-
Re: Re: Re: těhulka
jééé ahojík Mey je fakt superky že si se zase ozvala. To je uplně super že už s Vladem bydlíte a jak vám to spolu klape?doufám že dobře! *3* Musíš se šetřit tak to stou prací moc nepřeháněj jasný?!Počkej až se ti to narodí to budou pak teprve starosti... opatruj se a hodně štěstí *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kristáá
Keníčku!!Už dávno jsem si všimla,že jsi třebas online,ale nenapíšeš..dokonce men to štvalo!!:D:Dale co..:D:D..my s holkami se SNAŽÍME!:)...
Jinak Pedri,prázdniny nic moc..ale jak vidím chytla tě MIAMIMÁNIE *1* ,taky ju miluju,ale nák jsem se přestala jikat,bo dávala moc pozdě apod...:)Zítra DETAILY!:) -
ahojky lidičky!! *3* Tak co prázdniny????Jak to šlo???Doufám že jste si je užili!!Já celkem jo , tři dny jsem sledovala některý díly CSI:Miami 5.série.Nahrávám si tu sérii z Novy , protože v jednom díle hraje Danay! *3* No a jinak jsem se snažila jakkoliv odreagovat , jenom nemyslet na školu , ale zítra už zase musím zpátky do tý třídy tak snad to zvládnu!!Mám vás ráda a hodně štěstí všem!!! *3* -
Re: Re: Re: těhulka
ahojky Mey!Je fajn že si napsala!!Bříško máš určitě hoodně velký!! *1* Taky bych ho chtěla vidět!!Jsem ráda že se máš fajn , a že už z Vladem bydlíte!!Moc vám to přeju!!! *3* -
Wau *1* Vidím tu samé příspěvky Pedriska, Kasnic, Pedriska, Haniska *1* *15* To je super holky, že to tu takhle udržujete *3* Chodim sem často, ale kolikrát nevim, co na to téma napsat *1* Tak prostě přemýšlím a pak mi vždy do toho něco vleze *14* Jinak jste super *3* Jen pokračujte *3* *14* *15* -
Re: Re: těhulka
Ahojky *14* Je super, že jsi se ozvala *1* I když chápu, práce nad hlavu *3* Jsem rád, že vám to takhle hezky vychází *1* Já být Vladem, tak jsem nejšťastnější kluk pod sluncem *15* Hodně, hodně moc štěstí *4* vám oběma *15* -
Re: těhulka
Zdarec,Mey!!Konečně jsi napsala,ale chápu to!:)Tolik vyřizování apod...:)
A byteček fajn??Bříško ybch chtěla vidět!:)..určo je OBROVSKÝ!Je velmi dobře,že pracuješ jen s omezením!....Debata tu je,ale někdy chvilku mlčení! *1*
A co ty??Co jinak??Už máte všechno zařízené apod...?? *3* -
těhulka
Čau lidi,tak už jsem nastěhovaná v novim bejváku s Vladem,ale píšu od rodičů,nemáme ještě net,teprve ho vyřizujem *5* Mám pěkný bříško a vše je zatím tak jak má být *4* jsme s Vladem v poho.Ještě pracuju,ale taky s omezením,už nedělám dlouhý směny *13* Jinak je tu dost dobrá debata *5* o všem,super počtení! *4* -
6.díl
Hani,jukalas??Nebo z vás někdo??............já měla slzy na krajíčku *9* *9* *14* *9* ..bylo to tak smutné!!!Went úplně úžasnej,mno jako málo dost hej......ty jeho slzy...........
Stejně mi enjde do hlavy kdo zabil toho Tigera(bo jak se jmenuje).Proč by ho zabíjel Mahone??Vždyť mu nic neudělal...zvláštní!Ale chci ,aby už Samy byl mrtvej!Kvůli němu byl zabit tamten.........mno hrůůza! -
Pedri,no to teda budeš!! *1* Já tebe Hani,mooooooooc milunkám *14* a všechny lidičky tady!! *15* *14* *14* ...
Je SUPR,že ty testy jsi ZVLÁDLA ÚSPĚŠNĚ!Je to DOKONALÉ!My jsme věděli,že to zvládneš a zvládáš!Je jasné,že je to makačka,ale za ten úspěch to stojí,co myslíš?!Mám z tebe RADOST *15* *15* ....Užívejte si víkendík!:) -
Jasně že tě chápeme!Máš toho hodně , takže se neboj že bychom tě nechápali!Určitě budu mluvit snad za všechny když řeknu že tě máme moc ráda!!!! *3* *14* -
Ale jo Kristýnko daří se mi docela dobře..už mam ve škole zasebou dva zápočtový testy úspěšný takže to jde ale je to makačka no. *9* sem moc ráda že mě chápete... taky mi chybíte a moooc!!! -
Hani,to nevadí,že nepíšeš,ikdyž nám chybíš....ale TOLERUJEME TO!:)A jak se ti daří??...
Jinak Pedri,určitě si to promysli,a dej vědět!:) -
Já vím že jste psali že nemám děkovat ale já musím!!! *1* Díky za všechno !A díky za rady , zkusím si to promyslet a uvidím jak to udělám .Každopádně jsem ráda že Marie bude pryč a že bude od ní týden klid! *3* Promluvím si se Zuzkou jestli náhodou něco neví , jestli o mě Honza něco neříkal a uvidím jak dopadnu.Jestli nic neví , budu přemýšlet jestli jí požádam o pomoc s tím aby něco zjistila. .. . .Přejí vám krásný prázdniny a užívejte si je!!A Hanisko vydrž to v tý práci!!!! *3* MÁM VÁS RÁDA ZLATA MOJE! *14* *14* -
Přesně jak napsala Kristýnka pedrisko vůbec nemáš za co děkovat.Já sem sice moc nepíšu ale neni to tím že bych nechtěla ale tím že nemam vůbec časík je toho na mě moc...ted sem v práci tak sem písnu něco. Nesmíš na to myslet že Zuzka bude přecházet jinam na školu rok je dlouhej a za rok se změní tolik věcí že si to ani nedovedeš představit *3* Hezky si holky užijte prázdniny závidim vám je normálně *4* Taky bych potřebovala náký ty prázdniny *1* hezký víkendík přeju *3* -
Pedri...NEDĚKUJ!MY tebe taky máme moc RÁDI!!Jsi naše ROMANTIČKA *14* ...
Jinak,Marie může zjistit co si o tobě Honza myslí,ale POZOR!může to dopadnout blbě,protože je to vyzvídání a určitě Honza pochopí,oč jde ,bo tak!Ještě jsi promysli,co uděláš..máme rázky,jak sji řekla se odraguješ,takže na to nemysli!....
s tou Zuzy je mi to líto,ale do příštího roka je času dost,lecos se změní apod...nemylsi an to,že bude přecházet do Těšína,idkyž vím,že ti po ní bude mustno apod..ale UŽÍVEJ si VŠECH chvil!!:)....a s tou Marií-si UŽIJ klidu!Tááákže SAMÉ UŽÍVÁNÍ *1* ...úča je fakt fajn,když si s vámi o nich povídala....x)
Užívej,odraguj ,nemysli,směj se a vyspinkej! *15* *3* *15* *9* OK?...
+ NEDĚKUJ!a já tě mám taky mocinečky RÁDA *14* ... -
a ještě včera když jsem se bavili s třídní to marie dorazila tím že se zeptala jak se Danovi daří v angličtině a mě to nedalo a zeptala jsem se na Honzu.Honza je na tom líp než Dano , Dano ajinu nemá rád.Třídní se nas pak ptala proč se ptáme prý jestli si myslíme že kluci jsou dobrá partie a tak jsem jí řekli že se nám kluci líbí a že už to ví. *1* Marie dotedka nemůže pochopit jak to mohla říct! *1* No a Zuzka mi dneska řekla že přístí rok přechází na školu do těšína,Bohužel se jí nepovedlo přesvědčit její mamku. *9* Ještě to zkusí a uvidíme. *3* Jinak jsem moc ráda lidičky že vás tu mám! *14* MÁM VÁS MOCINEŠKO RÁDA JSTE ZLATÍČKA!!!!!! *14* *3* -
Děkuji Krstýýnko!Moc ti děkuji za podporu a pomoc.Včera jsem nad tím přemýšlela.Napadlo mě že když Zuzka dokázala zjistit co si Dano myslím o Marii možná může zjistit co si Honza myslí o mě.Jsem ráda že mě chápete a že mi pomáháte!Jste SKVĚLÍ a já vás mám MOOOC RÁDA!!!!!! *14* *3* Jste všichni strašně super!!!!! *14* *3* Jinak dneska byl Honza ve škole , slyšela jsem ho na chodbě když jsme šli do Tosky a Marie pořád chtěla jít na chodbu protože tam stál Dano ale já jí říkala že tam nejdu , protože je tam Honza že ho nechci vidět.Prostě srdce mi radí jednu věc a mozek druhou.Neviděla jsem ho a když bylo před čejákem čekala jsem jestli příjde ale Dano pak řekl že Honza odešel,prý mu bylo špatně.Asi bylo dobře že jsem ho neviděla a ted mě čekají prázdniny tak se zkusím odreagovat a načerpat sílu a navíc bude po prázdninách na pár dní klid od Marie , protože jede se školou na dějepisný výlet do Itálie!!Jsem ráda!!!! *3* -
Re: Re: Re: Re: Kristáá
Pedri,přestaň!Neděkuj a už vůbec neříkej,že jsou to "jen"řeči!!!V žádném případě!....
¨Jak jsi mi to tak řekla,tak nebudu koukat přes růžové brýle....jak jsi řekla,tak asi je to kvůli té Zuzy,víš já nevím co si on "myslí"apod...
prčo tě nepozdravil?když ty sji ho ZDRAVILA!!....to fakt nemá špetku slušnosti??To teda naštve...ti povím.............,ale vím "jaké" to je,když koukáš na někoho,koho chceš a on se baví s jinýma....dost hnusné!.
Pedri!!Chci pro tebe to nejlepší,bo si to nejlepší zasloužíš a jestli se s tebou baví jen kvůli Zuzy tak si tě nezaslouží!Jestli budeš mít odvahu a taky chuť vědět proč,jestli to myslí vážně apod..tak si s ním promluv-musíš čekat to nejlepší,ale i to nejhorší....však víš....
To zvládneš!Máš naši podporu!.... *3* -
Re: Re: Re: Kristáá
Zuzka mi říkala včera že má chřípku a že příjde až příští týden ve čtvrtek.*4* Honza už byl ve škole dneska , ale skoro vůbec jsme spolu nemluvili.Ani mě nepozdravil , když já jsem ho pozdravila.*9* Nevím co se děje , nevím co mám dělat.S tou holkou se kterou sedí na matiku dneska kecal skoro celý den , trochu tý holce závidím !*9* Nevím jestli se se mnou Honza náhodou nebaví jen kvůli Zuzce , protože když je Zuzka ve škole většinou jsem s ní a kecáme spolu a ona sem tam mluví s Honzou.*9* Vážně nevím co mám dělat.*9* Mám dneska nějakou divnou náladu , tak promite ty řeči lidi.Už fakt nevím co mám dělat , když jsem ho dneska viděla jak se směje s těma holka , a když jsem ho viděla štastného , říkala jsem si že chci asi moc když s ním chci být kámoška.*9* Už nevím jak dál , nevím jestli mu jít z cesty a nebo s ním dál "mluvit".A opravdu se omlouvám ze tu slohovku a za ty moje řeči. *9* *9*