-
Gay ??
Kdyby měl být gaY, tak by nemohl hrát erotické scény s ženami v jeho věku !!
Prtže by mu dělalo problémy se uvolnit...
Psali to v jednom článku *5*
A i kdyby .... všichni krásní chlapi jsou označovány za buzny (teda pardon gaye)
Takže klííídek *5*
Thanx Amanda *5* -
Re: Re: Re: Re: Gay
prčo tragédie??protože by jsme nidko neměl šanci:D -
Re: boži
nápodobně *14* -
ne gay
myslim si že rozhodně neni gay !!! *14* *14* *14* newim kdo ten fám (drb,bulvar) roznasi!!!! *14* *14* -
boži
je to nádherny a božsky typek !!!!presne muuj typ je to muj idol!!!! *14* *14* *14* *14* *14* strasne ho obdivuji a chtela bych se s nim nekdy setkat je to muj životni sen!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Gay
Taky nechápu proč by to měla bejt tragédie??! ale on neni gay..jen prostě nemůže najít tu pravou -
Re: Re: Re: Gay
Neni,neni,neni,ale i kdyby jo,proč by to byla tragédie???Vždyť je to úžasný,pěkný chlap s talentem a to se hodnotí *4* -
WM
Na kluky rozhodně neni,jen má jemný rysy v obličeji,který,lákaj k takovým diskuzím *8* Taky myslim,že o případné přítelkyně nebude mít nouzi *5* Hlavně aby měl štěstí... *4*
Tak jsem zvědavá jak žebříček bude pokračovat... *7*
Fotky dóóóbrý,Marcy ti je určitě ohodnotí,odborným okem *3*
MĚJTE SUPRÁCKÝ VEČER a nezapomeňte klickat,koťata *4* *4* *4* -
Re: Re: Gay
Víte co,každej si může věřit na co chce...j věřím,že není a sice ikdyby byl,my s tím nic neuděláme že??ikdyž by to byla tragédie:( -
Re: Gay
Mě chodí na email novinky a četla jsem článek, že se prý Went sám přiznal... ale osobně si myslím že je to blbost... *13* -
rešilo se to tu už mooockrát ...ale věř že to neni pravda... tohle je prostě bulvár -
ide len o vymysly,neni to pravda.. *13* -
Gay
Teda nevim, co je na tom pravdy, ale slyšela sem, že je Went na kluky. *7* -
Re: top 10
mno myslim ze to tam neresime. to uz je vyreseny. heat proste odpalkuje a se basta. a ja myslim ze to ukazuje dobre pac wetik zase pujde nahoru!!!!! *3* -
top 10
Ahoj holky...koukám, že tady taky pořád řešíte, jak vám Went klesá..to samý řešíme i na stránkách Heatha, kterej byl taky vždycky hodně nahoře a teď je 10. Je to nějaký divný a nevěřím tomu, že by to ukazovalo dobře... *7* tak jen že s váma soucítím, mě taky děsně štve, že nám za chvíli Heathek vypadne z top 10 *9* -
To bude Topííí +
Holky, nebulte, to bude topííí *4* I když už tomu sama nevěřím *9*
Přidala jsem o5 nové phota, ta s tím Wentowo tělem to je něco viďte *14* Víte jak se dlouho a těžko scháněla *5* Ale já mám všechno *5*
A s tím videem něco udělám, nebojte *5*
Thanx Vaše Amanda *5* -
Re: Re: Ještě videjko
A jo, taky sem zkoušela ... tak já ho tam zkusím vložit znovu bejbinky *5* -
hrozný!!
cože??už zase??paris je lepší jak on?tk to mě poser....to je hrozný!§ale jako všichni co byli nahoře především went nebo heath tk teď sjou poslední!!!jako to je už na men moc!! -
Re: Ještě videjko
My sme si toho videa dole všimli jenže ono nejde spustit...když na to kliknu tak se mi to hodí na tu první stránku...nevim co stim je!!! *7* -
10.místo
Tak uz je Went na 10.míste..to je skoda *9*