-
přispějte!!
lidi,já ž taky newm co mám říkat..8.????to je trašný,a ještě PRISON BREAK též klesly......no lidi,hlasujte..www.souboj-serialu.c z!!!!!!a ten WENT!!budeme si stěžovat ž jako!!! *9* -
osmej???
Mno holky tak dneska už je náš miláček osmej...ach jo... to je strašný tohle fakt!Každý den jde dolu o jednu příčku.. *16* *16* *16* nepochopitelný -
Re: smůla...
teda tohle už je hrozný... pokaždý když sem přijdu tak je snad o jednu příčku níž a níž... chjo...chudinka *9* -
"ztracená"
Jako bych zabloudila v jeho očích,
jako by jeho úsměv zavedl mě na rozcestí...
Je sen na který se v noci těším,
je spásou co mě ve dne drží...
Čekání na čtvrtek všemožně si krátím,
já ztracená jsem když ho vidím... -
Re: smůla...
Ten žebříček je"statistika"navštěvovanosti za posledních 30dní,takhle to tam píšou.
Jinak jsem koukala na ty co jsou před Wentworthem a až na H.Duff mají ostatní menší Fanclub,méně odkazů,i diskuzí...
Tak vážně nevim,ještě bych řekla,že čísla v závorkách znamenají kolikrát byla navštívena stránka,ale to mi moc nesedí,i když možné to je *9* *9* *9* -
smůla...
Went zase klesl...nikdo zatim neví jak a podle čeho to funguje,ale mám pocit,že už ho prostě nahoře neudržíme ani kdybychom nevim co... *9* *9* *9* snad jen zůstat věrný aby byl na našem místě první *3* -
Re: Nová videa
Tak jsem klípek shlídla a ohodnotila plným počtem *4* *4* *4* fakt super!!!Třetí série bude mazec *5* Michael(jako postava)projde hodně velkou změnou,myslim,že bude konec hodnýho kluka,bude tvrdší,vyděšenější a zoufalejší...nějaký klípky jsem viděla na You Tube a působil tam podobně,už teď je mi ho líto...Mahony bude taky s nervama v háji,co? *5* -
Nová videa
Tak nám Went o5 klesl, teda to číslo u něj *9* *9* *9*
JInak jsem přidala pár zajímavých videek o Scofieldovi a Mahonym *14*
Se kdyžtak jukněte *5*
Papa Vaše Amanda *5* -
čautě
Díky za zúčastnění anketky *3* *3* *3*
Ty přidaný fotky jsou super a doufám,že budou další,no se kochám kdy můžu *14* v práci to moc nejde,snad zítra,šéf má dovču *15* a doma mám za zády dva bráchy *5* *5* furt se mi cpou na pc *16*
Proč taky nemáme nějakýho pořádnýho,krásnýho(českýho)herce *9*
Went je originál... *14* a já mám pocit,že jsem zase v pubertě *3* *3* *3* -
Re: Film Rukojmí
Jj, to jooo, já se na to začala koukat a pak čumim a on tam LJ, tak začnu vyvádět xD a pak se tam objeví ještě T-Bag!!! Tak to už jsem byla upe hotová! *1* -
Re: Re: nadšená
Went je hodně fotogenický kluk,jeho je asi snadné fotit,ale některý fotky jsou jakoby stejné,nevírazné...Každopádně ...jo,pěknej objekt *4* chválim! -
Re: Anketka
takže nejradši mám:Michaela Scofielda,asi Lincolna a Sucre
a nejmín oblíbený mám:Bellicka,japonce a kellerman ale těch co nesnášim je víc
no a co je TAK MEZI TAK TO JE T.bAG no a vlastně zbitek -
Re: nadšená
Dneska jsem taky taky přidávala fotečky, doufám že je zveřejní. *14*
Moje osobní sbírka, kde je Went s Mahonym a T-bagem *14*
Taky zkusím přidat nějaké to videjko *5* -
Se taky zapojím aktivně *1*
Moji NEJOBLÍBENĚJŠÍ : Michael,Mahony,T-bag,Abruzzi (BYL *9* )
Nemusíím : Šikmook *1* ,Prezidentka
Jinak je mám nějak ráda, nějak se mi zaryli do srdíčka *3* .
Thanx Amanda *5* -
Re: nadšená
jj fotečky sou fakt úžasný... ale jemu to sluší prostě na každý fotce ... sežrala bych ho!!! *14* *14* -
nadšená
Koukla jsem na nové,přidané fotky a jako skoro profesionálka jsem natšená,hlavně fotkou dva,tři a osm...fakt super *3* -
Neoblíbený:Belick,japončík a prezidentka,ani Luncův otec mi nesedí... *7*
Oblíbený:tady se budu lišit,Linc,Michael,Abruzzi *9* už tam taky neni...
Kotě?spíš kocourek *1* -
Nejvíc se mi líbí: Michael (to je jasný), LJ a Sucre
A naopak nelíbí: T-bag, Bellick a Kellerman!!!
páááško *3* -
Anketka
Koho máme rádi a kdo se nám líbí je jasná věc,napište tři postavy který naopak vůbec nemusíte:
začnu:Na prvním nemusim Belicka,japončíka a asi Kellermana...
Naopak nejvíc:Michaela(taky bych mu řekla tak 27let),Sucre a Nicka(který už tam neni *9* )ale těšim se na Alexe *7*
Jinak Went je fakt kotě,vypadá mladě,někteří už maji v jeho věku mimčo,ale jeho si s kočárkem představit neumim *1* *7* *4* -
Re: Film Rukojmí
No,tak to mě mrzí *9* ,já byla ještě včera zapařit,ale snad bych radši viděla ten film.Na pařbě byly i dva antifandové,tak že to byla zase diskuze *5* *5* *5* pak se jeden z nich vožral a řekl,že ta Sára neni špatná kost a že na to vejrá kařdej čtvrtak,tak se docela proflákl *1* *1* *1* hrdina *9*
Já mám kočky taky ráda,ale že bych lísala zrovna Domčika *4* radši jsem si vzala Sama *4*