-
Re: Re: Re: zatím pa...
Taky přeji,a měl by jsi otevřít tu poradnu!URČITĚ:) -
Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!
J eto roztomilý..:)ještě víc by to bylo roztomilý napsaný na lístečku...kino?:D... -
Re: Re: zatím pa...
Hezky si to tam užíj Paťo a vrať se nám v pořádku zpět. *3* A až se vrátíš budeš nám vyprávět jak ses měl jasnýý.Budeš nám tu chybětUžíj si to *3* *4* -
Re: červená knihovna...
Patricku strašně moc děkuju *1* Docela jsem rád že nekoktám sám *15* *15* Hlavně si to užij v Itálii(maj tam hrozně dobrý pizzi!) *4* *14* Tak si dejte do nosu a brzy se nám vryťte, i když já tě asi nepřivítám, protože v pátek jedu do Francie *3* *1* Tak zatim Čau a DÍK *15* *14* -
Re: zatím pa...
Mno tak to máš pravdu Mey že by si měl Patrick otevřít nákou poradnu protože to fakt bylo dooost dobrý *4* Hezky si to Páťo užij v Itálii ...pak nám budeš vyprávět jasný. Budeš nám moc chybět...aspon že tu budem mít tvojí sestřičku (teda doufám že nejede stebou)! Jinak Mey závidim ti že umíš vařit ...to já fakt ne... nemam k tomu zatim žádný sklony ale tak až budu muset tak se to snad naučim *1* -
Re: co s ním....
Páťo mocinko moc ti děkuju ani nevíš jak moc si mi tedka pomohl. Něco z toho zkusim a pak uvidim bud se chytne nebo ne! Když ne tak ho pošlu někam... někdo takovej mi za to přeci nestojí ne?! Ale fakt ti moc děkuju za rady...seš moje zlatíčko!!! *3* *3* a vy všichni co ste tu tak taky!!! Miluju vás *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!
Já byla s Vladem asi na druhým rande na diskošce,mělo to být v klídku,jen že se děsně opil a já ho pak vedla domu,ještě doma hodil šavli,prostě dojem *9* ale líbil se mi,tak že jsem to přešla *5* prý se ožral protože byl nervní a měl strach,dal si na kuráž jenže si jich dal jaksi víc *8* dneska se nad tím fiaskem pobavíme *15* jestli tě má ráda,tak si nelam hlavu,zasekávání je ještě v pohodě *5* -
Re: zatím pa...
Patrick by si měl otevřít nějakou poradnu,dost,dost dobrý *5* Děkas,užij si to tam a pozor na divoký italky *15* Já utáhla Vlada na jídlo,už od 15ti vařim tak že se mi má píle vyplatila *5* Patrick má pravdu,holka by měla být pro kluka něčím vyjímečná *4* nebo *5* Jinak já taky pojedu na dovolenku v sobotu,ale jen do Krkonoš *5* -
zatím pa...
Zatím pa!Já se musim s váma už rozloučit,zítra odjíždim do Itálie na 10dní,tak že nebuďte smutní,zoufalí atd. *3* Jo,Hanisko pointa toho co jsem psal je,že kluk pak na tebe bude víc myslet... *3* Týnko moje,pedrisko a Mey(máš krásný jméno Maria)mějte se tu hezky,opatrujte se,zamilujte se(kromě Mey,ta už má svýho prince)a buďte v pohodě! *3* Ostatním po uši zamilovaným,ať vám to klape!!!!!!a nebojte se.... *3* -
co s ním....
Hanisko,v první řadě se nenabízej,dělej,že si nad věcí,dej mu najevo,že je ti fuk když ti nenapíše,máš přece i jiný kámoše a lidi...jen tak mimo řečí řekni dnes mi psala kámoška tohle a pak bývalej spolužák tohle,třeba si to i vymysli... *3* důležitý je upozornit na slovo"napsal",neboj nám to občas dochází později,že máme taky holkám psát... *3* A když budeš s nim,buď nezapomenutelná,vyfikni se nějak vyjímečně,nebo něco zajímavího řekni,směj se to mu co říká(to máme obvzlášť rádi)nebo ho překvap něčim... *3* Mě teda jednou vyrazila dech jedna holka Alice,byla výrazná co se oblečení týče a jednou přišla na rande v něčem docela decentním,čekal jsem na ni a ona se ke mě přímo rozběhla,skočila na mě a začala mě líbat,pak mě vzala za ruku,vláčela mě za sebou až na prolejzky na houpačky a byla děsně roztomilá *3* -
červená knihovna...
Tak začnu u Kena *3* nemáš se čeho bát jak řekli holky,oba budete nervózdní...aby jsem tě taky pobavil,vzal jsem kdysi holku do Zoo,stáli jsme před výběhem medvědů a já chtěl o nich něco říct a nemohl jsem si vzpomenout jak se jim říká,tak melu"ty,no ty zvířata...tyhle,to jsou medvědi,no a..."a to byl konec,byla bystrá a dodala"jo,tyhle medvědi jsou lední medvědi a bydlí na Antarktidě,viď?"byl jsem hotovej *3* Hlavně nedej znát,že snad koktáš,nebo si se zasekl,tvař se přirozeně a neupoutávej na to,neomlouvej se,prostě mluv,jeď... -
*1* *1* Vy jste všichni tak povzbudivý *14* *4* To prostě dodá člověku sebevědomí! *3* Uvidíme? *7* *3* Za týden se tomu budu smát *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)
Ráďo jestli ses rozhodla dobře na to přijdeš až časem ale já si myslim že úrčo jo! *3* To že ti nenepsal ani sms mělo úrčo nákej důvod nebo se třeba nechtěl hned takhle vnucovat...aspon že vám nechal hodně práce a že se nenudíte v práci *1* Mě David dneska taky nenapsal jen ráno na icq a to je všechno pak zmizel a ani neřekl ahoj *9* *9* vůbec nevim co snim mam dělat přijde mi že semnou bejt asi nechce nebo já nevim...nevyznám se vněm *9* Sem z toho uplně hotová *9* chjo..když sem snim tak je to super ale jak ne tak je to hrůza.Nechci se mu pořád vnucovat *9* PLEASE PORADTE!!!!!!!!! -
To je jasný že to nechceš pokazit ale to ona taky ne...uvidíš bude mít uplně stejný myšlenky jako ty aby nic nezkazila. Ráďa má pravdu. *4* A to jak sí jí řek stim kinem vůbec nevadí že ses trošku zakoktal...když máš totiž někoho rád a záleží ti na něm tak prostě koktáš no...to stává a mě to tak přijde roztomilý. První rande si užiješ neboj bude to OKI!!! *3* -
Ahoj *15* Díky moc Ráďo *3* Alespoň teď budu trochu vědět, co si holka myslí nebo o čem přemýšlí *3* *1* Jinak tobě přijde roztomilý, to jak jsem koktal? *4* Nejdříve jsem si připadal trapně, ale teď se tomu směju *15* Také se mi líbí, že se jmenuje Veronika-jako z Útěku! *15* *3* Strašně jsem se vždycky smál, jak si lidi nacvyčují rozhovor před zrdcadlem a obávám se, že to budu musel zkusit také *1* *15* *3* Ještě jednou moc děkuji za rady, to víte je to moje první rande a nechci si ho zkazit *4* *1* -
Prokletá,zakletá apod.nejste ani jedna! *13* Prostě jen zatím nebylo štěstí,ale ono přijde *4* *4* *4*
Jinak od rozvodu s žádnou nežil a s poslední holkou byl tři měsíce *8* -
Prostě ho zkus nějak překvapit,vzít na nějaký čupr místo,zařídit noc v nějakým penzionu je toho dost *4* Ultimátum to je,ale rozhodla jsem se,ještě nevím zda dobře,ale rozhodla pro šéfíka,jinak jeho jméno je Tomáš *14* nenapsal mi ani sms a v práci to bylo bez něj prázdný *9* ale práce nám tam nechal dost,to jo *5* -
Jé,Kene to je bomba *4* úplně super *14* Je jedno jak si to řekl,mě to třeba připadá roztomilý *14* Hlavně neměj obavi,věř mi ona je bude mít taky,zda jí to sluší,zda radši neměla jít v tom či onom,co si asi o ní myslíš,doufá,že neřekne nějakou blbost,a jaký téma nasadit atd.atd.buď v klidu *4* a prostě si to užij.Verča,to je hezký jméno *4* -
Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!
No, ono se vám to řekne, když jsem jí tenkrát chtěl pozvat do kina, hrozně jsem se zasek! *3* Prostě jsem úplně zakoktal a trvalo mi dlouho, než jsem řekl kino! *3* Bylo to: "....A nemohl bych tě?" *3* "Co? Jen povídej?" pobízela mně. "Víš, myslel jsem, vlastně jsem ti to chtěl říct dřív, už o tom přemýšlím delší dobu!" *3* "Tak mi to pověz *1* " doléhala na mě! A pak jsem se zasekl a pořádně: "Nechtěla bys, do...do...třeba...do...kina? *1* Připadal jsem si tak trapně! A ona jen odpovedela jasne ráda! *14* Mel jsem obrovskou radost, ale pak mi došlo, jakym způsobem jsem jí to řikal *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: I need a HELP!!!
Věřím a doufám:)že to dopadne DOBŘE!!!!a úplně souhlasím s Hani!Jsi supr,milej,kamarádskej,hezkej,vtip nej...tk nač ten strach??..dopadne to SKVĚLe!! *15*