-
Re: Re: nový den,nový šéf
Má renault megane sedan,pěkný *14* ale né úplně nový,ale to nevadí,hlavně že je a že jezdí,je jen 2roky ojetý,což neni moc *5* Patrick si teď toho nandal na bedra moc,mám o něj trochu obavi aby to zvládal atd. *9* V práci to mám docela dobrý pracovní doma od 8-16hod.Tomáš usnul u televize,byl nějaký out z práce *4* tak ho vzbudim a půjdem spát,tak že Dobrou noc,koťata! *3* -
Re: tak že...stručně
Ty vago,to bylo tak stručné:).No škola-fajnky,ve čtvrtek se už budem učit takže vopruz,ale myslím,že to zvládnem.Jinak jsme si ty 2dny užili:DVe škole sranda,atd...:D
Nestačím tě stíhat!!!Já bt tebou tak nevím co dřív *1* ... -
Re: nový den,nový šéf
3 měsíce utečou jako voda.To si piš:)takže za chvilku bdueš pravá ruka:D:D...
Tomáš.No co by tě asi měl naučit:D:DSe nech překvapit.
Hanisko-ty máš nový objev!Povídej,přeháněj,detaily: )Ty vole,Patrick má autíčko,a jaké??? -
tak že...stručně
Rychle a stručně... *3* Kene pohoda,že se ti ve Francii líbilo,Monako bych taky rád viděl,už jen proto že se tam koná závod F1,s Verčou držim palce,svůdníku *3* Hanisko,to teda koukám jak si se rozjela,doufám,že se dozvíme víc *3* Týnko,co škola?Wall,co kariéra?Mey těhotenství?Pedrisko,jaký jsou tvý hobby?Na to by vlastně mohl odpovědět každý *3* Já mám autíčko,je to super už si ho nemusim jen půjčovat a víc toho stihnu,jsem v jednom kole šílený,práce na plný ůvazek,učim házenou,v pondělí mám fitko s kámošem a taky se ještě domlouvám na kurz buď řidič sanitky nebo rehabilitační kurzy...... *3* zatím uvažuju za pomocí dvou doktorů na co by mě daly *3* Čau a velkej pozdrav! *3* -
MILUJU WENTÍKA
DEKUJU ZA ODPOVĚĎ *14* *14* *4* *4* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
nový den,nový šéf
Tak dnes to bylo náročný *9* pravá ruka šéfa budu až tak za tři měsíce *9* Sekretářka jeho je dost přísná a odměřená *9* šéf je fajn,odpoledne jsme tam byly hoďku bez tý semetriky,říkal mi co a jak a byl milej,prý Tomáše zná už léta a prý je to dobrej chlap *1*určitě mě prý hodně naučí *1* tak jsem zvědavá co *15* *15* *15* protože mám pocit,že Tomáše znám až moc dobře,ale ještě mě může překvapit *3* Klape nám to suprově! *3* Hanisko to je fakt bo-mba! *1* Povídej,to musíme vědět,jak vypadá,jméno,randíte spolu?atd.atd.atd.piš *4* Patrick má nové autíčko dnes se předvedl ukázat,tak mám radost,že má radost *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Francie
Ach,ach,to muselo být vážně super,sis aspoň pořádně odpočinul,nabral sílu a elán a teď to půjde všechno samo *14* Je hezký,že si na Verču nezapoměl *3* super! -
Re: Re: Re: Re: Francie
*14* *14*
*14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14*
*14* *14*
*14* -
Re: Re: Re: Francie
Francie.Krása!!Tam chci!:)Hlavně,že sis to užil,musela to být paráda...:)
Jo škola,dává zabrat,ale tak za chvilku to všechno doženeš:)My tě taky máme rádi *14* -
Re: Re: písám,písám...
Tak to je bezva! *15* Jsem rád když slyšim, že máte přítele, protože vim jaký to je být sám *15* *1* Když má člověk kamarády, tak je to super, ale když máš přítele, je to nepopsatelný *1* *14* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Čau
Soorrrýýýý.....to měo být k Rádě:) -
Re: Re: písám,písám...
Ráďo-tak to myslím,že je to hodně VÁŽNÉ:)...s tou sekretářkou,třeba nebude až tak hrozná..:D...Možná má asi nervy,že ji sebeerš místo,si to ber přijdeš a budeš hned šéfíkova pravá ruka....ale co!!!Palečky!:) -
Re: Re: Francie
No, chvi jí pozvat do kina, ale asi až někdy příští týden *3* *15* Nějak to teď ve škole vůbec nestíhám, máme občas do pěti a jinak minimálně do dvou *9* je to strašný *9* Ale na Verču a hlavně na vás si vždycky čas najdu *1* *15* Mám vás totiž všechny moc rád *14* -
Re: písám,písám...
Ahojík Ráďo takže sis pěkně užila víkendík koukam co?!Jinak mezi váma je to asi hodně vážný co když už tě představuje jako svou přítelkyni. A jak bylo dneska u nového šéfíka???Povídej...! *3* JInak já tedka zažívám jednu noc krásnější než druhou. Nemůžu vám tu noc líčit až do detailu přece jen tu jsou mladší lidičky.Asi takhle provozuju uplně úžasnej sex s uplně krásnym klukem (znám ho už dlouho), je sice o rok mladší ale je to fakt bombička.Sem za tu noc dycky tak zničená že pak celý den spim *1* Mno zachvili jdu cvičit a pak znova za nim uplně se těšim. *3* pa pa *4* -
Re: Francie
Mno tééda Kene tak aspon že sis to tam krásně užil. A ty kostatky a delfíni museli bejt super...jednou sem na takovym představení delfínů byla taky *3* To se ani nedivim že měla obrovskou radost...taky bych měla. Je bezva že si na ní nezapoměl a hlavně že už si tady.A kdy jdete na další nějaký rande s Verčou???? *3* -
Francie
Tak konečně PÍŠU!!! *3* Bylo to super, koupaly jsme se v Azurovim moři, vlny obrovský a na pláži spoustu holek, (ale nebojte měl jsem oči zavřený! *1* )Jinak jsme byly na představení kosatek a delfínů, podívat se do Monaca a různých měst, jako fakt bezva!! *14* Vzpomínal jsem na vás určitě by se vám tam taky líbilo!Veronice jsem koupil náramek na ruku, ty má hrozně ráda! *15* A pak jsem pro ni vystřelil na pouti medvěda!!! *14* Měla obrovskou radost! Včera jsme se viděli, ale jen před domem! *4* Tak a teď jsem tady! Sice moc nestíhám, ale určitě na sto procent tu každý den něco napíšu! *4* Jen Ráďo, co je s tou sekretářkou? Jen mi to okresně řekni, asi si nestihnu přečíst všechny příspěvky! *14* *15* *1* -
Ráďo-tak to myslím,že je to hodně VÁŽNÉ:)...s tou sekretářkou,třeba nebude až tak hrozná..:D...Možná má asi nervy,že ji sebeerš místo,si to ber přijdeš a budeš hned šéfíkova pravá ruka....ale co!!!Palečky!:) -
písám,písám...
Čautě koťata *3* Jak se vede? *4* Já byla o víkendu s Tomášem na chalupě,soused tam pekl prase a dělal takovou párty tak jsme se zůčastnili *4* představil mě jim jako svou přítelkyni už né kolegyni jako tenkrát *1* soused se pobavil *1* že jsme to dali dohromady *14* Jinak zítra jdu k novýmu šéfíkovi a bude mě tam mít nastarost i jeho sekretářka *9* neni zrovna nejsimpatičtější *5* Písejte,pá!Kene jak bylo ve Francii?Hanisko jakou noc si prožila a chci vědět detaily! *4* -
Ahoj zlato *14* Ty si se nám teda toulal dlouho *1* a co Veronika?Už jste se uvítali? *14* -
Re: návštěva
Tátu máš super a to je hlavní *3* ,až máma uvidí mimi vyměkne *4* Hodně zdravíčka a štěstíčka *14*