-
prázdniny
Mám pocit,že začnou prázdniny a tady bude diskuze upadat... *9* Kristo,ty taky někam pojedeš? *7* Myslím,že Went okolo prázdnin propadne,dolu... *9* V zahraničí nebudu mít asi možnost jít na net,ale až budu na Slovensku nebo i na chalupě tak mám možnost na net jít...a budu klickat každý den *14* -
hrozný!!
P R O H R Á V Á M E !!!H L A S U J T E -
Re: Re: Save the good doctor!
To je jasný:) -
Re: Re: Re: Re: Re: Návrat...
Tk to je good:)..,ne ,že zase někam jedete:'(to tu bude smutno:D -
Pajulinka
uplne nejlepsi nejhezci chap co znam :-* lowuju te :-* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: kluci
*1* *14* *1* *15* *3* *15* -
a na jak dlouho tam za tři týdny jedeš? *7* No, já tu od pátku už nebudu, jedu na chatu *1* *15* -
Z létání mám hroznou trému,než v lezu do letadla klepu se jak ratlík,tak že ráda počkám na třeba třetí let *15* se těšim *4* -
Re: Save the good doctor!
Taky musim říct Marcy aby si pak shlídla přidaný fotečky,taky jsou super!Bude natšená(ona je totiž fotografka)ale já radši klípky je to živější,origoš a je krásný a miloučký! *14* *1* *14* -
No,s tim mimi je to úplně suprácký,viděla jsem všechny,ale mimi,sekne jim to *14* A taky se mi líbí sexy back,různý kousky z filmů,seriálů,pěkný mix a líbačky,wow *14* Jsi šikovnej! *3* -
Moc jsem nerozumněla,v angličtině dost plavu *9* ale za tři týdny tam jedu znova a nastoupim tam do takovýho kurzu,kde se anglicky naučím snad líp... *5* Byla jsem tam za kamarádkou Marcy taky sem jeden čas písala...za tři týdny tam jedu i Patrickem.Jo,koupila krásný tričko,botky a knihu historickou,psanou v angličtině *1* tak že si jí hned tak nepřečtu *1* *1* *1* Went tam vážně není,ale objímala jsem B.Pitta,S.Stallona...ani se nehnuli *1* Určitě tam někdy vyražte až budete mít příležitost...Já zase nebyla nikdy v Řecku,místo bohů... *4* tam to taky musí být nádherný! *4* -
Teď jsem byl v Recku a anglicky jsem docela dobre rozumel, ale nevim, jaky maj prizvuk anglicani *3* mozna bych lip, mozna hur rozumel *1* cos tam vubec delala Ráďo? *7* Myslim jestli jsi tam byla pracovne nebo za zabavou *14* *14* -
Jo hej,úplně hustý:D.....LIDI!!většina z vás už asi hlasovala,že?.ale PROHRÁVÁME!!....SOUBOJ-SERIALU.CZ !! -
Jo ja taky...a rozuměla jsi vůbec Angličanům??...to já bych asi ne:Da koupila sis něco??.:) -
Save the good doctor!
Nevim, jestli jste se na něj už dívali, ale me se strasne libi to video:save the good doctor:-)*1* to jak tam ma na konci Mikle se Sárou miminko *1* *14* To je uplne bozi *14* Pridal jsem ho sem pred mesicem, ale hledal jsem ho na netu pres ctvrt roku *15* Kdyby to bylo doopravdy *4* *3* -
No jo..vlastne z Anglie pochází oba dva! *15* Jinak v muzeu voskových figurýn asi Went nebyl co? *7* To je škoda *15* Me se taky strasne libi Anglie, hrozne moc bych se tam chtel jet podivat *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Návrat...
V Anglii to bylo super,moc krásných míst,muzeum voskových figurín,známích osobností,kavárna ze starých časů,jako by se tam zastavil čas... *4* Ale bydlet bych tam nechtěla...moc draho až na oblečení... *5* Za tři týdny tam jedu znova,mazec... *3* Ráda bych tam pak jezdila každý rok,vřele doporučuji!!! *3* *3* *3* Jinak Julii Roberts,berem!Taky jsem v Londýně hodně myslela na Wenta a Domčika,oba odtamtud pochází,ne?Nádhera... *4* -
*1* -
Jasne a tobe taky hoodne moc stesti Patricku! *1* A nejen tobe ale i vsem ostatnim tady *15* *3* Radsi vam ale doporucuji nejaky treti nebo paty let protoze ten prvni by mohl byt nebezpecny *3* *1* *15* To vite no...prvni let=velika trema *15* -
S malýma dětma mám zkušenost z nemocnice,tak že ty bych zvládnul... *3* Kene dobrý....pilot... *3* Tak že si zamlouvám první let........ *3* ať ti to vyjde!!!!!!!!!!!!! *3*