-
HAPPY BIRTHDAAAY
všechno nej nej nej nej nej nej nej nej nej NEJLEPŠÍÍÍ k 37. narozeninám, Wentíku! <333 *14* *14* *14* *1* -
Wšechno nej!!!!
Wšechno nejlepší k narozeninám Wentííku... *14* *14* *14* ...Hodně štěstí,zdrawí,lásky,pohody a spokojenosti do dalších let...A taky mnoho úspěchů w kariéře...A prostě wšchno nej... *14* *14* *14* -
Happy Birthday!!!
Všechno nejlšpsí k 37. narozeninám Wentie! Hodně štěstí, zdraví a další mega úspěchy v kariéře!! *14* *14* -
plosím
prosím vás neví někdo kde by se dalo PB sledovat online (bez stahování),kdyby to jen šlo i česky??díkuu za ¨každou odpověd ahoj -
-
Re: plosím
čau koukni se na: iserialy.sk *1* -
Re: plosím
NO, tak to nevim, nebo takhle vim o jedné stránce, ale nevim, jestli je tam už čtvrtá sezóna! *15* xkrat.cz -
-
Re: Re: plosím
jj..díky ti moc..ae já pako se na tom xkrat.cz nějak nevyznam :(ae stejně díkuju -
Re: Re: plosím
Nebo na vii.sk *15*
-
-
-
?
čau, tak jsem se konečně registrovala :D to video last 6 minutes mi nejde :( jen na to kliknu, zmizí mi to :( nevím proč :( no a jinak jsem slyšela, že Michael umře. Je to pravda? *9* -
-
Re: ?
Stinky je to pravda umře ae neni tak jak umře koukni se na ten dil na http://www.vii.sk/video/3q4hgbqrwi/ pb-4x22 je to v poslednich 5 minutach -
-
Re: Re: ?
Děkuji Spartinko! *15* Chtěl jsem Vám dát adresu na youtubko, kde to najdete, ale nebyl čas *14*
-
-
Re: ?
Čusky.Mne to taky nejde:(zkoušela sjem to tak 10x a stejně to nešlo.Klikla sjem na to a zobrazil se mi wentům profil. -
-
Re: Re: ?
Čauky :D:)) Tak aspoň nejsem sama .. Myslela jsem, že to je tím, že nejsem registrovaná a když jsem registrovala tak to stejnak nešlo :D A mám stejnej problém jako Ty, taky mi tam totiž skočí Wentův profil :D Jo a jinak díky Spartinko za to video :)) FAKT DÍKY MOC :))!! *1*
-
-
-
Poslední minuty
Prison break last 6 minutes-tahhle se jmenuje to video, podívejte se na něj *3* -
-
Re: Poslední minuty
a kde to videjko najit? *1* ja to hledala na youtube a nic :( -
-
Re: Re: Poslední minuty
Nee na youtube, má ho tady went ve videoklipech *15* *14*
-
-
-
Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(
Tvůj skvěle ztvárněný Michael Scofield... =) R.I.P. -
-
Re: Sbohem Prison Breaku! Poslední serie končí =(
Zkusim Vám se všem, co sledujete i nekoukáte na čtvrtou sérii, hodit video, jak končí.....až bude přidané, dám vědět *15* *14*
-
-
Ach jo
Tak sem zvědavá jak to vlastně všechno dopadne. Dneska sem zkoukla 4x20 a pořád mi to vrtá hlavou....Asi jsem idealista, ale po těch čtyřech sériích by si happy end zasloužil i ten hnusák T-Bag.....vlatsně všichni snad krom Generála a Christiny! Co vy na to?? *4* -
-
Re: Ach jo
Ahoj taky jsem naštvaná, že už to bude končit. mám skoro všechny serie na dvd kromě posledních pár dílů 4 *9* -
-
Re: Re: Ach jo
Je to smůla, že už končí, ale nadruhou stranu *4* z toho nebude "Nekonečný příběh!" *15* Skončí to důstojně, tak jak by měl správný seriál skončit! Jsem moc rááád že to nějak neprodlužujou, protože už teď se z toho pomalu stává něco úplně jiného, než byl útěk z vězení v prvních sériích! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Ach jo
Mno...právě, že podle nejnovějších spoilerů se mi to nezdá jako důstojný konec:( Tohle si ti, co tim žijou co já vim, tři čtyři roky nezaslouží...
-
-
-
-
..
Čusky lidičky.Jak se máte?Co pořád děláte?:)....
....Já se mám docela fajn.:).... -
-
Re: ..
Ahoooooj, no super!!! *15* Jsem zase ve Španělsku, se školou, takže občas napíši!!! Je to tu nádherné, teplo, super společnost, bezzva lidi, ale na vás to NEMÁ!!! *14* *14* Až na ty ranní (šichty), učení to jde! :-) Tak se mějte, zase napíšu!Mooooc těěě Kristýý zdravim *14* *15* *14* -
-
Re: Re: ..
Keníčku tak si PARÁDNĚ UŽIJ!na 1000% :D.Ok?
Děkuji:))......Tebe zdravím xkrát:).
*14* Co baby? -
-
Re: Re: Re: ..
Děkujuuuu, je to pěkná makačka, ráno v pět vstáváme, abychom už v půl sedmé byly na letišti, takže děs! *4* Možná si sppousta lidí myslí, joo... ten je ve Španělsku, válí se u pláže!!! *9* Musím říct, že jsem pláž ještě neviděl a jediný čas, který mi zbyde je večer, kolem sedmé do jedenácti, takže na nějaké vycházky a šnorchlování fakticky nemám čas *3* protože jsem vždy po celém dnu zbytý jak pes! *15* Takže se mějte a posílámm pusu!!!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Jaký Baby myslíš Kristý? *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
:D:D...To už máš ejdno,no:D:D -
Teď už jsem doma, takže nic *15* *14* -
No jakože jsi říkal,že musíš vstávat brzo,aby jste už byli na letišti,tak se ptám co tam děláte... -
No, to podle toho, co přesně máš s letištěm na mysli? *15* -
Promin,že odepisuju až teˇˇd.Nák sjem se nedostala na net.Tákže...
První věc:Co na letišti?
Druhá věc:Myslela sjem si to taky:D.Omlouvám se.
Třetí věc:Baby?No myslím španělky.Jaké jsou?......Je mi TED jasné,že to asi nák ani neregistuješ.:)
Doufám!Že si to užiješ!....Ale musíš my vysvětlit co s tím letištěm.
-
-
-
-
-
-
Sbírka Wenta
Čau lidi měl by někdo zájem o sbírku Wenta a útěku z vězení.vyfocený mám jen plakáty a těch článků je asi tak 8 tak kdy by něl někdo zájem pište na mail: lucibus-buffy@seznam.cz -
-
Re: Sbírka Wenta
*15* *1* Mám všcheny díly útěku, takže kdo by chtěl, je pro něj přichystaná 1,2,3 a 4sezóna! *15* *1*
-