho nebylo *1*
  • Re: Re: Re: Víkend . .

chcete detaily jo? Mno tak sme byli spolu na vínečku a krásně sme si povídali...pak sme přišli domu následoval kráásnej sexík a nádherný ranní probuzení. Pak sem šla do práce a když sem se večer vrátila domu z práce tak miláček už byl pryč ale nechal mi tam obrovský překvapení... celá postel byla posypaná srdíčkama který vystříhal z papíru vybarvil červeně a napsal na to "Ti amo angelo" a z druhé strany těch srdíček byli básničky...potom na skrínkách byla ze svíček udělaná taková cestička a všude po pokoji byli lístky se vzkazem "Ti amo angelo"...pak mam takovýho medvídka od něj a toho navonil svojí vonavkou...no úžasný prostě...to byste museli vidět *14* *14* *14* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...PB

Mno a já budu uuuplně mimo... neviděla sem ani tu 3.řadu mam jí celou nahranou ale prostě neni čas se na to dívat mno...chjooo *9* *9* *9*
  • ken

Re: Re: Re: Re: gay

Takže, pro tebe, Kristý a myslim, že to využije i více lidí!! *15* Uložim ti první díl ze čtyřky na internetovou stranku. Chvili to bude trvat!!! Vy všichni, co chcete taky stahovat z moji stranky *15* tak si musite nejdriv stahnout prehravac ZADARMO na stahuj.cz jmenuje se BSplayer!!! Bez toho vám útěk nepůjde přehrávat!! Instalace je lehká, kdokoliv bude něco potřebovat pište mi na mail!!! kenmayer@volny.cz!!! *15* Nebo na muj profil tady na osobnostech.cz jsem tam jako Ken!!! *14* *15* Doufám, že budete, budeš Kristý sdílet semnou zážitky útěku, jako já!!!!! *14* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...PB

Jasný.Máš mne.Přezdívka je kasnic(:jinak se už těším..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit