Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narozky

Jůůůů dneska má narozky Wentíík *14* ..no tak to mu PŘEJU VŠECHNO NEJLEPŠÍ *3*
  • Re: Nech toho!!Please

si si muzu jenom souhlasit....takovejch jak bobika tu bylo...a jak dopadly...jinak happy birthday went....a dokonce uvazuju ze mu poslu dopis...adresu mam...teda jen na jeho agenturu ale me to nejak nevadi..tak se mejte smejte *4*
  • Re: Narozkýý

Jasně! *1* Jdu na to!! *15* Jeste jednou moooooooooooooooooc stesti a zdravi prejeme vsichni Wente!!!!!!!!! *4* *3* Ráďa dnes maturuje? *3* Jestli ano, tak ji take preju hodne stesti!!!! *15* *1* Skoda ze to Went nevidi, jak mu tady vsichni prejem *4* *14*
  • Narozkýý

Všechno nejlepší,hodně zdraví,peněz,lásky,štěstí,fil mové kariéry a hlavně ať jsi stále náš WENTÍK!♥♥♥(dnes o tom celý den mluvím:D).........lidi dneska nebo zítra bduem klikat že?když sjou ty narozky??
  • Re: Nech toho!!Please

Souhlas,zlato moje:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!

Ten Ken všude tu Sáru cpe:Dne sranda,jasně,že tm musí bt taky ty s ní a my s Wentem:)Jináč,konkurence...že sji sší,takže by jsi byla lepší možnost nebo spíš by si vybral tebe:)ale tk to je dobrý sekretřka-asistentka,teda poku´d sji vyděláváš good prachy:)já musím jt na gympl z devítky a pak do Prahy na právnickou fakultu:)sny jsou sny,realita jiná.že...
  • Nech toho!!Please

Kdo to říká, tomu se to opičí!!!!!!!!A něco ti řeknu, třeba si mysli, že je to buzik, ale pro nás je to Went!!!Který má právě dnes narozky a žádná Bobika nám to nezkazí *1* *4* *15* Nemusim ti říkat, abys vysmahla protoze to neudelas. Jsi jako ty ostatani blbky co se bavi urazenim nekoho jineho doufam ze tobe dojde rozum driv nez tem pred tebou *5* *4*
  • debil

Je to přiteplenej buzík *1* *1* *1*
  • narozky!!!!

Ještě jednou hodně mooooooc štěstí a zdraví!!!! *1* Hlavně si konečně najdi nějakou holku *14* Také hodně úspěchů a hodně fanynek!!!! *14* Doufám že si to tam parádně užiješ *3* všechno nej nej nej nej nej nejlepší!!!!!! *15* *15*
  • HAPPY BIRTHDAY, WENT!!!

Dnes je veeelký den! Náš úúúžasný, milovaný a prostě nejlepší Wentík slaví svoje 36. narozeniny a proto mu chci popřát strašně moc zdravíčka, štěstíčka, lásky a úspěchů jak v pracovním, tak v osobním životě a ať se mu splní všechno, co si přeje!!! On si to zaslouží!!! I love you, Wenty!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Happy Birthday

Dnes má Miller narozeniny.Je mu 36 let.Moc ho neznám,al četl jsem o něm a viděl v TV.Chci mu popřát štěstí.
  • Narozky

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday Wentworth Miller, happy birthday to you!!!!! *15* Vesely narozeniny Wente *1* vsechno nejlepsi a hodne stesti a zdravi *14* *4* Doufam ze to tam nekde oslavis a budou treba nejake fotecky!!! *15* *4* *14*

Tak jak jste se meli? Koukam ze jsou tu napady na svat. cestu!! *1* hm.. australie, afrika *4* vzhledem k tomu ze by mel tolik snoubenek tak by tech vyletu muselo byt vic *3* Jinak trikrat za den *4* chudak *1* *1* vzdyt byste ho strasne unavili *1* *3* jak vas znam nesli byste na to zlehka *1* *1* ale ta afrika by se mi libila nejaka ta projizdka na slonovy *1* ale nesmela by tam chybet Sara, vy byste to meli jako sv. cestu a Sare bych to dal jako zajezd *14* *14* aspon by si odpocinula *15*
  • Narozky

bude mu 36let...uz je velkej chlap *14* *14* *14*
  • narozky

A kolik vlastně Wentíkovi bude???

Proč konkurence *7* :)Školu mám klasickou obchodku,k to mu jsem si vzala psychologii a zajímala se o managmet obchodu a podnikání.Rok pracuju jako sekretářka-asistentka.Neni to sice práce mých snů,ale pro začátek je to určitě dobrý.Od září chci znovu do školy na dálkové studium,tak uvidim... *7* *9* *5* A ty už máš jasno,na kterou školu bys chtěla?
  • Re: Re: Re: Re: Re: pokračování...ze zdola:)

Nojo,chlapy tu jsou,ale Went je jedinečnej!!:)

No jasně..fikaný no:Da na co jsi se vyučila???.....ty vago 23..velká konkurence:)
  • Zítra

Uz zitra ma went narozky!!poslete mu teda neco?? *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: pokračování...ze zdola:)

No,nevim...uvidíme časem... *4* díky!Jinak fakt neměj nervy,kluků a chlapů je...i když Went je krásnej sen *14* s tííím souhlasim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit