Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Večer hroznej

Láska je hrozně krásná,nejhezčí!Tady jsou to romány,úplně suprovoučkatý:-)Docela Verunce závidim,jsi podpora!Každá minutka nebo smska je úžasná když se mají dva rádi!Hodně hodně hodně hodně hodně hodně hodně:-)štěstí.
  • Re: koťata

Co se stalo,že Patrick nemůže psát?Chybí mi tu,moc.Znám ho jen tak odtud,ale mám ho ráda;-)Co u Tomášovích rodičů?

Kene moc ti to přeju abys byl štastnej... i ty chvilky jsou super přece ne!?Nemusíte být spolu nějak moooc dlouho...tohle je na tom vztahu to krásný že se chcete vidět i když to bude třeba jen 10 minutek. A jestli tě její táta nemá rád tak to nějak překousneš...on třeba časem poleví a uvidí že to s V. myslíš vážně a bude tě mít rád za to co pro ni děláš... *3*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Večer hroznej

Nevim, proč mi zakázal se s ní stýkat *7* *9* Ale spíš si myslim, že si to s ní chtěl vyřídit a já mu prostě do toho vlez *3* Určo mě nemá rád, to je jasný *1* *15* Ale mě je to jedno, hlavně že se s V. budu moct nějak vidět *14* Už jsme to vymysleli, po škole na ni budu čekat a když bude končit dřív, tak se sejdem na metru *3* Budou to vždy jen chvilky, ale aspoň něco *14* *14* Veronika mě teď chce vidět každej den! Nejednou jsme si k sobě ještě víc bližší, každý večer si píšem nebo voláme, je to super!!! *14* *15*
  • koťata

Čautě koťata! *3* Já jsem tady o víkendu jsem byla s Tomášem u jeho rodičů,aby mě jim představil *14* v pátek jsem byla v práci do pěti a pak šla ještě s novým šéfem na večeři jen takovou poznávací *4* Patrick teď nějaký čas psát nebude *9* nemůže.Mey krásný určitě napiš jaký to byl pocit *4* na ultrazvuku.Hanisko,taky pěkná prácička a Kristýnko škola dobrý?
  • Re: Ráďa

Taky by mě zajímalo kde je...a Páťa taky!!! *7*
  • Re: víkend na slovensku

Mey to je super že ste si to s Vladem takhle suprově užili. Mno jo multák a cola taky dobrý...musíš to 9 měsíců vydržet no *3* Jinak se neboj já nebudu mít překvápko beru prášky takže si myslim že v poho *3* At se vám ten byteček s Vladem líbí *3*
  • Re: wellnes

Týý jova wall to sis to tam hezky užila...to by se mi taky líbilo jednou jet na takovej víkendík *3* Já vim že je užívat a užívat...! A mam hroznej strach že se do něj pomalu ale jistě zamilovávám...protože je prostě úžasnej *14* . Mno zítra se do tý Prahy stěhuju tak sem zvědavá na to jak to tam bez něj přežiju...prácičku mam dneska sem byla na pohovoru...budu dělat na recepci v thajských masážích...tak snad to bude oki..držte mi palečky *3*

Já sem taky chodím denně,tak 3xza den...a nic...taková nuda...
    Proč její táta V zakázal chodit s tebou ven???Její táta je ňáký divnýx(nechápu hej....on by měl být radši rád,že tě V má a za to,že jsi ji podržel když on na ní měl kecy a nadával.V je dobrá:DxDať to hlavně její táta nebo "někdo"neprokoukl....:)
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Večer hroznej

Docela to tady vázne *1* Jsem tu každý den a nikdo tu nějak nikdo neni *3* Jinak dík za podporu, psala mi, že se jí sice táta omluvil, ale zato jí zakázal semnou chodit ven *9* Řekla ale, ať si z toho nedělám hlavu, prostě jen doma řekne, že se jde učit ke kamarádce *1* *15* Dělala to prej už několikrát:-) *14* Je to na houby, teď se s ní už skoro přestanu vídat *9*
  • Ráďa

Kde je Ráďa???Chybí tu..nevíte o ní?
  • Re: wellnes

Ty sis to parádně užila!!Chci takýý:)
  • Re: víkend na slovensku

Mey,ten konec byl nádhernej.D:Ds Hani:D:D..
    Jinak vidím,že sjte si to pardáně užili!!!To je dobře!!Ale dávej an sebe pozor,a ten ultrazvuk nám do detailu přibliž:)...a v kolikátém vlastně jsi??:)Hlavně ať ten bejvák je good,táta je hodný,že náký "našel":)..
  • Re: Dobrej i špatnej víkend

Ahojky:)Mno já jsem měla taky docela good víkend,když jsme u té rodinky tak jsme byli na zahradě a o v sobotu,a v neděli jsem byla venku s kámoši:)sranda byla.
    Mrzí mne,co se u vás stalo!!Ale bude to zase dobrý.Jiřík byl skvělý i na těch 15min:)A jak jsem řekla Hani,nic mi do toho není,ale měla by jsi LEŽET!!Mohlo být ještě horší:(a to přeci nechceš...že?..
  • Re: Re: Re: Re: Večer hroznej

To je jasné,že jsi neměl čas!:)Jiank jsem ráda,že V je zase šťastná!!!No jo,po tvým boku by byla asi každá co??:)A taky jsem ráda,že jste si ten víkend užili!!!!!:)A´t je tich chvil mooooc:)Přeju,přeju *14*
  • wellnes

Já byla na tom wellnes víkendu a bylo to úplně super,bájo,odpočinek,relax atd.;-)masáže,bazén,aerobic,step aerobic,pleťová maska,manikúra,ležení a poslouchání relax hudby,prostě co lepšího může být než jet někam úplně mimo na úplně super víkend a pořádně si to vychutnat aniž by někdo něco chtěl.Jsem absolutně free a za první klientkou jedu až v 10hod. a pak mám další až navečer a toď dnes vše,ale zítra to už bude nadupaný.Mey,to je krásný!Hanisko na ten bohémský život si dej pozor ono je užívat a užívat;-)Aby si se ještě bezhlavě nezamilovala,to bude pak těžký odjet do Prahy.Už máš nějakou prácičku nebo ještě hledáš?Pa pa pa!
  • víkend na slovensku

Nazdárek *5* !Já měla s Vladem prodloužený víkend,jeli jsme na slovensko za jeho bráchou,kterýho jsem viděla jen jednou *5* koupil nám pro budoucí mimčo plyšovýho hrošíka,míček a protiskluzoví ponožštičky,hrozně malí *4* je úžasnej *4* na slovensku to byla paráda,jsme si to užili a zapařili,já teda pařila s colou a mulťákem,měla jsem břicho plný vody,ale Vlado s bráchou a ještě jednim kámošem si zařádili *5* Jinak dnes zase do práce a ve středu jedu na kontrolu,tak jsem zvědavá,už bude i ultrazvuk,jsem z toho nervózdní *9* no děs.Táta už má pro nás dva tipy na bejvák,tak to příští týden shlídnem *5* Se bavte a Hanisko pozor ať nemáš za devět měsíců překvápko *15*
  • ken

Re: Re: Re: Večer hroznej

Taky si myslim, že to táta trochu přehnal! *3* Omlouvám se, ale o víkendu jsem neměl čas napsat *4*Jinak to bylo super!!!Z pátka na sobotu spala V. u mě doma, ale nic z večera nebylo, protože jsem jí musel neustále utěšoval!! Bylo mi jí tak líto *9* Nakonec mi usnula v náruči a nechtěla se mě pustit, tak jsem jí odnesl do postýlky *3*Druhý den byl celkem v poho, chodily jsme po Praze a sem tam byla nějaká ta líbačka *14* *15* Moje rodiče nejsou většinou přes víkend doma, takže jsme ho měli celý pro sebe! *14* Když jsme si v sobotu večer lehli do postýlky, tak se mě Verča zeptala, jestli bych jí něco nemohl splnit. *1* Řekl jsem co by to mělo být a ona mi odpověděla, že chce aby tohle byla její první nezapomenutelná noc! *15* *1* Chvíli jsem přemýšlel a pak jsem řekl, že bych jí to moc rád splnil, ale nechci aby měla nějaké problémy, že nechci aby se stalo něco, čeho bysme pak litovali *3* *4* Verča se pousmála a souhlasila :-) *14* Pak jsme se líbali, mazlily a tulily k sobě!Byl to super bezva večer!! *15*
  • Dobrej i špatnej víkend

ahojík lidičky tady to nějak vázne tento víkend...každý někde lítá co?! Tak jakej byl víkendík ...povídejte přehánějte?! Já sem měla pátek uplně pecička byla sem s Jirkou v pizzerii a pak sme spolu byli celou noc a sobotní ráno...šla sem mu pro snídani on udělal čajíky no prostě parádička *3* . Sobotní večer už byl horší měli sme na zahradě takovou malou párty a celá rodina se tam pohádala kvůli babice protože je hrozně moc urážlivá...táta se skoro popral se strejdou no prostě fakt hrozný...nikdy takovou hádku už nechci zažít.Brečela sem Jirkovi do telefonu co se stalo a on zamnou večer přijel ale byli sme spolu asi jen 15 min...uklidnoval mě atd..no zlatíčko *3* Dneska sem skoro celý den ležela protože mě furt bolí v krku ale zachvili jdu s Jiříkem ale jen na chvili...musim ho vidět i když vim že bych měla ležet.Tak to byl muj víkend... pá pá lásky.. *3*
  • Re: Re: Večer hroznej

Tak to byl fakt hrozný večer.Verča to všechno odnesla a ty také!Její tatínek by se jí měl omluvit a tobě také!Snad to bude v pohodě.....Verča na to zapomene určitě během víkendu s tebou,ikdyž myslím,že jí bude těžko jít dom.Snad to zvládne!Buď jí oporou!:)Držím palečky!A užijte si víkend:)
    Hanisko,ty chceš být asi víc nemocná než jsi!Takže až přijdeš tak lehni do postele a Jirka ať tě otepluje lidským tělem.D:dne fakt!Dej pozor!Ok??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit