Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Honza . . . . lhář????

ahojky všichni!Tak co zlata jak se máte????*3* Já mooc špatně . . . *9* Odpoledne napíši snad víc , ale ted jsem ve škole tak píšu narychlo.dneska jsem se dozvěděla dost špatnou věc , Honza totiž dneska seděl s Marii v čejáku protože dělal vzadu bordel tak ho tám úča posadila. . . Po čejáku jsem mluvila s Marii a dozvěděla jsem se že jí Honza řekl že by se mnou nemohl chodit protože je mezi námi takový věkový rozdíl . . . tahle zpráva mi vyrazila dech . . . nechápu proč mi to neřekne do očí???čeho se bojí????Proč????Lidišky nevím co mám dělat , prosíím pomozte mi co mám dělat . . . .*9* vážně nevím . . .jsem smutná , chce se mi brečet a nevím jak dál . . pomozte prosíím!!! *9*
  • Re: Re: Re: Víkend..

hmmm do Budapešti ...to by se mi taky líbilo. Já sem dneska dělala zkoušku z managementu ale asi sem jí neudělala *9* takže sem z toho taková smutná a hrozně mě to štve *9*. Jinak jdu tedka čtyři dny do práce takže mam super vyhlídky na tento víkend *9*
  • kasnic

Re: Re: Všechno kolem..WENTA!

Tak to sjem nevěděla,že NĚKOHO MÁ!Kde sji to četl, Kene??
    ............Jinak souhlasím s Kenem:)
  • veronika16

Re: Všechno kolem..WENTA!

no tak...
    myslim ze nikoho nema jinak by se s ní uz pochlubil aby vyvratil naky spekulace...
    kazdy den zajde na frapucino a pak je nataceni a jinak asi relaxuje a kouka na pravo a poradek *4*
    jestli ma sex to nevim ale nejstarsi remeslo snad jeste existuje kdyby bylo nejhur *3*
    žije si asi jako prase v žitě když je tak populární *1*
    a bydlí v Beverly Hills (90210) *1* kde jinde taky *7* *1* *3*
  • veronika16

Re: Re: Re: Víkend..

no jedu tam opet se skolou na 4 dny podivat se po pamatkach.....no ja se spis tesim ze vypadnu z domu....jinak maj prej neni nic moc ale tim nechci kazit ocekavani.:)
  • ken

Re: Všechno kolem..WENTA!

No, myslím, že jeho život je momentálně uspěchaný!!! *14* Neustále jezdí z místa na místo, kvůli natáčení *15* Každý den se určitě šprtá obsah, který pak před kamerou vždy tak krásně přednese!!! *4* *3* Co se týče jeho soukromého života, tak sice všude píšou, že někoho má *1* ale jaký je jeho sexuální život? *14* Na jednu stranu si myslim, že mu nějak nevadí, jak žije, ale také jednou řekl, že už by chtěl děti a s útěkem jednou pro vždy skončit!! *15* Nedivim se!!! *14* Akorát bych chtěl vidět jeho vyvolenou!!! *4* Sára se k němu totiž absolutně hodí!!! Viděl jsem na jedné fotce, jak sedí vedle sebe!! NO, jsou úplně jeden člověk, jedna duše!!! *14* *15*
  • pedriska

Re: Re: Re: Víkend..

wow vídím že jste si všichni užívali a to jsem ráda! *3* *1* Hanisko jsem ráda že sis to s miláčkem užila! *3* Kene s verčou taky supééér *3* a kristý nuda *1* *1* A Verů vikend taky fajn jak vidím . . a neboj mamka řádit určitě nebude !!přeju hoodně štěstíčka *3*
  • Všechno kolem..WENTA!

Vím,že už dlouho jsme nediskutovali o WENTOVI,takže jsem vymýšlela téma kolem něj.Zajímalo by mne hodně věcí..např.:
    Má někoho?
    Co každý den dělá?
    Má vůbec sex?
    Jak žije?
    Kde bydlí?
    .........co si myslíte??....
  • Re: Re: Víkend..

Vidím,že jste si užívali!Do Budapeště?Co tam,a na jak dlouho?:)
    My jdem zase v pátek se třídou do kina na MÁJ,takže se těším:D...jinak ňák žádná akce není..:)
  • Re: Víkend..

no tak to ja taky mela po dlouhy dobe odpocinkovej vykend...i kdyz no nevim jestli myti oken je relax ale svym zpusobem asi jo...konecne sem videla Nestydu.no jirka machacku proste bozi clovek...takze sem nabirala sily na tenhle vykend kdy budu zase asi parit a na prosinec kdy me ceka dalsi vylet...tentokrat do budapesti...takze se moc tesim....na konci listopadu me jeste ceka tenis pro vozickare kde budu opet sbirat micky takze sem docela natesena...no teda dneska mam jeste tridni schuzky tak sem zvedava s jakou mamina dorazi domu *9* ale snad nebude radit! *1* a co vy cekaj vas taky naky akce? nebo mate naky novy zazitky?povidejte prehanejte....mam konecne zase doboru naladu po dlouhy dobe me opustila deprese *1*
  • Re: Víkend..

ahojík tak já sem měla úžasnej víkendík od pátku až do dneška sem byla s miláčkem. *14* V sobotu sem byla s kamarádkama na diskotéce kde byl i muj miláček a pak sme šli spolu k němu domu a celou neděli sme se jen váleli v postýlce atd...takže supééér *3* *14*
  • ken

Re: Víkend..

Supér, já *3* byl doma!!! Nepočítám to, že jsem byl venku a pak s Verčou, no super, víkend, rodiče byly pryč *14* Sem byl s Verčou sám, takže fakt moc moc super!!! *15* *3*
  • Víkend..

Tak co lidi??Jak jste si užili víkend??......já nijak zvlášť:Dhlavně jsem relaxovala,spala,četla..:DTaková nuda.:D....a co vy??
  • Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Ty se hlavně DRŽ:).
    Já zejtra do školy nejdu.Táta se bojí,po tom co se dnes dělo.Víte snad,co?V Janově,taky byli u nás v Chomtuově a v Jirkově.Takže kvůli tomu.:(
    Držte se!:)
  • pedriska

Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Díky za podporu.No zítra zase do školy tak přeji všem hoodně štěstíčka a zvládněte to zlatíčka!!!! *14* *3*
  • Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

Přesně!Myslím,že ikdyby byl tlustější či tak,tak b se mi líbil!:)Je to neuvěřitelnej chlap... *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Jak sji řekla.Možná si budete lézt na nervy,ale možná taky ne.Nikdy nevíš.:)
    Jsme tu pro TEBE!♥
  • Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

v pohode,verim ti,len som si chcela byt ista.. *4*
  • Re: Re: Wentík nějak přibral

Presne tak! Wentik bude vzdycky nej vsak je to clovek jako vsichni ne? A ten jeho uzasnej vyraz to stejne nezmeni *14*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????

Holky moje děkuju za to že VÁS MÁM. . děkuju za to že VÁS VŠECHNY MÁM!!*3* *14*Jste ZLATÍČKA!!!!*3* *14*Kristýý taky pořád doufám že ten boj bude úspěšný a že to krásné příjde , ale někdy to tak vůbec nevypadá , ale každopádně se pokusím být silná . . *3* děkuji za podporu . . .*3* a Hanisko tobě taky děkuji za to co jsi napsala , možná máš poravdu , asi bychom si lezli na nervy , i když se ve škole vidíme jen ve středu , ve čtvrtek a v pátek poslední dvě hodiny , ale i přesto bychom si asi časem začínali lést na nervy a to by nebylo dobré!Možná by to bylo jinak , možná bychom to zvládli skvěle , ale možná ne . . . každopádně díky za všechno všem!!MÁM VÁS MOOC RÁDA ZLATÍČKA MOJE!!*3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit