-
Re: Re: klip
ja nepoucuju.......pouze kostatuju a doporucuju.....tak na me nebud drzej.... *7* -
Re: klip
Ty huso nepoučuj.... -
je to tu prdel :-)
*1* -
Re: Je čestný ..
sorry jo ale to ti fakt nevěřim nic lepšího sis vymislet nemohla co *10* -
Re: Re: Re: klip
a ty jsi jednim z nich vid? *14* *7* *15* -
tady je víc slabomyslnych nez na nejakem chatu pro slabomyslne ktery neexistuje XD -
diky ten klip byl zajimavej *1* -
Re: Re: Je čestný ..
Co fetuju ? Ti to povím.. Tyhlety keci z diskuze o něm.. Jako ty dávají šíleným způsobem.. Pročti si to celý a uvidíš co to s tebou udělá .. *1* -
já s tebou souhlasim..nevim proč si nejdou kecat na nákej chat pro slabomyslný -
tak to nevim.... -
Re: Re: Re: Re: klip
hmm dik vid..... *5* -
my jsme to asi nevideli...jeste hraje v klipu it`s like that *13* *13* -
Re: Re: Re: klip
nešpiň tu vzduch a radši si vyliž XD -
Počuj,čo fetuješ,ja som skúšala už aj pervitín ale takéto haluze som rozhodne nemala?Poraď,vyskúšam *1* *1* *1* *1* to s ami maximálne zdalo ze okrem mňa sú v byte ďalší traja ľudia..... -
Prdělka
Hele prdělko, proč Ty už mě enencháš být? Člověk si Tě nevšímá, ale Ty na mě koukám nemůžeš zapomenout? Já se Ti nedivím *14* -
a nenapadlo te frajere v tvy bezmezny moudrosti ze tu naladu mozna kazis ty? -
Re: Re: pokoloko
we belong together. -
Jo a já s ním mám už 2 děti!!!! Sama víš, že ti to nikdo nesežere!!! Takovejch už bylo...... *10* Nějak to dolož a pak se uvidí!!! *1* -
nekoho(treba me)to bavi tak nam nekaz zabavu nejym blbym kazanim -
klip
ten klip s wentem a mariahou carey se jmenuje we belong together.tak se misto toho hadani a nadavek na to radsi podivejte a uvedomte si jaky ste debilove.....prave proto se to menuje osobnosti.cz......abys tu nasla toho koho hledas a pak si jeste s nekym o nem pokecala...nevim jestli naka stranka pro vas existujeale urcite si bezte nadavat nekam jinam....uz to neni ani vtipne jako ze zacatku!