-
Re: Re: Re: Re: Re: koukám
héééj ted se v tom nevyznám tady...co to má znamenat??? Kdo teda psal že má Marcy přijet do ČR a že jí vezme na pařbu??? *7* -
Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)
ahojík mno to víte že sem šla na randíčko...a zase to bylo super. Sice muj objev byl trošku unavenej z tý svatby ale dobrý.Nic nebylo šli sme spinkat asi v 1 ráno.Jenže už mi tyhle noci asi končí protože se jeho maminka vrací z dovči chjoo... *9* *9* -
Re: chválim!
Nevim,proč to tu neni celý,co jsem psala?pokračování bylo,že...je to hezounký.Zatim píšu naposled,jdu pracovat,užívejte si dovolený a prázdnin a nezapomeňte,myslim na Vás *4* -
chválim!
Moc chválim Kristýnku za fotky,které sem dává,jsou nádherný,vždycky se těšim na další,moc hezká je patnáctá od zadu,barvy,pozadí,Wentworth,hezou -
Re: Re: Re: Re: koukám
Neni to náhodou pro Marcy?Nebo se chceš jmenovat stejně *15* Ty si popleta *4* Jsem ráda,že mám tuhle práci,někdy je to otrava,ale baví mě zachycovat momenty,který si člověk nemusí jen pamatovat,ale může se na ně kdykoliv podívat nebo člověka vyfotit tak že je perfektní,z nějakého úhlu,nalíčenou a načesanou holku,postavu chlapa,má to svý kouzlo *4* Líbám tě zlato *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: na cestě:-)
Mladá byla to jo,ale nezkušená určitě ne... *3* pěkný dáreček... *3* Teď povídej a přeháněj ty... *3* -
Re: Re: Re: koukám
Tak se na to vykašli a pojeď do ČR,vezmu tě na nějakou pořádnou pařbu... *3* Jo,práce je práce,ale hlavně že nějaká je co?Horší by bylo kdyby nebyla...Měj se krásně! *3* -
Re: Re: Re: pro zvědavé:-)
To jo,šéf se držel... *3* A co ty Hanisko a rande,šla si na konec? *3* -
Re: Re: pro zvědavé:-)
Asi je to slušný chlap *4* když to vydržel.Ráďa tu bude psát úplnou love story,hezký a napínaví.Ráda čtu vaše příspěvky a debaty. -
Re: Re: koukám
Docela vám to závidím *4* Jo,asi do Peru,neni o co stát do neni New York,je to jedna z nejchudších zemí jižní ameriky,fotit tam budu přírodu a tamní obyvatelé,už to fotil každý tisíckrát,ale je to práce.Na net teď chodim málo,moc práce,jsem z toho utahaná,ale pořád je víc zájemnců a nabídek než v čechách,je to příležitost. -
17 jo? teda Páťo takovou mladounkou jo?!Mno ale tak jenom líbačka to nevadí *3* Jo já sem taky byla pařit ale už sem byla asi ve 3 doma pak začla bejt totiž nuda a skoro sme ani nepili.Zatim se na rande nepřipravuju muj objev totiž spinkal tedka po svatbičce a ted jde uklízet bo co *9* *9* -
Re: koukám
Ahojík Marcy dlouho si tu nebyla a moc si nám chyběla. Ty jedeš do jižní ameriky jo?!téééda ty se máš taky bych jela. A copak jedeš fotit??plavky??Mno to víš tady v čechách se pořád jenom chlastá *1* žéééé lásky moje *3* -
Re: pro zvědavé:-)
hmmm týý jova... teda nechápu jak to mohl vydržet se na tebe jenom dívat?! *7* Takže nosí boxerky jo??hmm...slušný! Mno tak děkujeme za informace a zase napísej jak to probíhá na chatě jo?! pááá *3* a hezky si to užijte a moc nezlobte se šéfíkem *3* -
Re: koukám
Zdravim tě Macíku *3* nekec a kam do jižní ameriky?Napíšu ti sms *7* Jinak určitě přijeď,byla bych moc ráda,chybíš mi *9* Pa! -
pro zvědavé:-)
Čauky! *4* Tak už jsme na chatě se šéfíkem.Večer jsme odešli do penzionu,teda asi v půl druhý ráno *1* byly jsme dost posilněný alkoholem,moc si toho nevybavuju,ale svlékla jsem se před ním do nejspodnějšího prádla abych si vzala tričko na spaní,celou dobu mě pozoroval a sledoval snad každý milimetr mýho těla *4* pak jsem hupsla do postýlky,svlékl se on do boxerek,dost slušný *8* zhasl a lehl si ke mě,ale únava byla silnější,ale ale ale políbili jsme se a pak jsem usnula schoulená v jeho objetí *14* Ráno,už byl oblečený a pracoval na notebooku a čekal až se vzbudim.No,a od tý doby už zase nic,jen povídáme.Jo,a je rozvedený,tři roky a ženatý byl"pouze"rok a nějaký měsíc,mazec *5* Toď zatím vše,písejte... *14* -
A co ty,taky si včera pařila ne?a už se chystáš na rande... *3* -
Moc jsem nespal,teď to musim dohonit...Líbačka,no?Stálo to za to... *3* hlavně mám taky okna jako vrata,ale byla to milá holka,taková moc přátelská,nebránil jsem se... *3* ale nic víc nebylo,to bych si tam netrouf...na víc alkohol ani náhodou... *3* bylo ji 17... -
koukám
Ahoj zlatíčka!Moc na vás myslim.Koukám,že je to tu samá svatba,pařba,rande atd.to je dobře,jen užívejte *4* Já mám teď dva dny relativně volno a v září pojedu nejspíš fotit na pár dní do jižní ameriky,ale ještě nevím zatím se o tom jen mluví.Moc se mi tam nechce,jsem ráda tady a zase bych ráda jela na pár dní do česka.Mějte se moc hezky,mám radost,že jste tu taková parta.Kristýnko,romky,černošky nebo rusky,všichni jsme lidi *4* -
áááá tak Páťa už se nám probudil a vrátil z kalbičky *1* Máme kocovinku jo?? ha ha mno Ráďa nám psala že ti bude asi trošku víc špatně *1* . Jinak jakto že si jí neuhlídal???Mno ono to asi ani nešlo co?!Hlavně že šéfík je super chlapík už se těšim až nám napísá nějaký detailíky *3* A co ty Páťo jaká byla líbačka??? *3* -
Už jsem doma...ještě mám trochu kocovinu a jsem hrozně unavenej,bylo to do půl čtvrtý,děsná směna... *3* Tancovali jsme dost... *3* Ráďu jsem neuhlídal ve dvě ráno jsem ji marně hledal,šéfík si ji odvedl... *3* ale je to dobrý chlap...Jinak se přiznávám proběhla líbačka,ale jinak jsem byl slušný kluk... *3*