Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: wentísek

Přesně, přesně, přesně! *14* *14* *14* *14* *14* *14* :)
  • Re: záludná otázka...:)

Rozmýšlela sjem se dlouho-no nejdřív bych mu do ruky strčila můj e-mail,icq,prostě něco na kontakt,a pak asi můj přívěšek:)...aby ho pořád nosil:):D
  • Re: stránka

souhlasím,ale bylo by bezva,kdyby jako já newim kdo..ale prostě kdyby byla,ofiš stránka:)
  • Re: Re: utek z vezeni

asi asi:D
  • Re: Re: co je lidi??

a jak se udělá oficiální stránka?:)
  • Re: utek z vezeni

Že bych měla spolujmenovkyni...Radku? *1*
  • záludná otázka...:)

Kdybyste potkali Wenta a měli mu dát něco na památku,ale muselo by to být něco co máte vždy u sebe,v batohu,v kabelce atd.co prostě máte vždy po ruce nebo i na sobě...:)??? *7* *1* *1* *1* co by to bylo???Odpovídejte...sím?
  • stránka

Myslim,že vytvořit nějakou extra stránku,vyžaduje výbornou práci na pc a hodně,hodně času...na víc myslim,že tahle stránka je super udělaná a že těch stránek je tu až až a kdo se chce něco dozvědět,ten si to určitě najde... *5* Víc stránek by akorát mátlo,já jsem v celku spokojená... *4*
  • Re: co je lidi??

je to tu uplně mrtvý jako... přesně přijdu sem a nic jako!!! jo určitě by bylol super kdyby byla nějaká oficiální stránka o Wentíkovi... *3*
  • !!!!!!!!!!!!!!

jo bylo by super kdyby byla nijaká anketa to je dobrý a vyrobit novou stránku s Wentem !!!! pište pište ať mám co nejvíc příspěvku na dizkuzi!!
  • utek z vezeni

ahojky zeru kazdej dil uteku z vezeni *14* mno........asi jako kazdej tady,ale je to proste boba serial.Numuzu si pomoct,ale uz se nemuzu dockat ctvrtka *14*
  • co je lidi??

Co se stalo??Přijdu u a nikdo nepíše...sakra...hrůza lidi-mám anketku...Myslíte,že by bylo supr kdyby byla Nějaká oficiální stránka o Wentovi??
  • Re: Re: super díl

Přesně..jeho rty...a ta sast,bože..aaaaaach *14*
  • Re: super díl

jj tenhle díl byl fakt super... uplně sem se viděla na Sáry místě jak se tam líbali...záviděla sem jí to normálně fakt že jo!!!Slušelo mu to jako dycky samozřejmě *3*
  • Re: nějak to vázne

Ále nene,Ráďo,ale máš pravdu...musíme to tu oživit!!:)
  • Re: super díl

Krásnej..nojo..:)
  • nějak to vázne

Nějak to tu vázne,že by to bylo tím,že tu není Ken? *7* *9* *9* až odjedu ííí já tak to tu o nic nepřijdu *5*
  • super díl

Tak včera ten díl stál za to!!!!!!!! *1* Went a Sára,to byla těžká romantika,co? *3* *14* *14* pěkný... *4* Lincovi to taky docela slušelo *7* viděla jsem na nějakých stránkách jeho tetování,moc mě nenadchlo,pointa dobrá,ale nevim no? *5* Snad už lepší Michaelovi plány,cesty atd...to mu to seklo víc. *3* Každopádně,super díleček! *3* *3* *3*
  • Re: Re: Re: Re: Bye...

Jasně...:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: lííbkoo

Ále..já??a sluší mi to?:Dto je směšné..ale děkujuu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit