-
=)
pro moje super spolufanynky Ráďu a Marcy
Mám vás ráda *4*
Amanda -
Re: Help
Že by technická chyba *7* -
MOJE VÍTĚZSTVÍ =)
Achjo, tenhle večer sem se nějak rozepsala *1* .
Příští týden máme ve škole projekt zvaný : Filmografie.
Včera jsem přišla za naším novým učitelem, který se teprve zaučuje, s filmem HUMAN STAIN (Lidská skvrna - Went hraje Collemana Slika(Anthonyho Hopkinse) za mlada)
On mi trapně řekl, že musíme procvičovat na velkou písemku (Kterou sme mimochodem psali dneska, a musím se pochlubit mám jedničku *4* )
Tak jsem šla si sednout zpátky do lavice.A naše normální učitelka na angličtinu (mimochodem -Ona je taková hrozná slušnačka, na to že jí je 28 se obléká jako dost uple, a nekouká na televizi ! Doufám že si jí tak představíte)
Která toho učitele hlídá jak nás učí, za mnou přišla a řekla, mohu si to půjčit?? A já : Samozdřejmě.Docela sem se bála, protože mám originálku a tam je napsáno na úvodní straně šokující erotické drama
*1*
Když si to prohlédla přišla za mnou nazpátek a řekla mi :Jestli chceš mohli bysme se na to příští týden podívat, a udělali bysme o tom projekt a diskutovali atd .... A já : Vy jste to viděla ?? ONa :Ano, moc hezký film !!
Docela štastná a překvapená jsem měla hroznou radůstku.Opravdu!!Tahle učitelka co sotva na co kouká mi schválila Lidskou skvrnu !!!!
Prostě super *4* Co myslíte ?? Kluci sice budou mít kecy, ale já se budu vznášet a i trochu žárlit jak Went bude líbat tu blondýnku na krk.
Thanx Amanda *5* *14* -
Že bych na to přišla ??
Tenhle večer jsem celá nervózní začala studovat tento server.A už mi to asi došlo.
Proč je HD první ??
Protože má nejvetší fanclub.(Čítá blíže k 1000 !)
A proč je Klára Janečková 2 ??
Protože díky seriálu Ošklivka se o ní strhl zájem, jak vypadá normálně.
Proč je zbytek před Wentem ??
Mají obrovské fancluby !!
Že by tomu tak bylo *7* ??
Zkusím si udělat ze sebe více (Tak 10) fanoušků, jestli byste taky někoho, nebo tímhle způsobem nezvedli fanclub.Zkusím přidat tento víkend pár foteček.
Thanx Amanda *5* -
For Everyone !!
Nebojte, nezmyzela jsem, jen jsem se na den nemohla dostat k počítači.Pořád jsem a budu tady *5*
Na to, že Went je šestej jsem se dozvěděla o hodině čestiny.Máme interaktivní tabuli,něco jako velkej pc, a učitelka chtěla najet na nějakého spisovatele, a já hned zabloudila pohledem na TOP 10 OSOBNOSTÍ.
Třídou se ozvalo dlouhé NÉÉÉÉÉ ... PROČ ?!?!
Všichni se na mně podívali co je děje, já jen potichu dodala : Wentworth klesl ...
Celou třídou výbuch smíchu, učitelka jenom koukala.Takže jsem měla zkaženou školu,hm hurá mno *9*
Teď večer píšu, protože mně to moc mrzí.Přemýšlela jsem, jestli to není i v vzrůstu a počtu fanoušků, protože na začárku PB byl jejich ohromný vzrůst, a teď už nic.
Diskuzí to nebude, prtže by Went byl před Zacem.
Já už fakt nevím, asi napíšu majiteli tohot serveru, tolik času buduju abych měla čas navštěvovat tyto stránky, a on ještě klesne *9*
S pozdravem všeho dobrého Amanda
PS.: Dneska dávají PB tak už se těším *14* -
Fuck
WENT STINKS LIKE SHIT *1* -
krutoš
Jooo_lidičky,musíme zabrat:)vymyslete ějakou diskuzi!! -
ach jo...
Čautě koťata!Co je to tu za fňukání *9* ?Asi je nás málo...nebo byste si měli víc mezi sebou psát aby to bylo zajímavější a víc se motivovali *3* aby jsem měli chuť jít další fančinky a třeba si pokecat *4* Skrátka nefňukat klickat a písat... *4* *4* *4*
Amando co se děje? *7* -
Re: :((((((
Přesně tak taky už mě to jako nebaví...chodim sem jak můžu a on furt jen klesá...nechápu tenhle ten systém tady!!FAkt neee!!!! Ale tak holky u nás přece Wentík na 1. místě a vždycky bude!! *3* -
Re: :((((((
Hej tohle je fakt hrozný! =(=(=(=(=(=( Mě už to taky fakt nebaví, když Wentík furt jenom klesá... Přitom by měl být 1.!!! *16* -
:((((((
tak to uz jako ne to fagt jako uz prehnaly... *10* *10* *10* sesty misto?????? *16* *16* *16* jako ja sem chodim kdy muzu a kdy sem na pocitaci ale todle mne jako nebavi pac proste neni mozny aby byl wentisek na sestym miste to neni mozny vuuubeccc *16* *16* *16* -
Re: Re: Ufff?
Přesně tak,chce to nový lidičky,nový odkazy atd...tak zase určitě napiš a třeba se poděl o nějaké téma,myslím že se najde někdo kdo ti rád odpoví *3* *3* *3* a pokud znáš další fanoušky,fanynky Prison Break tak jim nezapomeň zdělit adresu téhle stránky.Sice je to stránka jakoby Wentwortha,ale myslim,že klidně můžem řešit i jiné postavy *7* Máš svýho oblíbence? -
Re: Re: Ufff?
Neboj myslím,že je úplně zdravej,význam pochopíš,když si přečteš odkaz před tim,od Amandy. *3* -
Re: Ufff?
Marcy?? Wentík byl nemocnej bo co?? nepochopila sem to z tý věty že je zdravej bo co??!!!
Kuju předem za odpověd *4* -
Help
Vůbec se na osobnosti.cz ani na hudební skupiny.cz nemůžu dostat ze svého domácího počítače. Jak to mám napravit? P.S. Wenta zbožňuji. -
Re: Ufff?
Souhlasim potrebovali bysme nove lidi jinak je to naprd!! *9* *3* -
Trapas...
Ani v pubertě jsem nijak netrpěla psaním svých platonických miláčků na ruku,ale dnes jsem to udělala prostě něco ulítlího,byla jsem v práci poslední tak jsem si napsala na ruku Scofield a kochala se *1* *14* *1* jen že pak za mnou přišel sám pan šéf *5* a všiml si mé ručky *8* usmál se a řekl"myslím že se tu někdo dívá na Útěk z vězení,ale nejste sama"a odešel *5* chtěla jsem se propadnout *8* .Tak že vám dovolím se zasmát na můj účet *15* *15* *15*
Neni to škoda vědět dopředu co bude dál?Já se ráda nechám překvapit i když něco málo vim *4*
Jo,a chybí mi ten zastřelený detektiv Nick,toho byla taky škoda... *9*
Škoda,že je tu tak málo pisatelčiček,snad vydržíš aspoň ty Amando *4* *5* *4* Tak zítra? -
Pro Ráďu =)
U nás ve škole ani moc ne, ve třídě jenom jedna holka a dva kluci.Teda toho jednoho už to taky přestává bavit, to nechápu *7*
Holce jde jenom o ty herce, moc jí nezajímá příběh *9* . A ten další kluk to zbožňuje, ale moc o tom nemluví, jako by se styděl.... ale ví toho hodně *4* .Řekl mi, co vlastně znamená jméno LJ - Lincoln junior *1*
A příští týden mi prý půjčí třetí řadu ... pokud si jí vypalí, tak ho musím každý den otravovat uuž ?? *15* Chudák, má ze mně určitě nervy .
Ale já si nemůžu pomoct, protože už dříve mi půjčil konec druhé řady, takže jsem napřed, a tam je to hrozně napínavé
Michael + Mahony se nečekaně setkají před vězením SONA (To je maso *9* )
A to byl konec.A já prostě chci vědět co jak kdo *15*
Thanx Amanda *5* -
Re: Re: Podpora...
Teda to je rychlá odpověď,díky!Zkusim se někdy zeptat v centru Prahy.
Jinak záviděj to je jasný,hned je lepší nálada,když na mě kouká z nástěnky Went,je to pohoda *3* *1* *5* a tady na stránce je dost foteček,hmmm *4* tak že už vim co si dám k ranní kávě *3* *3* *3* to budou kolegyňky civět *1* *3* *1* a co ve škole tam to nefrčí... *7* -
Ufff?
Následuji pisatelky,děkujeme Rádě.Určitě by to chtělo další nové lidi na diskuzi,ale mám obavi,že antifanoušci co zde zanechaly nepěkný a dost vulgární výlev odradily ostatní *9* .Jasně ať se smějí,že máme něco rádi nebo někoho rádi,ale přitom sami v posteli žmoulaj fotku toho"sbýho"oblíbence.Jde jen o to to přiznat *5* chce to odvahu a já jsem ráda,že ji někteří maji... *4* *4* *4* ať už je nám náct nebo víc...
Jinak ufff,jsem ráda že je Went snad zdravej *1*
Těšim se na čtvrtek *3*