Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: hmm

To,že se rodina nemůže zapřít...

S čím?:D
  • Re: Re: Re: Re: Hurá

To je náhodou super,ať ti to vyjde! *4* *4* *3* Přes prázdniny mám v práci volněji,ale jinak makat musim.V Anglii se budem s Patrickem učit anglicky,já půjdu asi na nějaký kurz a Pat tam má kamaráda tak že s nim chce dělat v práci číšníka,tak uvidíme, *5* těšim se.Máš hezký přání co se práce týče,já chtěla být barmankou... *9*

Jak to myslíš:-) *1*
  • jéé

*14* *14*
  • sexy prOste!!!

Cusky fanynky...tág sem tu abych podporila Wentíka!!!:o*** je ploste ze všéch néééj!!klásnější,atddd....:) )) nu ale už se blíží durhá série ke konci...a treti asi hned vysilat nebudou:((( a co teprve 4??to bude doba,než to budou vysilat v čr...:( njn...písejte!ráda vas poznam!!!=) *14* *14*
  • Re: Re: Re: Hurá

Týjo, tak nabité prázky *1*
    Já pojedu do jížních čechv tak na 14dní, potom mi taťka slíbil týden ve westernové vesničce (koně koně koně *14* ) a nakonec možná pojedu do Itošky :o).Ale tak je to tak 40% mno *9*

Jdu na gympl, a chci dělat : Buďto se zvířaty,nebo s lidmi, nebo u kriminálky ... ale zatím si nejsem vůbec jistá, proto volím gympl *5*
    Už od mala mám sen ... a to je že budu mít koně ... a jezdit v kanadské přírodě *14* Potrhlé ? Ano, taková já jsem *15* *4*
  • Re: Re: výlet........

Souhlas s Amndou:D....tk do mého rodiště-Chomutov,pak Praha....a pak do Vysočan na jídlo a vedle toho je hotel:D
  • Re: Re: Re: Re: hmm

Zůstávám skunku:D,nojo.ta rodina se nedá zapřít,že?:D

On na diskotéky moc není.
  • Re: Re: Hurá

A kam vyrazíš ty na prázdniny ven?Já letim do Anglie v úterý,ale v neděli jsem zase tady,pak tam poletim s Patrickem a poletíme i do Itálie,pak navštívim taky sousedy Slovencko a koncem srpna možná na Mallorku nebo někam... *7*

Jinak ve škole jsi šikovná,fakt super! *3* Čím chceš být po škole?Budeš mít na všechno *5* Já měla v osmičce čtyři dvojky.
  • Re: Hurá

Ou, tak to mně popravdě potěšilo *14* Děkuju jste zlatíčka *4*
    Tak škola super, pokud to vyjde bude jenom jedna 2 *4* A to jsem v 8.třídě *15* Ale, nezískala jsem si to ani tolik učením, jako snahou *5* .

Podle mně o prázkách Went hodně klesne, prtže všichni budou určo lítat po světě, nebo aspoň jako já, venku .... *15*

Mno vidíš to ted už bude jen pohodička...já už tu pohodičku mam od začátku června...sem doma a flákám se...!!!Budu vás tu muset opustit dnes v noci odlítám do řecka... tak sem hezky písejte at mam pak co číst až se vrátim!pá
  • Re: výlet........

Tak já bych ho určitě vzala na Hlubokou, pak do mé oblíbené romantické restaurace mno a potom na super pařbu na nejlepší díze v Mostě!!! *3*
  • Re: Re: Re: hmm

wau rodinka se nám tu sešla... *1*
  • hlasujete!!

asi znáte www.prison break.cz tak prosím hlasujte zde pro útěk z vězení!!!!!!!! děkujuhttp://www.souboj-serialu.cz /hlasovani.php

Tak já bych ho vzala na hrad Český Štenberk,je tam klid a romantický místo,taky krásná restaurace a hotýlek odkud je hrad vidět,prostě paráda,pak do Kutné Hory,pořád tam dýchá taková ta historie a je tam spousta památek a na konec do mé oblíbené pizzerie na romantickou véču.Nenudil by se,ráda cestuju. *14*

Ahoj Amando!Jsem ráda,že si tady,fakt si(alespoň mě)chyběla.Mám radost! *15* A co,už bude konec školy ne,tak bude pohoda?Já plánuju brzy cestu do Anglie za Marcy. *3*
  • Re: výlet........

Ke mně domu, ke mě domu, ke mně domu
    *15* kecááám *15*
    Tak já nevím, v čr toho moc oblíbeného nemám no *9*
  • Hurá

Hurá, a mám po všech písemkách.Takže teď tu budu (nejmíń) každý den *15*

Pamatuje si mně ještě vůbec někdo *4* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit