-
Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)
Kristýnko minule sem nekoukala protože sem uplně zapoměla že to dávaj a kecala sem po telefonu s miláčkem a on mi pak v 11 řekl:nedávaj ti náhodou útěk???a já ty woe..hmm už zkončil *9* uplně sem byla naštvaná.Ale tedka sem koukala bylo to uplně napínavý taky sem měla strach *3* . No Kene to si piš že by sis vyslech *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......
Jistě že by to šlo tady je odkaz na blog , jak se dostat na celou fotku je napsáno v článku!Takže se těším na komentíky! *1* *3*
http://prisonbreak-fr.blog.cz/0810/ja-my-friends -
Jo, jo myslel jsem Wenta *15* Mám spoustu jeho fotek, ale prostě mi to sem vůbec nejde přidat!!! *9* *14* -
Re: Re: Re: Pb 4ever :)
Kdo si počká, ten se dočká *15* *1* Ne, promiň, ale fakt nemůžu to bych si tady vyslech *3* *14* Jinak se neboj, pokud jsem si to dobře přeložil, tak to nebude nikdo z hlavních postav *1* Ale to už jsem psal *3* Co právě teď sleduješ? Myslim za díl?? *15* *14* -
Re: Re: Pb 4ever :)
Seš zlééj :(( Ale bude to Belick, T-Bag a ten černej agent xD Doufám :) -
new.........
Lidi,do konce týdne pokud s emi to podaří,přidím snad milion fotek Wenta!Went teďka byl v Šangaji,kvůli kolekci Me&City,takže hromada fotek,Went vypadá úžasně!:)moc se těším,až ty fotky uvidíte!....+ otázka...co se vám na Wentovi líbí??Vím,že tahle otázka tu byla hooodněkrát,ale chci trošku "vrátit"téma Went..chybí mi *15* tak pište!...Papa *14* -
Re: Re: Re: Pb 4ever :)
Né asi:D....Hani kdžy už jsme u PB koukalas??teďka v neděli a minulou??minule to bylo takové nic moc,až na tu Sářinu hlavu,ale tenhle díl byl fakt dobrej!Já se bála,že ho zastřelí,fakt krutý! *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Den jak na houpačce!
Prosím tě neděkuj!Je fajn,že už to u vás tak "nehoří" *1* ..uvidíš....časem to bude mnohem lepší!:)a tvá mamka si Honzíka oblíbí....dej tomu čas! *15* -
Mno,jenže mne to úplně leze na nervy *15* *5* ....mno adši e nerozčiluju!:D..
Kene,nepobrala jsem koho fotky?Mé či Wenta?........:D:DASI Wenta......kdybych měla blog tak ej tam dám,ale bohužel blog nemám a ani do budouctna neplánuju,bo to neumím apod *1* ...
Pedri!Mne ten odkaz nejde..........ňáká neschopná asi jsem,ale nejde mno...že by jsi třeba poslala stránku blogu a "návod"jak se k té fotce dostat *4* co?šlo by to?.......
Jinak souhlasím s Hani! *15* -
Re: Re: Pb 4ever :)
mno to máš taky štěstí že nic neříkáš... *1* pššt..nemůžete to přece vědět všechno dopředu...vy ste ale zvědavý -
Mno pedrisko tak sem koukala na tu tvojí fotečku s honzíkem...je hezkán moc vám to tam sluší *3* -
http://img.enter4u.eu/Bazantka054op gt.jpg
trochu se mi to zbláznilo takže tady je ten odkaz -
Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......
Tak dobře na svůj druhý blog později nahraju fotky mě a Honzy , A zuzky a Marii a Dana tam dám taky , ale dnes ne protože blog.cz má zase nějaký problém! *5* Ostatně jako obvykle!! *5* Takže jsem fotku mě a Honzy nahrála na hosting a tady je odkaz.Tý mojí vizáže si moc nevšímejte holky se se mnou trošku pohrály a tak to dopadlo! *1* ¨
http://img.enter4u.eu/Bazantk a054opgt.jpg -
Re: Pb 4ever :)
Neboj, nikdo z hlavni trojky to neni *1* Ale vic neprozradim, mám to tu totiž zakázané *15* *14* Ale už zítra se těšim na osmičku *1* *3* *14* *15* -
Pb 4ever :)
Ahoj, lidi nemáte potuchu kdo umře v 8-9 díle??? Psali, že umřou tři lidi a jeded z toho bude člen týmu....asi to bude Balick, ale nejsem si jistá protože psali, že to Michaela dost vezme tak nevim *13* Doufam, že to nebude Michael, Linc ani Sucre :) -
Re: Re: Re: Fotky,fotka......
To je super nápad *3* *15* Už se těšim, ale nemá tu někdo svůj blog, že by tam vždy dával své fotky??? *4* Taky bych moc moc rád viděl fotky odKasnic, ta je má vždy moc super *3* Jinak, co se týče videí tak ty mi sem jsou přidávat bez problémů *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Den jak na houpačce!
díky moc za rady! *3* doma už se to trošku uklidnilo , a vypadá to že to bude fajn.*3*Snad už mamka nebude nadávat.*3*Já vím že pro mě chce to nejlepší chápu jí , má o mě strach , je to moje mamka a mám jí ráda! *3* A ttěším se na hodnocení fotešky *1* *3* -
Re: Re: Fotky,fotka......
jo to je normální že tu nepřidávaj fotky , *5* taky jich sem i k osttním osobnostem dávám hodně a né vždy mi všechny přibydou ,*5* jinak kasnic díky za pochvalu fotky ,*4* je mi moc líto že to nejde vidět , napadlo mě že bych tu fotku mohla nahrát na svůj 2.blog a pak sem dát odkaz aby ste to pořádně viděli co vy na to??? *7* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: out...
Mě to nějak vůbec nevadí *15* Nejsem typ kluka, kterej se bez sexu neobejde!!! *14* Mel jsem kakaradku, která se rozešla se svim klukem, protože mu šlo jen o sex *9* *3* *15* -
Re: Fotky,fotka......
Nic si z toho nedelej!!! *4* Já se tam snzim dat uz asi pet mesicu par super fotek, kde ma Mikle se Sárou mimčo a spolu ho držej v náručích *14* Vubec se neobjevili a to se neukazali ani moje jine fotky, které jsem sem přidával!!!! *9* *5*