Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mexx.007

Chjo...

Tak bobanci jakpak se porad mate? Ja jsem se dneska vratila do Česka a hned z letiště jsem nastupovala do sanitky směr Motolska nemocnice :/ Operaci uz mam za sebou a mam narizeny klid, tak se ted nudim a pisu tyhle nesmysly :-D *9* *4*
    • Re: Chjo...

Co se ti stalo??.....
      • mexx.007

Re: Re: Chjo...

Mela jsem nejake potize se znameknem na zadech... rozskrabla jsem si ho a pak se mi kolem nej udelal velkej flek... tak to doktori radeji dali pryc ;)
        • Re: Re: Re: Chjo...

Tak to je mi líto.Doufám,že po té operaci to bude lepší.:) *15*
          • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Chjo...

Tak zatim to vypada super... a nadejne :) hlavne uz me nikde nic nesvedi :-D
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Chjo...

Hehe:D:D....Snad to bude ok:)..
  • ff

a nechaou jaky dve znamky..kupuje se 1 a ta se nalepi na jednu obalku. a mezinarodni odpovedka ktera se dava DOVNITR!!! *9* *7* *7* *5*
    • mexx.007

Re: ff

Zbytecne se nerozciluj *1* dyt to za to nestoji... tak at to posle dle sveho uvazeni a uvidi, jestli to vyjde *3*
  • ff

fakt nepobiram na co dve obalky...kdyz se ptate jak se to posila tak nedelejte chytry ze vite jak, kdyz ste si to ani sami nezkusili. *3*
    • Re: ff

Já sjem to ještě neposílala,ale jak se tu zmínil Ken,tak jeho kámojdě to nevzali.Každý hold má s tím jiný zkušenosti.
      • ken

Re: Re: ff

Nic proti, *4* ale najednou se tu objeví úplně neznámé duše a začnou se tu rozčilovat a dělat jak jsou chytrý! Prostě pro mě za mě... pošlete si třeba deset obálek jde o to, aby vůbec vyhověli vašem požadavkům!!! *5* Navív, už jsem se zmiňoval, že jsem posílal, ale moje kamarádka to posílala přesně v jedné obálce a už dvakrát.... rok jí nic nepřišlo, tak začátkem tohoto roku zkusila znovu se dvěma a v Lednu to měla doma! *14* Prostě já neřikám že musí být nutně dvě jde o to, jak komu to vyjde! *1* Někomu to pošlou zpět v jedné, druhýmu vůbec,tak se tu přestaňte hádat, jestli jich má být deset nebo padesát!!! *15* *14*
        • mexx.007

Re: Re: Re: ff

Tak tvrde na ne *15*
          • ken

Re: Re: Re: Re: ff

*15* Jo, máš pravdu, ale prostě tohle mě vždycky vytočí! *14* *15*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: ff

To by vytočilo každého!...Souhlasím 100%s KENEM!Se vším!
  • wow--

ja nevim kdo radil ze se posilaj slozite naky dve obalky..ja poslala jaednu obalku na ktreou sem napsala jeho adresu a z druhy strany moji adresu..do obalky sem dala mezinarodni odpovedku ktera setoji mimochodem 40kc, papir kde sem mu psala a malinkej papirek zase s moji adresou...prisla mi nazpatek jina velka obalka vc ni ta fotka s podpisem a na obalce nalepenej ten papirek s tou moji adresou jak sem posilala tam..oni to navrch nalepili..neopisovali to..
    • mexx.007

Re: wow--

Tak hlavne je jedno jestli tam bude jedna nebo dve obalky... :)

Spis si mohla poslat adresu na kterou to maji poslat, pac kazdej sme posilali jinde :D
    • ken

Re: wow--

Kámošce to tahkle nevzali, že prý nemůžou být na jedné obálce dvě známky a asdresáti!!! *15* Proto radši doporučuji to udělat takhle, když už do toho investuji, tak 2kč za druhou obálku mě nezabijou! *15* *14*
  • mexx.007

4 Kristaa

tak ken nam staci ne? *1* teda aspon mijo *15*
    • ken

Re: 4 Kristaa

K čemu stačim?? *15* Co.... co se děje??? *14* Se začínám bát že tu kujete na mě nějaký pikle!!! *15* *14*
      • mexx.007

Re: Re: 4 Kristaa

My??? takove hodne ovecky? neeee :) Prece nebudeme kout pikle na jedineho chlapa tady :-D
        • ken

Re: Re: Re: 4 Kristaa

no, newim newim *15*
          • Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

*1* *1* Stačí,stačí *1*
            Si mi připomněl tu písničku z pohádky Šíleně smutná princezna:,,Kujme pikle,kujme pikle...." *1* *1*

Niky má pravdu*1*.Proč bychom něco šily na jedinýho chlapa tady? *15* *15**1*:D:D...
            • Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

Já taký! *15*
            • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

No my Te taky milujem *14* *15*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

Já vás fakt všechny moooc MILUJU! *15* *14* *14*
  • ADRESA 2

na dalšim blogu jsem zas našla jinou adresu :D já nevim fakt :D jestli ale někdo psal a autogram mu přišel tak by tu adresu sem mohl napsat :))
    Wentworth Miller
    William Morris Agency
    One William Morris Place
    Beverly Hills, CA 90212
    USA
  • ADRESA

Potřebovala bych pomoct... už je to dlouho ale někde v časáku myslím že v Top dívce nebo Bravíčku byla adresa, když chcete Wentův autogram. Ale je jiná, než tu píšete vy... :D
    Tady je:
    Wentworth Miller
    c/o Endeavor Agency
    9601 Wilshire Blvd.
    3rd Floor , Beverly Hills
    CA 90212, USA
  • :)))

čao, můžu se taky přidat?:D:D *4*
    • ken

Re: :)))

WELCOME!!!! *15* *14*
      • Re: Re: :)))

ooooo dííky Ti :D:D:D:D
        • ken

Re: Re: Re: :)))

*15* Tak začni, kdo jsi, jak se máš a co halvně WENTÍÍÍÍK!! *14*
          • Re: Re: Re: Re: :)))

jeeeee hned takovejch otázek :D:D:D
            kdo jsem?:D mno normální holka :D mám se.. mno tak jde to no, mohlo by bejt líp :D a kdo jsi ty? a jak se máš ty?:D Jo Wentík je muj :D všude mi visí na stěnách, je to týpek :D:D *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :)))

to si ještě povíme :D
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: :)))

Co já? :-) *14* To je na dlouhé povídání, ale prostě v pohodě!!! WENT??? že je tvůj?? Ani náhodou, už si plánujeme svatbu! *5*
  • mexx.007

Hello

Tak co lidi? jak se porad mate? na to jak tady bylo kdysi zivo, tak posledni dny nic moc :(

Jake mate v cesku a vubec vsude tam kde jste pocasi? Ja jsem v soucasne dobe v anglii a pocasi nic moc... dneska sice bylo slunicko, ale pouhych 10 stupnu...chjo...
    • Re: Hello

Ahoj..jen -Jak se vůbec jmenuješ?
      Já se mám docela fajn...
      Máš pravdu!Bylo tu víc živo,ale odešli lidičky,které jsme měli moc ráda(teda aspoň já).Snad to tu bude lepší!

U nás je poslední dobou KRÁSNĚ!...
      • mexx.007

Re: Re: Hello

jmenuju se Nicolle... :) Tak ken tady pise porad :) tak snad se to tady zase rozjede :) Bylo by skoda, kdyby to upadlo...
        • ken

Re: Re: Re: Hello

Kdo tady o mně mluví?? *15* *14* Něco jsem zaslechl, jen mluvte, mluvte.... *14* *15*
          • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Hello

hehe, nic nic, jen rikam, ze ne vsichni vymizeli... ze Ty jsi tady s nama zustal i nadale *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hello

Ok:).Smím ti říkat NIKY??.....

Ken tu je!:)Ale nemyslela sjem,zrovna něho.Myslela sjem jiné lidičky.Patricka...atd....
              Snad se to rozhejbe! *15*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Hello

:-) *14* *14* *14*
  • adresa

Ahojky, mohl byste mi nekdo na mail poslat Wentovu adresu.rada bych si napsala o autogram..diky moc
    • mexx.007

Re: adresa

Ja jsem psala sem :) Tak snad Ti to pomuze...

Went Miller
      Endeavor Talent Agency
      9601 Wilshire Boulevard Floor 3
      Beverly Hills, California 90210
      USA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit