Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 20.:(

Went je 20. nebo 21.!!!to je strašné!!Měli by jsme něco dělat!
    Sůíbili jsme si,že to tu v září rozjedem,tk doufám,že to splníme:)
  • Re: Fotou

Zapoměla bych!!!Jsou tam nové fotky k 4.řadě:)promo i k dílům....zatím jich moc není ,ale budu se snažit je najít:)
  • Fotou

Ahojky!!!Konečně se mi autorizovali ty fotky,některé jsou staré ještě z doby kdy natáčel film Lidská Skvrna,ale doufám,že se vám budou líbit!!!Našla jsem ještě pár fotek a budu je sem dávat,ať je na co jukat:)....doufám,že se vám líbí:) *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jsem happy!

Souhlasím s Wall:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Chata

Já se přidávám k ostatním,též ti blahopřeji Mey a doufám že si těhotenství i mateřství užiješ,je to dar.Jména jste vybrali hezoučký.

Hanisko,užij si to tam s partičkou a pozor na alkohol a následný bolehlav:-))))jak píše Patrick.Kdo tady ještě rád kalí?Já nějak ne,piju minimálně,škodí to postavě a hlavně pleti:-)))tak že pozor pozor?

Mám chviličku tak se pokusím taky napsat,když už jsem se k vám tak nějak přidala:-)Patricku,ty jsi pěkný číslo,souhlasim s Kristýnkou,tátovi se moc nedivim,ale co bylo to bylo pořád jsi jeho syn a měl by stát za tebou akord teď když si se polepšil,měl by tě podpořit,obejmout,moc tvýho tátu nechápu:-(a je mi to upřimě líto.Já mám s rodiči krásný vztah,naštěstí.Ale máš úplně skvělou ségru a i tvůj starší brácha ti jistě pomohl.Třeba až se oženíš a najdeš si báječnou holku tak trochu povolí.Stejnak si číslo;-)a stihnul si toho opravdu hodně,ale teď je z tebe vyrovnaný,úžasný kluk,kterýho tu mají všichni rádi;-)

No,jasné když se jukneš z jeho hlediska tak by mne asi taky odvezli:Dale to,že ti nevěří,apod...to fakt není táta..prostě,měl by se za sebe stydět!Jak může táta nechat vlastní dítě,vyhodit ho z domu??BYlo mu někdy smutno??........třeba to drží v sobě,nevím...ale vím,co řekla Mey a já to řeknu taky-Máš nás,sourozence,lidi co tě mají rádi,ikdž nemůžou pořádně nahradit tátu,tk přeci se snaží......nezapoměň-jsme tu s tebou!!! *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Chata

Musím přiznat,žese mi tyhle jména taky fakticky líbí!!!Vanesska je kráné jmnéno a Marika též a Vlado to je jasné:)..
  • Re: Re: Re: Re: Re: škola.....

Neboj za chvíli to vidět bude... *3* Hlavně,že ti chutná a příznaky se můžou dostavit i později... *3*

Holky mě chtějí potěšit a podpořit,já to beru,je to od nich hezký... *3* jsou milý.I když Mey máš pravdu ty,dobrý to nebude,už to neni dobrý 6let,ze dne na den se to nezlepší...Začlo to v 16ti,když jsem začal kouřit(jinka jsme nekuřácká rodina)a flákat se u každýho seriálu.Pak jsem se flákat přestal v 17ti vyzkoušel extázi,žádná výhra,radost na čtyři hodiny a pak šílená bolest hlavy a někdy i zvracení tak že nezkoušet...!To už táta pěnil,když se to dozvěděl týden na to si pro mě přijel na policejní stanici,za napomáhání u výtržnictví,smázlo se to,ale tátu skoro odváželi.V 18ti jsem měl řidičák a šup na černý závody,ale jen 2x,vyhrál jsem 7tisíc v tý době velká částka,táta peníze viděl a obvinil,že kradu na drogy,těžko vysvětlit,že to tak neni,nevěřil mi ani slovo.No,a pak konečná,rvačka,ublížení na zdraví,hrození vyhazov ze školy,zápis v trestným rejsříku,soud atd.....ale na konec se to vyřešilo domluvou a bylo to dobrý,ale táta mě málem vyhodil z domu.Šklou jsem,ale vždycky zvládal,byl jsem šprt.Teď už nekouřim a přes dva roky sekám latinu,ale tátův vztah ke mě se nezměnil a nezmění,né jednou mi dal facku.Toď vše o mě...jo a ještě tetování ho roznítilo.... *3* Co ty a máma?
  • Re: Re: Re: Chata

Dvě holky,dva kluci,to zní hodně dobře *3* Ráda kalíš co? *3* Pozor na kocovinu a na sebe... *3* určitě si to užij a pak podej zprávu ať se něco dovíme... *3* Mey to je úděl práce co?Jména si vybrala pěkný,taťkové jsou rádi když se kluk jmenuje po nich,ale holčičí jména jste vybrali fakt pěkný... *3* super.

Jo,Vlado je supráckej,dost mě podržel *5* Na bříško jsem zvědavá,furt mám tehdence se koukat do zrcadla,trapný *5* nepřipadám si jako těhule,nemám žádný příznaky až na to že mám furt hlad jako vlk a snim toho víc než Vlado *8* *15* se mějte!

A kdo depky nemá,co? *5* Hlavní je se s tim umět vyrovnat a něco dělat,nesedět *13* Patricku no to je síla,já teda taky ještě neřekla našim,že jsem v tom.Líbí se mi jak každej říká,že to bude o.k.Z předešla vim,že si tu snad ty nebo ségra psal,že ten vztah máte na draka už delší dobu,jak to vzniklo,teda jestli chceš o tom mluvit? *5* Někdy jsou rodiče prostě proti nám *9* ale co tobě řekl fotr je hustý.Ale máš tady nás? *15*
  • Re: Re: Chata

To je vodvaz,si to užij naplno *5* !To máš dobrý,to ti možná vyléčí i depky *5* hukot!Já zase napíšu až o víkendu,kolegyně je marod *9* tak jsem v trafice sama od 7-19 šílený *16* Jména vymejšlíte dobrý,v tomhle ale máme jasno,kluk bude po Vladovi a holka buď Marika nebo Vanessa *4* se mi tyhle jména líbí,hlavně mám ráda houslistku Vanessu Mae *1*
  • Re: Chata

To je dorbý:Ddva dny,dvě holky dva kluci:D:D....budeš mi chybět:)v pátek to tu roztočíme,drahoušku.D:D...Pá,u
  • Chata

Ahojík lidičky tak já vás na dva dny opustim jedu s kámoškou a dvouma klukama na chatu na dva dny *3* budem kalit ....mějte se tu hezky a nezlobte..v pátek sem tu jak na koni! Mám vás ráda *14* pusinku všem *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)

Patricku,men se to moc líbí:)aspoň se lišíš od ostatních:)to samé já....,prý mám moc složité jméno.DKristina to přeci není??!!:):D...Natálka je také pěkné jméno..a co ty Páťo,který se ti líbí??
  • Re: Re: Re: Re: Jsem happy!

Patricek má pravdu!:)ale to zvládneš Hani:)....já taky mám takový depky:(a je to hrozný....ale uvidíš,všechno bdue vph.... *4*
  • Re: Re: Re: Jsem happy!

Jo asi jsou ty prázky už moc dlouhý ale snad zachvili budu mít v praze práci tak to bude lepší... *3* Díky za tipy Páťo! Neboj doma to bude lepší musíš dát tátovi trošku čas on se stim srovná brzo a zase to bude OKI *3* Jo to máš pravdu že děti zvedaj náladu...tak hezky kreslete. *3*

Mey,taky to máš veselí,co?Ale bříško ti bude slušet... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit