Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Jasne, muzes to ted vzit za me *1* *3* *1* Jen hezky pis a neboj se vyjadritsvuj nazor *3* *14* *14*
  • pedriska

Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Taky mě mrzí že Prison Break na Nově skončil *9* je to fakt škoda *9* Nevím na co budu ve čtvrtek koukat. . . . no možná vím objevila jsem v novinách že polská televize polsat opakuje ve čtvrtek ve 20:00 2.sérii Prison Breaku tak se na to budu znovu koukat. *4* jinak jsem chodím celkem často jen nepíšu komentáře , tak nevím jestli mě příjmete mezi sebe . . doufám že jo . .
  • ken

Nebudte smutny:-)

Tak jo lidi, mejte se tu fajn *1* *3* ja jedu na chatu a zitra jdu na svatbu memu strickovi *1* *3* Tak to si tedy uziju :-) *15* Doufam, ze tu budete neustale psat prispevky *3* a nebudte smutni z toho, ze uz neni PB *4* I kdyz priznam se, ze ja tomu porad nemuzu uverit *3* Vzdycky jsem mel v mobilu upominku na ctvrtek, ze je PB a ted uz nebude nic *15* *14* no, nemuzem nic delat, jen doufat, ze budou trojku vysilat brzy *1* *15* Tak zatim cau cau *1*
  • ken

Re: Re: Re: End of Prison Break

Ja uz se tesim na ctvrtou radu *1* at uz ji odvisilaj v USA, *3* Doufam, ze sem prijde brzo *3* ale vzhledem k tomu, ze nemame ani 3 *9*
  • Re: Re: End of Prison Break

Můžeš nás poznat když budeš chtít...jsi tu vítaná jako každej jinej! *3* Takovou dobu bez prison breaku to asi nevydržim jako! Ale asi budu muset co?! *9* *9* ach jooo....
  • ken

Re: Re: End of Prison Break

No ja nevim, ale vzhledem k tomu, ze uz jsem treti radu videl a na prison-break.cz pisou, ze uz byla odvisilana a na jinych odkazech take, tak teda vazne nevim. *7* Jo a jeste jsem tenkrat, *1* ale to uz je vazne dlouho, psal do volejte novu, tak tam mi rekli, ze treti radu tady zatim vysilat nebudou *9* ale ze v USA mela velkou sledovanost *14*
  • Re: End of Prison Break

Já sem z toho taky šutná, vás vůbec neznam, ale to je v celku jedno. Víte vůbec, že za to nemuže nova, ale tvůrci toho seriálu. V USA se začne dávat 3. řada teprv od září. A odkoupit to můžou až po premiéře. A to bude nějakou tu dobu trvat, bo to nova nemá ve vysílacím plánu na pul roku do předu.tak sbohem
  • ken

Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Souhlasim *1* alespon tu nebudu sam *15* A k Nove *7* Jdete do P....E *10* Nejvic me stve ze svoje serialy vysilame hned, ale co se tyce zahranicnich, tak ty skoro vubec!! *16* Ofrnujou nad tim nos a nedokazou pustit par penez *9*
  • poslední díl

včera ten poslední díl byl uplně mega dobrej jako! Wentovi to tam nehorázně moc slušelo... jak uplně hustě pršelo a ty kapky deště stejkaly po jeho tváři a těle...áááá uplně byl k sežrání *14* *14* *14* ! Akorát to teda trapně zkončilo *9*
  • Re: Re: Re: End of Prison Break

chjo to je hrozný že už to zkončilo co?!Já taky nevim na co se ted budu každej čtvrtek těšit..asi na nic *9* *9* .Ta nova je uplně debilní fakt...takovej super seriálek a oni nechtěj koupit třetí řadu...idioti fakt tam!Jinak já sem taky nepřestanu chodit ani náhodou furt vám sem budu písat a dívat se na Wentíkovo fotky...i když je mam všechny stáhlý v kompu *4* . To je fajn že ho držíme furt na 10.místě...sme prostě NEJLEPŠÍ PARTIČKA *3*
  • Re: brigáda

Mno budu dělat na staromáku v hospodě a budu pinglovat.Nikdy v životě sem to ale nedělala a ani tim nejsem vyučená.Dělala sem ekonomiku a marketing tak sem na sebe fakt zvědavá tam.Chudáci hosté *1*
  • ken

Re: Re: Re: End of Prison Break

Nebojte *3* chodit sem neprestanu a vy doufam take ne!!! *1* I kdyz utek skoncil, *9* a skoncil Went *9* skoncil nas serial *9* tak ja tu budu porad *14* i kdyby byl Went ja nevim na kolikatem miste *15* A lidi, uz drzime Wenta pekne dlouho na desitce *1* *15* Smekam pred vama klobouk! *15* *14* *14*
  • Re: Re: End of Prison Break

Taky mě to sejří,ale co,třeba daji jiný seriál s jiným krásným hercem a ne Wenta si už nikdo nevzdechne *5* Nebuďte z toho nešťastný *9* Jste si tu vytvořili partičku,a holky můžou začít usilovat třeba o Kena nebo Patricka nebo já nevim *15*
  • brigáda

Hanisko a jakou máš brigádu?
  • Re: End of Prison Break

Je to hrůza *9* Nova se s další řadou bude plazit,myslím že by ji měli dávat po novém roce *9* Teď co dali stránkám novou image,nevim na jakém místě Went vlastně je? *7* Bude mi fakt chybět! *9* No,pořád se ještě můžu těšit na vás,pokud se teda nerozprchnete,protože to zkončilo *9* Jsem smutná *9* Kdyby o něm aspoň v časopisech víc psali *9*
  • ken

End of Prison Break

No, tak skoncil Prison Break *9* *9* *9* *9* Chjo!! *9* jeste ke vsemu nova nechce odkoupit treti radu *10* a bude pry mozna za rok!!! *16* Vzdycky jsem se tesil, jo ctvrtek *1* kriminalka new york,ÚTĚK!!!! *3* *15* No a ted uz nebude nic, nic na co se tesit *9*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Jo, to já taky a hlavně *1* až tu budem zase cela PARTA pohromadě *4* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Ty jo,to je jak z filmu,co? *14* Nevim Federika neznám,ale asi bych letěla,Španělsko to musí být prostě super *14* ale je fakt,že jistý obavi bych měla *8* Každopádně se též těšim až se nám oba vrátí *14* Jsem ráda za každou jejich zprávičku *4*
  • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

*1* Jinak jak byste odpovedeli vy, kdyby se vas Federik zeptal jestli s nim nechcete jet do španělska? *7* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

ahááá tak to ju ... mno mě je 19!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit