-
Re: Re: Re: Na chatě super
To jsi si to fakt užila... *3* docela jízda... *3* a bude pokračovat nějaký románek s nějakym klukem z chaty? *3* Wall se začíná vybarvovat *3* -
Re: Re: Re: Otázky
Á sakra.... *3* Mám odpovídat?Nepoužil,myslim,že je to spíš pro holky,pro nás jsou spíš video nebo časopisy... *3* jak dlouho vydržim...?hodně dlouho... *3* -
Re: ..
Myslim,že takový by se i tady našli a někteří na kluky jsou někteří ne;-)To je otázka vkusu,orientace atd.Kam patříš ty?Váhám,protože sis dal přezdívku hodný chlapeček:-) -
Re: MILUJU WENTÍKA
Zamilovaná,myslim,že Wentworth nepatří mezi kuřáky! -
Re: Re: Otázky
Mikel,v klidu,Haniska mi pouze odpověděla na otázku,to jsem chtěla vědět já,jestli ti to vadí tak to přeskoč a nečti:-(
Hanisko jestli souhlasíš vyberu nějakou tu slušnější:-)
Tak,že"kdo chce"odpoví na druhou(stačí napsat jen ano-ne)a třetí otázku:-)tak že pozorně číst,Hanisko ty nám taky odpověz:-)Odpovědi pište slušný a stručný,přeci jen je to stránka kam chodí i mladší tak aby to tu neznělo nezvrhle!Děkuju.Odpovím první abyste věděli jak to má vypadat:-)
Tak,že ano:zkusila jsem nějakou,vydržim tak tři měsíce. -
..
super kost *1* škoda, že takoví chlapi nejsou i tady *14* eště by pak zbývalo aby byli na kluky *9* haha *1* -
MILUJU WENTÍKA
Prosíííím přidejte se do fanklubu Wentíka ať má přes 1000 fanoušků *1* *1* *1* *1* Díííííky všem kteří se přidaly -
Re: Otázky
Hele to neni diskuse o SEXU jasný??? *7* *7* *7* *7* -
MILUJU WENTÍKA
Prosííím jestli někdo ví jestli Wentworth kouří ať to napíše.Bylo by ošklivé kdyby kouřil *9* *9* *9* *9* *9* *9* .To se nesmí stát *13* *13* *13* *13* Všechny vás zdraví NEJVĚRNĚJŠÍ FANYNKA WENTÍKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Díííík za odpověď.Mocinky mi na tom záleží.Četla jsem,že NEKOUŘÍ,ale vy ste moje jediná naděje jak si to ověřit.Ještě jednou Dííííík za odpověď.Jste prima *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Otázky
Takže byly tam otázky typu: Holíš se dole? Používáš při sexu nějaké erotické pomůcky,jestli jo tak jaké? Jak dlouho vydržíš bez sexu aniž bys musel masturbovat? Řekni nějaké sexuální tajemství. Jseš hetero,bi nebo homosexuál? Jaká je tvá oblíbená sexuální poloha (předved)...atd ...už si to všechno nepamatuju.A pak tam byly ty úkoly no! *3* -
Re: Re: Na chatě super
T jsi se etda rozjela,Hani!! -
Re: Re: Re: Kristýnce
Ta to je fajn,že se ti fotečky daří:) *3* .Ta Grace se teda má!Fotou od profíka *15* ...byhc taky brala *5* .
Děkujkůů moc,už si pro men toho hodně udělala,a to ani se neznáme osobně!
*4* Si vážně,naše MAMINKA *14* ...
K té Grace.Proč koukala s údivem??To neviděla partičku lidí? *1* *15* ...a ta její kamarádka.Ta se teda měla!!!Pro ní to jak si psala,nic není,ale pro NÁS!To by bylo NĚCO!Každý by ho chtěl vidět,i na dálku *14* *3* ...co už...
Děkujkůů,za odpověď,Macíku náš *14* ..a zase napiš!Posílám pusu do Londýna *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: co dřív?
wau wau,Ráďo to je pěkný;-)tak hlavně že to klape a v práci snad brzo povýšíš,to jsou dobrý vyhlídky.Tomášek se na tebe bude aspoň více těšit a vážit si tě bude určitě,chlapi mají rádi když má holka svoje cíle a snaží se. -
Re: Re: Re: Re: Re: myslet na mě...
Ty sporotvče:-)pak dej vědět jak jste dopadli;-)a hraješ v tričku nebo bez?:-)Jednou jsem byla se podívat na plážoví volejbal a bylo to hříšný,hmmm?:-) -
Re: Na chatě super
Bezva:-)Tak to si měla dost rušný,procházka takhle večer,jejda:-)a flaška no to je klasika,jaký třeba otázky?Zkus nějakou vybrat a vložit jí sem a kdo bude odvážný ať na ni odpoví,může to být sranda:-)))Zase se trošku poznáme i z jiných stránek ;-)Četla si o tom Patrickovi?Rozpovídal se o svých průšvizích,odvaz:-)ale jinak je milej!Jinak já jsem měla pracovní den až do teď a vyrazim na chalupu za našima,bude grilování,posezení,rodina,přát elé atd.idilka,se těšim,klid a relax to potřebuju;-) -
Na chatě super
Ahoj lásky tak už sem se vám včéra vrátila z chaty ale nemohla sem písnout protože sem tu vůbec nebyla ...ani sem nezapnula komp.Takže na chatě to bylo fakt super hned první den večer sme začli nějak pít a pak sme šli asi v 11 večer do lesa na procházku (bez baterky jen s 2 telefonama) takže to bylo docela hustý sebou sme měli flašku bílýho vínka a sprite takže sme kalili po cestě mno byla hrozná sranda šli sme takovou štreku! Pak mi teda bylo trošku víc špatně ale druhej den to bylo už v poho...s kámoškou sme si rozdělili frajery a už to jelo *1* *4* . Hráli sme erotickou flašku na mobilu...takový úkoly a otázky co tam byly sem myslela že chcípnu fakt *1* ...suprově sme se bavili.Mno a včera sem byla s holkama na diskotéce a přišla sem v půl čtvrtý ráno..dneska jdem znova...hrůza už sem uplně unavená tak si jdu nachviličku hajnout. *3* Hrozně ste mi chyběli... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: co dřív?
ahojky úrčo to Ráďo zvládneš ...začátek bude sice asi trošku horší ale pak už to pujde samo...mno a Tomáš to bez tebe v práci přežije...doma si tě užije až až... *3* -
Re: Re: Re: Re: myslet na mě...
úrčo vyhrajete... jinak kalbička na chatě byla fakt super... napíšu podrobnosti. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Fotou
Souhlasim,dozrává v krásnýho muže.I když nějaký fotky kde je mladší jsou povedený,ono můžeš fotit sebehezčího člověka,ale když ho děsně vyfikneš a vyfotíš ho před špatným pozadím ve špatném světle,tak ten člověk naprosto ztratí tu krásu,která tam má právě vyniknout.Když prohlídnu všechny fotky tady,je to znát,která je viditelně hezčí a ve který zaniká.Upřednostňuju přirozenost otevřené prostředí ulic nebo jednoduchý jednobarevný pozadí,žádné počítačové nebe apod.I když jsem přemýšlela o kurzu na pc,retušérství někdy je to zajímaví,ale jsem klasik *4* Jednu fotečku jsem si vytiskla a nalepila u velkýho zrcadla,co máme s Grace,lepí me tam naše celebrity,vypadá to umělecky *4* máme jich tam asi 14. -
Re: Re: Kristýnce
Fotečky se mi teď daří,vycházejí dobře a mám se taky dobře.Čekám až Grace přijde z práce a vyjdem do ulic Londýna,chtěla jestli bych ji neudělala nějaký pěkný fotky.Mluvila jsem s ní o tobě a navrhla,že bychom se mohli nějaký víkend vydat na výlet do města škol Oxfordu,prý tam byla jen jednou,tak uvidíme třeba i něco vyzjistíme *4* Nejdřív si dej menší laťku,gympl na výbornou a pak nasaď laťku další.To víš,že na tebe myslim a nejen na tebe,na všechny co tu jste.Ukazovala jsem Grace Wentovi český stránky,koukala s údivem.Taky sledovala PB a její kamarádka Wenta viděla na dálku,ta kamarádka se o něj nezajímá,je to mamina dvou dětí,jen prý viděla chumel lidí a jeho.Posílám vám Londýnský pozdrav Macík *4*