Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bože bože

víc trapný bejt můžete???! *1*
  • Je čestný ..

Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.
  • Je čestný ..

Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.
  • Hrůůůza

NOrmálně mi byl můj prítel nevěrný.. Nedávno sem přišla domů a on na MÝ posteli píchal WENTA ,,, No prostě hrůza .. Sem z toho úplně v šoku . . Nevim co si počít..
  • Re: Pro lulu

ty ses takovej curak...takovej debil a jestli si myslis,ze nekoho setres s tim,ze mu napises ze je kumdicka tak to se trochu pletes....a videla jsem pravou fotku kde je wentworth u auta a fakt tam nejaka holka neni....pozor terezo..rychle mi musis napsat ze zavidim *13* a slovenky se museji ozvat..takze rychle odepisujte nejaky vase inteligentni nazory *13* *13*
  • Re: Re: .....

Aspon nemam rodice zretardovany jako ty.... debile! *10*
  • Re: pokoloko

A jak se ten klip jmenuje dik
  • Re: Re: Re: článek

A kde je prosím tě ten článek? Díky;)
  • Re: Wentworth Miller

doma
  • Wentworth Miller

Ahojda, moc to nepročítám, tak je možné, že se na to už někdo ptal... Prosím vás, kde Went žije? Moc děkuju za odpověď:) *14*
  • Re: Kokoti!

jako ty
  • Kokoti!

Takze frajer ci frajerka...Nekdo psal za me, to vam musi bejt jasny, ale pochybuji, nedokazete zapnout to cemu se rika mozek!!!
    Tak za prvi nepisu Lulu,... ale debil co to psal by to nepochopil, klidne si piste za me... tohle dela jenom debil.. co je zretardovanej... *9* *1*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*
  • Re: pro všechny!!!!!

ale co?kunda prosí o odpuštění?
  • pro všechny!!!!!

Omlouvám je všem,jsem psychicky labilní a někdy mi hrabe.Fakt sorry lidi.
  • Re: DEBILOVE

sizimu?ty nevieš písať?
  • Pro lulu

Baví tě to ty malá kundička? *1* *1*
  • Re: .....

a o pičku ako si ty by neobtrel ani bicykel .............jo Terezke a Kiare nesiahaś ani po kotníky aby si tomu rozumela.....už sa spamataj ty kunda malá a čo s atýka tvojej family tak ich lutujem,hlavne tvoju mamu,porodiť takú piču to musela byť radosť!!!!!!!!!!!!!
  • .....

LASENKO MOJE, MILASKU TELEZKO!TAKHLE TE MAM NAZYVAT?VAZNE?... si polib ty pico!
    Jo a neco vam oznamim, nectu SLOVAKIA ZPRAVY, jelikoz je proste neprectu a VUBEC SE ZA TO NESTYDIM!
    TELEZINKO ty picko arogantni... jsi fakt dilina, ptz ze se navazis do moji famil, to ti neni trapny?VUBEC?Nestydis se?.. doufam ze se ti to jednou vysmsti...

Jinak v Wentovi... je to luxusni typek... abych tu porad nepsala, neco tem kokotum, ale nevadii..

Je to krasnej boj.. *3* *14*
  • Re: Re: čislo

jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit