Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: klip

ja nepoucuju.......pouze kostatuju a doporucuju.....tak na me nebud drzej.... *7*
  • Re: klip

Ty huso nepoučuj....

je to tu prdel :-)
    *1*
  • Re: Je čestný ..

sorry jo ale to ti fakt nevěřim nic lepšího sis vymislet nemohla co *10*
  • Re: Re: Re: klip

a ty jsi jednim z nich vid? *14* *7* *15*

tady je víc slabomyslnych nez na nejakem chatu pro slabomyslne ktery neexistuje XD

diky ten klip byl zajimavej *1*
  • Re: Re: Je čestný ..

Co fetuju ? Ti to povím.. Tyhlety keci z diskuze o něm.. Jako ty dávají šíleným způsobem.. Pročti si to celý a uvidíš co to s tebou udělá .. *1*

já s tebou souhlasim..nevim proč si nejdou kecat na nákej chat pro slabomyslný

tak to nevim....
  • Re: Re: Re: Re: klip

hmm dik vid..... *5*

my jsme to asi nevideli...jeste hraje v klipu it`s like that *13* *13*
  • Re: Re: Re: klip

nešpiň tu vzduch a radši si vyliž XD

Počuj,čo fetuješ,ja som skúšala už aj pervitín ale takéto haluze som rozhodne nemala?Poraď,vyskúšam *1* *1* *1* *1* to s ami maximálne zdalo ze okrem mňa sú v byte ďalší traja ľudia.....
  • Prdělka

Hele prdělko, proč Ty už mě enencháš být? Člověk si Tě nevšímá, ale Ty na mě koukám nemůžeš zapomenout? Já se Ti nedivím *14*

a nenapadlo te frajere v tvy bezmezny moudrosti ze tu naladu mozna kazis ty?
  • Re: Re: pokoloko

we belong together.

Jo a já s ním mám už 2 děti!!!! Sama víš, že ti to nikdo nesežere!!! Takovejch už bylo...... *10* Nějak to dolož a pak se uvidí!!! *1*

nekoho(treba me)to bavi tak nam nekaz zabavu nejym blbym kazanim
  • klip

ten klip s wentem a mariahou carey se jmenuje we belong together.tak se misto toho hadani a nadavek na to radsi podivejte a uvedomte si jaky ste debilove.....prave proto se to menuje osobnosti.cz......abys tu nasla toho koho hledas a pak si jeste s nekym o nem pokecala...nevim jestli naka stranka pro vas existujeale urcite si bezte nadavat nekam jinam....uz to neni ani vtipne jako ze zacatku!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit