-
Chjo...
Tak bobanci jakpak se porad mate? Ja jsem se dneska vratila do Česka a hned z letiště jsem nastupovala do sanitky směr Motolska nemocnice :/ Operaci uz mam za sebou a mam narizeny klid, tak se ted nudim a pisu tyhle nesmysly :-D *9* *4* -
-
Re: Chjo...
Co se ti stalo??..... -
-
Re: Re: Chjo...
Mela jsem nejake potize se znameknem na zadech... rozskrabla jsem si ho a pak se mi kolem nej udelal velkej flek... tak to doktori radeji dali pryc ;) -
-
Re: Re: Re: Chjo...
Tak to je mi líto.Doufám,že po té operaci to bude lepší.:) *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Chjo...
Tak zatim to vypada super... a nadejne :) hlavne uz me nikde nic nesvedi :-D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chjo...
Hehe:D:D....Snad to bude ok:)..
-
-
-
-
-
-
ff
a nechaou jaky dve znamky..kupuje se 1 a ta se nalepi na jednu obalku. a mezinarodni odpovedka ktera se dava DOVNITR!!! *9* *7* *7* *5* -
-
Re: ff
Zbytecne se nerozciluj *1* dyt to za to nestoji... tak at to posle dle sveho uvazeni a uvidi, jestli to vyjde *3*
-
-
ff
fakt nepobiram na co dve obalky...kdyz se ptate jak se to posila tak nedelejte chytry ze vite jak, kdyz ste si to ani sami nezkusili. *3* -
-
Re: ff
Já sjem to ještě neposílala,ale jak se tu zmínil Ken,tak jeho kámojdě to nevzali.Každý hold má s tím jiný zkušenosti. -
-
Re: Re: ff
Nic proti, *4* ale najednou se tu objeví úplně neznámé duše a začnou se tu rozčilovat a dělat jak jsou chytrý! Prostě pro mě za mě... pošlete si třeba deset obálek jde o to, aby vůbec vyhověli vašem požadavkům!!! *5* Navív, už jsem se zmiňoval, že jsem posílal, ale moje kamarádka to posílala přesně v jedné obálce a už dvakrát.... rok jí nic nepřišlo, tak začátkem tohoto roku zkusila znovu se dvěma a v Lednu to měla doma! *14* Prostě já neřikám že musí být nutně dvě jde o to, jak komu to vyjde! *1* Někomu to pošlou zpět v jedné, druhýmu vůbec,tak se tu přestaňte hádat, jestli jich má být deset nebo padesát!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ff
Tak tvrde na ne *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ff
*15* Jo, máš pravdu, ale prostě tohle mě vždycky vytočí! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ff
To by vytočilo každého!...Souhlasím 100%s KENEM!Se vším!
-
-
-
-
-
-
wow--
ja nevim kdo radil ze se posilaj slozite naky dve obalky..ja poslala jaednu obalku na ktreou sem napsala jeho adresu a z druhy strany moji adresu..do obalky sem dala mezinarodni odpovedku ktera setoji mimochodem 40kc, papir kde sem mu psala a malinkej papirek zase s moji adresou...prisla mi nazpatek jina velka obalka vc ni ta fotka s podpisem a na obalce nalepenej ten papirek s tou moji adresou jak sem posilala tam..oni to navrch nalepili..neopisovali to.. -
-
Re: wow--
Tak hlavne je jedno jestli tam bude jedna nebo dve obalky... :)
Spis si mohla poslat adresu na kterou to maji poslat, pac kazdej sme posilali jinde :D -
Re: wow--
Kámošce to tahkle nevzali, že prý nemůžou být na jedné obálce dvě známky a asdresáti!!! *15* Proto radši doporučuji to udělat takhle, když už do toho investuji, tak 2kč za druhou obálku mě nezabijou! *15* *14*
-
-
4 Kristaa
tak ken nam staci ne? *1* teda aspon mijo *15* -
-
Re: 4 Kristaa
K čemu stačim?? *15* Co.... co se děje??? *14* Se začínám bát že tu kujete na mě nějaký pikle!!! *15* *14* -
-
Re: Re: 4 Kristaa
My??? takove hodne ovecky? neeee :) Prece nebudeme kout pikle na jedineho chlapa tady :-D -
-
Re: Re: Re: 4 Kristaa
no, newim newim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa
*1* *1* Stačí,stačí *1*
Si mi připomněl tu písničku z pohádky Šíleně smutná princezna:,,Kujme pikle,kujme pikle...." *1* *1*
Niky má pravdu*1*.Proč bychom něco šily na jedinýho chlapa tady? *15* *15**1*:D:D... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa
Já taký! *15* -
No my Te taky milujem *14* *15* -
Já vás fakt všechny moooc MILUJU! *15* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
ADRESA 2
na dalšim blogu jsem zas našla jinou adresu :D já nevim fakt :D jestli ale někdo psal a autogram mu přišel tak by tu adresu sem mohl napsat :))
Wentworth Miller
William Morris Agency
One William Morris Place
Beverly Hills, CA 90212
USA -
ADRESA
Potřebovala bych pomoct... už je to dlouho ale někde v časáku myslím že v Top dívce nebo Bravíčku byla adresa, když chcete Wentův autogram. Ale je jiná, než tu píšete vy... :D
Tady je:
Wentworth Miller
c/o Endeavor Agency
9601 Wilshire Blvd.
3rd Floor , Beverly Hills
CA 90212, USA -
:)))
čao, můžu se taky přidat?:D:D *4* -
-
Re: :)))
WELCOME!!!! *15* *14* -
-
Re: Re: :)))
ooooo dííky Ti :D:D:D:D -
-
Re: Re: Re: :)))
*15* Tak začni, kdo jsi, jak se máš a co halvně WENTÍÍÍÍK!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :)))
jeeeee hned takovejch otázek :D:D:D
kdo jsem?:D mno normální holka :D mám se.. mno tak jde to no, mohlo by bejt líp :D a kdo jsi ty? a jak se máš ty?:D Jo Wentík je muj :D všude mi visí na stěnách, je to týpek :D:D *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)))
to si ještě povíme :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :)))
Co já? :-) *14* To je na dlouhé povídání, ale prostě v pohodě!!! WENT??? že je tvůj?? Ani náhodou, už si plánujeme svatbu! *5*
-
-
-
-
-
-
Hello
Tak co lidi? jak se porad mate? na to jak tady bylo kdysi zivo, tak posledni dny nic moc :(
Jake mate v cesku a vubec vsude tam kde jste pocasi? Ja jsem v soucasne dobe v anglii a pocasi nic moc... dneska sice bylo slunicko, ale pouhych 10 stupnu...chjo... -
-
Re: Hello
Ahoj..jen -Jak se vůbec jmenuješ?
Já se mám docela fajn...
Máš pravdu!Bylo tu víc živo,ale odešli lidičky,které jsme měli moc ráda(teda aspoň já).Snad to tu bude lepší!
U nás je poslední dobou KRÁSNĚ!... -
-
Re: Re: Hello
jmenuju se Nicolle... :) Tak ken tady pise porad :) tak snad se to tady zase rozjede :) Bylo by skoda, kdyby to upadlo... -
-
Re: Re: Re: Hello
Kdo tady o mně mluví?? *15* *14* Něco jsem zaslechl, jen mluvte, mluvte.... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hello
hehe, nic nic, jen rikam, ze ne vsichni vymizeli... ze Ty jsi tady s nama zustal i nadale *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hello
Ok:).Smím ti říkat NIKY??.....
Ken tu je!:)Ale nemyslela sjem,zrovna něho.Myslela sjem jiné lidičky.Patricka...atd....
Snad se to rozhejbe! *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Hello
:-) *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
adresa
Ahojky, mohl byste mi nekdo na mail poslat Wentovu adresu.rada bych si napsala o autogram..diky moc -
-
Re: adresa
Ja jsem psala sem :) Tak snad Ti to pomuze...
Went Miller
Endeavor Talent Agency
9601 Wilshire Boulevard Floor 3
Beverly Hills, California 90210
USA
-