-
Wentworth miller
tak to je upne uzasnej kluk mno spis chlap je moc krasnej a hraje dobrou roly v útěk z vězení je k sezrani *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Kterej hnup
podle toho co tu někeří píšou je to tu samej chytrák,ale s tou fotkou je to vostrý..to si snad nikdo splést nemoh *1* -
Kterej hnup
Kterej hnup dal k Wentworthovi fotku Chaninga Tatuma?? To bude asi nejakej chytrak..Nejdriv si tu fotku zkontroluj a potom neco posilej.. A kdyz nerozeznas osobnosti, tak se radsi ani do toho nepoustej!!! -
Re: Prdělka
Jo mě by taky zajímalo jak se jmenuje!!!!! *5* :-( -
Re: Re: Re: Re: =o)
Já umím mluvit... a nesnažím se s tebou komunikovat, to fakt né... jenom jak si to tu každý den čtu... tak se to tu nejak zakroutilo a šup Wenta fetuje!!Jezis ty jsi ale DALSI ENSTEIN... hmm takhle chytryho kluka jsem nevidela ani nepamatuju *5* *13* *9* -
to je fajn
Tak to je fajn ted už je Wentworth na žebříčku osobností první dneska se mi kámoška smála že je první Hylary Daff ,ale ted už ne a to je super jupííííííí *1* *1* *14* *14* -
to je fajn
Tak to je fajn ted už je Wentworth na žebříčku osobností první dneska se mi kámoška smála že je první Hylary Daff první,ale ted už ne a to je super jupííííííí *1* *1* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: drogy
jo, ta holka s kterou udajne went chodi -
Re: jééé
to není bulvár ale realita víš..tu je kontakt na tu holku,se jí zeptej jak to mají mezi sebou 739070399 -
Re: Re: Re: =o)
snažíš se se mnou komunikovat ty blbko?tak nejdřív se nauč mluvit.... -
jééé
Hele já nevim co tady pořád řešíma prostě je Wentworth Miller mooooc hezkej a je to a at si o něm říká kdo chce a hlavně nevěřme bulváru ty si dovedou vymejšlet....... *1* -
Re: Re: =o)
Ty voe si vul??On holku nema!Chapes?asi ne...ty totiz nevis co znamena bulvar, mno ajeste fetuje... tvoje inteligence rovna se hovnu ty krretene, kdyz o tom nic nevis, tak se radsi nepis *13* *8* -
Re: =o)
to že jeho holka fetuje.... -
Re: Re: Re: drogy
kdo?tá holka? -
Re: Re: drogy
a jak se menuje? mi to nejak uslo -
Re: Re: Re: Re: klip
jj *1* -
=o)
nevim co tady pořád řešítě za ...... *5* ale on je fakt krásnej *14* *8* a PRISON BREAK taky *14* ... -
Re: drogy
v tom případe je to skurvená feťačka,nic víc a to jako Millera vzrušovalo na níc o?Dopíchaný žíly,nebo si pichá taky?Ono se říka že na pervitínu je nejlepší sex.Se mi líbila na fotkách ale jesti je pravda že fetuje tak je to DILINA maximálni -
drogy
To ako ste tu riešili tú holčinu,že chodín s Millerom a tak,možete byť spokojné.Tá momentálne lieta v takých problémoch že ju Miller ani zďaleka nezaujíma.Tá holka si pichá pervitín.Je úplne mimo,chodí o ročník nižšie ako ja.Ešte nedávno to bola asi najkrajšia baba zo školy,inteligentná,ale to čo sa s ňou deje teraz je fakt hnus.Ničí ju svet modelingu do ktorého patria drogy.A ak s ňou aj Wentworth ešte je tak veľmi rýchlo to s ňou skončí. -
Re: Je čestný ..
hej jako zavidim vid....ja ted cekam s bradem pittem... *1*